Нарешті я попав в цей розділ Вимоги в шапці. Простий автомат, повноцінний С клас. Поки, основні кандидати Круз, Елантра, Форте і Равон Р4, саме в такій послідовності
Хто що порадить розширити пошук чи сконценруватись на чому із списку? Дякую.
Краще взяти кращу модель, ніж підв'язуватись під рік...
Краще взяти кращу модель, ніж підв'язуватись під рік...
Наприклад? Не хочеться стару.
Елантра дуже подобається Круз просто подобається Форте брат елантри Равон більш практичний вибір, простий і практичний
Із всього списку дивився на Елантру, хоч і не подобаються мені корейці. Але не знаю, за 8 тис ц класс і 15 рік? Це ти на авторіа дивився? Равон, взагалі треш, бюджетний бюджет. Взагалі треба дивитись на стан авто, а не рік випуску.
Меган 3 или Флюенс не?
Круз - наче не дуже про економію. Але вимог по витратам палива і не було. Равон не брав би собі суто з "релігійних" міркувань.
Із всього списку дивився на Елантру, хоч і не подобаються мені корейці. Але не знаю, за 8 тис ц класс і 15 рік? Це ти на авторіа дивився? Равон, взагалі треш, бюджетний бюджет. Взагалі треба дивитись на стан авто, а не рік випуску.
Вони ж битки, скільки мають коштувати? На Елантру бюджет більший, до 9
Меган 3 или Флюенс не?
Меган 3, це дизель і рік 11-12, усосані майже всі Флюінс можливо, але дуже велика баржа і з моторами треба розбиратись
АПД флюінс це Рено, якщо чесно, французи не по душі
Возьмите Самсунг СМ3. Тот же Флюенс, но на тысячу..две дешевле.
Круз - наче не дуже про економію. Але вимог по витратам палива і не було. Равон не брав би собі суто з "релігійних" міркувань.
Елантра і Форте така ж витрата, 11-13 Равон найменш в пріорітеті
Екзотика
Меган 3 или Флюенс не?
Меган 3, це дизель і рік 11-12, усосані майже всі Флюінс можливо, але дуже велика баржа і з моторами треба розбиратись
Биток наче не всосаний ? Чи робили для себе, а тепер потрібні кошти на квартиру, або виїзд за кордон? Рік виробництва, це ні про що. До речі тут Краев не погане авто продавав, Сонату якщо не помиляюсь, але ти трохи не встмг. За 9 тис краще щось з Кореї дивитись, а не биток, не пойми як вілновлений. Або взагалі паркетник бери,зараз модно.
Екзотика
На Риа есть вроде. Технически Флюенс
Екзотика
В чому саме? В шильдику?
Меган 3 или Флюенс не?
Биток наче не всосаний ? Чи робили для себе, а тепер потрібні кошти на квартиру, або виїзд за кордон? Рік виробництва, це ні про що. До речі тут Краев не погане авто продавав, Сонату якщо не помиляюсь, але ти трохи не встмг. За 9 тис краще щось з Кореї дивитись, а не биток, не пойми як вілновлений. Або взагалі паркетник бери,зараз модно.
Биток битку різниця Про тотали мови нема Рік ні про що, коли то два-три роки, а коли більше 5, то хочеш не хочеш, а зачуханий стан забезпечений і пробіг вже більший і при наступному продажі теж відобразиться. Сонату не хочу
Екзотика
Та вони то є, але ж хто про них знає і як його потім продавати, віками?
Екзотика
В чому саме? В шильдику?
І в шильдику теж, типу то немає значення? Я в машинах не профан ₴(5 про самсунн чув лише те, що Альмеру Класік проектували на Самсунгу, а те що є аналог Флюінса - ніколи Я, звичайно, подивлюсь, але варік на старті не дуже привабливий Я так розумію, це вони ж є електричні
...
Екзотика
Та вони то є, але ж хто про них знає і як його потім продавати, віками?
ну, так ...інша ж справа - то равон чи оце форте(я цього навіть не чув ніколи, хоч вважаю себе доволі обізнаним) - іх усі люблять й знають, тому й продати їх потім не віками, а лише - роками
якщо по темі, підтримую(з свого досвіду в т.ч.) Меган/Флюенс=Самсунг - іх з равонами навіть порівнювати не варто, реношні дизелі - дуже надійні й ремонтоздатні.
Форте, це двійник Елантри, саме вона мені більш за подобається, далі Круз, він і дешевший і за 8 вибір більш ніж достатній З приводу французів, тут два табори, або ті, хто від них в захваті, або ті, хто плюється тільки при згадці. В знайомого Меган 2, не може продати і їздити, тільки те і робить, що вкладає, недавно сайленблоки спереду міняв, підрамник знімали, бо болт не виходив... По дизелю, якийсь страх і зараз він не дуже економічний, третій Меган, то як Октаха тур, і не знайдеш живий, а на четвертий не вистачає.
Были - Флюенс, Второй и третий Меганы, Самсунг электрияеский. Мозг выносил только второй меган. Остальное- 0 проблем. Пробеги до 80..150 к км. Самсунг в этот бюджет можно попытаться найти с более-менее приличным пробегом. Понятно, что если смотреть машину с реальными 200 к и вышеч там своя история