Чернигов и траса на Київ, Трукамом с руки обилечивают- вроде було сказано що тільки зафіксовано(закріплено) типа тренога законно???
Якщо по «бумах», то законно. Часто бачу цих ловців на дорогах. Навіть у містах.
"по «бумах»" це про що?
"по «бумах»" це про що?
+?
Вчора на пр.Соборності зразу за мостом Патона ловили таким способом. Законно, при умові, що постанова складається на місці в присутності водія, а не в автоматичному режимі.
Вчора на пр.Соборності зразу за мостом Патона ловили таким способом. Законно, при умові, що постанова складається на місці в присутності водія, а не в автоматичному режимі.
так в руках, вперёд дёрнул рукой + 10км,,,
чому +10? +100!
Тільки через суд оскарження. Якщо почитати про це, то деякі суди відміняють, а деякі апеляційні підтверджують.
про те, що поліцейські не самовільно стоять. акти перевірки приладу. також трукамом не помахаєш, як феном раніше. да і немає сенсу - "клієнтів" багато.
я сам перевищую швидкість. плачу штрафи. та і всім раджу: або не порушувати, або не перейматися. а суперечки про законність/доречність/обгрунтованність потрібно не на форумах проводити. ви народ - джерело влади. йдіть та тисніть на своїх представників.
Но бывает и 74км !!!
ніт.
Но бывает и 74км !!!
То треба платити, бо судитися не варіант, там судовий збір більший ніж штраф, а повернути його, це ще той квест.
вчора біля мийки Чапаєв стояли, мене заміряли...але тільки проїхав стаціонарну камеру було десь 70 км/год як тільки повз них проїхав сіли в Аутлендер і погнали вперед з синіми проблисковими маячками обігнали мене, проїхали явно з перевищенням ще одну стаціонарну камеру...і ще через 2-3 км вже з потоку вихопили паркетник і попросили його припаркуватись на узбіччі
вчора біля мийки Чапаєв стояли, мене заміряли...але тільки проїхав стаціонарну камеру було десь 70 км/год як тільки повз них проїхав сіли в Аутлендер і погнали вперед з синіми проблисковими маячками обігнали мене, проїхали явно з перевищенням ще одну стаціонарну камеру...і ще через 2-3 км вже з потоку вихопили паркетник і попросили його припаркуватись на узбіччі
Так з проблисковими можна перевищувати, все ж по закону))
ніт.
Чому?
ніт.
Чому?
+
Бігти назустріч можна +10км
і куди він попаде лазером? а чи хтось бачив бігаючих поліціянтів з радаром? типова міська байка.
і куди він попаде лазером? а чи хтось бачив бігаючих поліціянтів з радаром? типова міська байка.
при 74 км похибка з руки може бути.
при 74 км похибка з руки може бути.
а попередні 20 також похибка? якщо їздите на грані, то можна помилитися. була величезна тема з можливими маніпуляціями. якщо це було б хоть якось масово, то вій стояв би. а так все коректно. та і штраф не такий великий, щоб розводити водія. один пяниця чи без доків значно краще для мусоров.