тим не менше - кількість підписників на губату інсту зросла більше ніж на 10 тис тільки від вчорашнього вечора, цікаво скільки це, якщо монетизувати, і чи варто воно того.
trohim134 20.02.2023 10:39 пишет: тим не менше - кількість підписників на губату інсту зросла більше ніж на 10 тис тільки від вчорашнього вечора, цікаво скільки це, якщо монетизувати, і чи варто воно того.
На відео бачу ось це - Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Поліцейські дуже м’яко себе поводять, аж до нападу на одного з них.
А ви дійсно сумніваєтесь в корректності дій поліції навіть після просмотру відео?
Я особисто ні. Але у мене упереджене ставлення до шашечників і любителів у місті притиснитуся ззаду і скаженно блимати фарами. У інтернеті є думка, що якщо б поліція не зупинила то просто би вийшов не такий яскарвий відосик але жодних конфліктів би не сталося.
А ви дійсно сумніваєтесь в корректності дій поліції навіть після просмотру відео?
Я особисто ні. Но у мене упереджене ставлення до шашечників і любителів у місті притиснитуся ззаду і скаженно блимати фарами. Але у інтернеті є думка, що якщо б поліція не зупинила то просто би вийшов не такий яскарвий відосик але жодних конфліктів би не сталося.
Интернетик не привык, да и сами менты его не приучили, что правила надо соблюдать. Как только менты перестанут отворачиваться от нарушений массово, конфликтов увеличится в разы.
Чи дійсно поліція причепилася безпідставно? І далі саме поліція спровокувала конфлікт?
Сомневаюсь. Как патрульные оценили скорость авто? Где на видео видно что было нападение на сотрудников? Я вижу только агрессию копа в отношении самки, а мужик только руку вверх поднял, не бил, не хватал за погоны и т.д. что они обычно любят писать. И применение спецсредств, считаю, не оправданным.
Чи дійсно поліція причепилася безпідставно? І далі саме поліція спровокувала конфлікт?
Сомневаюсь. Как патрульные оценили скорость авто? Где на видео видно что было нападение на сотрудников? Я вижу только агрессию копа в отношении самки, а мужик только руку вверх поднял, не бил, не хватал за погоны и т.д. что они обычно любят писать. И применение спецсредств, считаю, не оправданным.
О! Почалося. Його до речи зупинили не за швидкість. Самку попросили зійти з дороги, чоловік неадекватно зреагував. В любому випадку факт спротиву працівникам поліції є. А відео як гоняв 160 бачили усі.
А можно пояснить где там агрессия в сторону самки. Вот эта тыльная сторона руки - отойдите с проезжей части типа агрессия.
Посмотри полное видео, а не подрезаное блогерами. Там дятел напал на полицейского и это очень четко видно на видео. Просто блогеры этот момент вырезали с видео. А после это тело ещё и оказывало сопротивление. Так что свои порцию статей он 100% заработал.
Andrey_big 20.02.2023 12:39 пишет: Я вижу только агрессию копа в отношении самки, а мужик только руку вверх поднял, не бил, не хватал за погоны и т.д. что они обычно любят писать.
Нема взагалі ніякої агресії. Є застосування фізичної сили, "для забезпечення особистої безпеки або/та безпеки інших осіб, припинення правопорушення, затримання особи, яка вчинила правопорушення".
Я взагалі здивований витримкою поліцейських. Це ж треба стільки стояти права клянчити...
В ответ на: увагу поліцейських привернув факт недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів під час зміни напрямку руху водія в авто