Доброго дня всім, ще перед війною придивлявся до Черокі і Компаса, але війна внесла свої корективи і просто відклав зміну машини на потім. Зараз маю 10-річну Opel Astra J і що мене бісить в ній - це кліренс, в місті припаркуватись деколи не можна, щоб передньою "губою" не зачепити. В горах чіпляв не один раз (гори я не маю на увазі місити болото де квадроцикли, бо не люблю такого, туди треба пішки ходити). Банально під'їзди до початку маршрутів - Дземброня, Заросляк, в ліс по гриби.
То був ліричний відступ, а тепер ближче до суті.
Дивлюсь в сторону Jeep Renegade (рік 2017-2020), бажано Trailhawk. Наскільки, я розумію - 100% таких машин - це битки з США.
Так от питання 1) чи реально купити не битка ? 2) як краще купляти - під замовлення в контор (чекаючи 2-3 місяці)чи вибирати вже з завезених в Україну (знову ж таки або в контор з першого пункту, або у "приватних" (які теж завезли з США)). 3) які болячки є у Ренегата ? 4) бачу в нових ренегатах двигун 1.3 - наскільки він проблемний.
І які адекватні альтернаиви до Ренегата є.
Бюджет - максимум 19К$ (ще 1К закладаю на перевірку і обслуговування після покупки).
Зараз набіжать свідки низького кліренсу. Комплектація треілхок тобі не потрібна і переплачувати за неї немає смислу, якщо не збирається постійно грязь місити. Моє імхо, краще дивитися в бік Компаса 17 року.Ще варіант Мазда сх5
1) реально. Тут, наприклад 2) під замовлення 3) ніяких особливих 4)
І які адекватні альтернаиви до Ренегата є.
за 20? повно. той самий компас другий, або черокі. ну а далі на що око ляже
Зараз набіжать свідки низького кліренсу. Комплектація треілхок тобі не потрібна і переплачувати за неї немає смислу, якщо не збирається постійно грязь місити. Моє імхо, краще дивитися в бік Компаса 17 року.Ще варіант Мазда сх5
Jeep compass 2 покоління теж подобається. По цінах, дивлюсь в однієї контори що приганяє (не буду писати, яка саме, бо дивлюсь просто щоб орієнтуватись), за 19К можна взяти Compass Latitude 2019 року, або Limited 2018. Але знову ж таки, то все залежить, як вона була бита.
Так тут тільки нові машини, які в мій бюджет не влазять
За інші відповіді - дякую.
Latitude 2019 року, або Limited 2018
ви не на назву дивіться, а на реальну комплектацію на стікері, бо латітуди дууууже різні можуть бути, як і спорти і лімітеди
Та за 19к можна будь-який биток купити з класу компактних і нижче сувів. Там взагалі моделей 20 буде, якщо не більше
Та за 19к можна будь-який биток купити з класу компактних і нижче сувів. Там взагалі моделей 20 буде, якщо не більше
Так я не проти і дешевше купити, можна і за 15К щось схоже в цьому сегменті в нормальному стані.
Я за компас. Вони з ренегейтом коштують однаково
Чувак з цього каналу живе в штатах допомагає купити там авто нове чи б/у та відправляє в контейнері. З бітками не працює. https://www.youtube.com/@usfamilyvan7536
Чувак з цього каналу живе в штатах допомагає купити там авто нове чи б/у та відправляє в контейнері. З бітками не працює. https://www.youtube.com/@usfamilyvan7536
Наскільки можна йому довіряти ? Чи є реальні кейси (знайомі, чи з форуму), що брали у нього ? І тим більше, він сам з росії, не хотілось би, щоб гроші, які підуть йому потім десь використовувались для москальських солдат (я не звинувачую його, але хз, які у нього погляди).
P.S. Пішов в сусідню тему про кросовер за 16К з Америки. Як завжди тема перетворилась у срач.
За 19к вийде цілком норм Компас. Я навіть не уявляю,що має бути в Ренегаді за 19. А Трейлхок - більше маркетинг, аніж всюдихід.
Ще як варіант Mitsubishi outlander (3 покоління).
2 - 3 місяці це м'яко кажучи оптимістично) Реально 5 - 7 місяців
19 ? За ренегейт ну я не знаю, він же стрьомний (на зовнішність) як базарна тьотя Клава. Компас, Аут,Срв,МКС,ЕДЖ ... Варіантів вагон.
19 ? За ренегейт ну я не знаю, він же стрьомний (на зовнішність) як базарна тьотя Клава. Компас, Аут,Срв,МКС,ЕДЖ ... Варіантів вагон.
Ну на смак і колір всі фломастери різні. Мені раніше теж Ренегат не подобався, придивлявся до компаса. А зараз ренегат - норм.
Ну я писав вище, що компас і аутлендер підходять. Плюс знову ж таки - 19К - це максимальна сума, тобто якщо можна взяти ренегата за 15-17 - why not
МКС - це що ? CRV - та краще вже компас.
Jeep compass 2 покоління теж подобається. По цінах, дивлюсь в однієї контори що приганяє (не буду писати, яка саме, бо дивлюсь просто щоб орієнтуватись), за 19К можна взяти Compass Latitude 2019 року, або Limited 2018. Але знову ж таки, то все залежить, як вона була бита.
Mazda CX-5 - не дуже
Я би краще гнався не за роком, а за легкістю дтп.
Ну на смак і колір всі фломастери різні. Мені раніше теж Ренегат не подобався, придивлявся до компаса. А зараз ренегат - норм.
Ну я писав вище, що компас і аутлендер підходять. Плюс знову ж таки - 19К - це максимальна сума, тобто якщо можна взяти ренегата за 15-17 - why not
МКС - це що ? CRV - та краще вже компас.
Lincoln MKC
Я би краще гнався не за роком, а за легкістю дтп.
+100. І ще за станом, ттх, та й зовнішнім виглядом. Роки це останнє на що треба дивитись
Ренегейт - прикольний, просто у вас вже пенсіонерський смак, без образ... Але компас коштує як ренегейт, а компас таки цікавіший... З вашого списку тільки црв гарне авто, решта - не варта уваги...