Власне питання по сабжу. Потрібен лазерний принтер у ВЧ, буде друкувати багато, потрібно дешевенький живучий принтер який без чіпу в картриджі або який дешево обнуляється -заправляється. Що зараз є достойного в продажі і на яку збірку звернути увагу, бо бачу вже навіть принтери- вьетнамської збірки.
"Багато" - вельми умовна одиниця виміру. Скільки плануєте друкувати на місяць? Потрібен двосторонній друк? Мережевий друк? WiFi? Принтер, чи БФП?
Без чіпів, умовно, паніше був Brother, але у них пристрої дуже полюбляють ЕЕ. Є моделі у виробників, під які є "вічні" чіпи - теж норм.
Якщо треба консультація - стукни у ПП.
Какой предполагаемый объем печати страниц в день? Если реально много, то это к офисным моделям, бытовые в таком режиме не выдерживают и не попадают в категорию "живучие". Если ±пачка бумаги в день - это что-то типа laserjet 4250 не меньше надо брать или P3015, а если меньше, то можно попробовать что-то вроде 1320. Бонусом у них всех есть дуплекс. По опыту, 1320 хватает на комнату из 5 человек которые суммарно в день печатают страниц примерно по 100-200, а когда его временно переставили в большую комнату на 13 человек как временную подмену 4250, так его довольно быстро задрочили.
Какой предполагаемый объем печати страниц в день? Если реально много, то это к офисным моделям, бытовые в таком режиме не выдерживают и не попадают в категорию "живучие". Если ±пачка бумаги в день - это что-то типа laserjet 4250 не меньше надо брать или P3015, а если меньше, то можно попробовать что-то вроде 1320. Бонусом у них всех есть дуплекс. По опыту, 1320 хватает на комнату из 5 человек которые суммарно в день печатают страниц примерно по 100-200, а когда его временно переставили в большую комнату на 13 человек как временную подмену 4250, так его довольно быстро задрочили.
Перечисленные модели еще продаются новыми? хотя не озвучена потребность новое или б/у
з б/у - НР 125 nw - до 200 тис. копій не турбує. новий можна Canon 3010 - дешево і надійно. розповсюджені картриджі, без чіпів, вартість заправки 120-140 грн. ПС. це якщо не потрібен двосторонній друк.
нас с тобой переживет - не принтер, а трактор без колес
Перечисленные модели еще продаются новыми? хотя не озвучена потребность новое или б/у
Думаю, что нет, но дешево и офисный принтер - несовместимые понятия Б/у они в районе 100-200 у.е. можно найти в нормальном состоянии.
Де багато друку - потрібен великий картрідж. Старі HP типу 2200 мали картріджі на 5000 сторінок, тоді як чим новіші, тим буде менше, аж до того, що теперішні до 1000 не дотягують. Задовбуться люди перезаправляти/міняти. Не забути, що кожна 3-4 заправка - це регенерація скоріш за все буде. Я додому на заміну 2200 минулого року взяв 2055, бо хотів з дуплексом, у нього вже на 2000 копій картрідж. До речі, чи потрібен дуплекс? Чи буде двосторонній друк? Це теж важливо.
Або дивитись моделі вже на тубу, тобто, просто вставляється туба з тонером, але то вже трохи дорожчий сегмент.
І швидкість друку. Бо багато - це як багато? Якщо прям БАГАТО, то швидкість друку важлива.
з б/у - НР 125 nw - до 200 тис. копій не турбує. новий можна Canon 3010 - дешево і надійно. розповсюджені картриджі, без чіпів, вартість заправки 120-140 грн. ПС. це якщо не потрібен двосторонній друк.
рілі?)) 125й 200К не турбує? у нього строк життя менший того пробігу, про який ви кажете при всій повазі, нащо людині таке радити? там пікове навантаження 8К/міс, підказати як цей апарметр вираховується? за 200К затурбує навіть 42х серія, а ви про 125ту
PS я довго працював саме у цій сфері і знаю чим закінчуються всіляке "а давайте ще підлатаємо/перепрошиємо/зліпимо із лайна і палок"
Камрад, якщо дійсно треба, напиши в ПП. Бо зараз тут тобі нарадять, що не знатимеш, що робити. Всілякі НР125 та інші
Если что, планирую продавать МФУ Samsung-4833
Прошит, можно заправлять где угодно, есть два картриджа на 2000 и 5000 страниц.
Быстро печатает, двухсторонняя печать, Ethernet
+ за Canon 3010. Якщо не пачку в день)
камради дякую всім за поради. Стосовно кількості сторінок які будуть друкуватись, зробив запит у ВЧ - там сказали буде друкуватись - до**я сторінок. Переговорив з іншими друзями з іншої ВЧ а ви скільки друкуєте - дох**я. А використовуєте Xerox Phaser 3020BI? Сказали що в них мінімум 2 таких працює. На тому і погодились з камрадами раз прогнозовані обсяги з фактичними обсягами колег співпадають
камради дякую всім за поради. Стосовно кількості сторінок які будуть друкуватись, зробив запит у ВЧ - там сказали буде друкуватись - до**я сторінок. Переговорив з іншими друзями з іншої ВЧ а ви скільки друкуєте - дох**я. А використовуєте Xerox Phaser 3020BI? Сказали що в них мінімум 2 таких працює. На тому і погодились з камрадами раз прогнозовані обсяги з фактичними обсягами колег співпадають
Май на увазі, 3020 після 30тис відбитків - у смітник. Хоча, може вже й розколупали сервісмени прошивку. Але якщо друкувати пачку паперу на місяць, то вистачить на довго)
А використовуєте Xerox Phaser 3020BI? Сказали що в них мінімум 2 таких працює. На тому і погодились з камрадами
де факто це самсунг D111 від М2020, з тим самим картриджем, тільки інший чіп. якщо для військових - звертайся по картриджи. Нормальних нових китайців зроблю гривень по 200.
Приєднаюсь до теми. Треба за 2 дні організувати принтер хлопцям. Двосторонній друк треба Десь на місяць 2 - 4 пачок паперу.
А використовуєте Xerox Phaser 3020BI? Сказали що в них мінімум 2 таких працює. На тому і погодились з камрадами
де факто це самсунг D111 від М2020, з тим самим картриджем, тільки інший чіп. якщо для військових - звертайся по картриджи. Нормальних нових китайців зроблю гривень по 200.
саме для військових. Дякую за пропозицію. Переговорю з друзями по різних ВЧ. Там парк пристойний.
Питання по Сanon 3010. Або я щось не то дивлюсь або це МФУ яке коштує нове 11500 грн, або б/в із пробігом 18 т аркушів за 5600 грн. Щось не так і дешево.
Питання по Сanon 3010. Або я щось не то дивлюсь або це МФУ яке коштує нове 11500 грн, або б/в із пробігом 18 т аркушів за 5600 грн. Щось не так і дешево.
50% від нового з невеликим пробігом, мабуть норм ціна зараз
50% від нового з невеликим пробігом, мабуть норм ціна зараз
Для б/в норм але то 1 оголошення таке, не факт що не кідали. Я про 11.5 т за новий, для мене не так вже й дешево.
Ще є за 3 000 грн. НР 2420dn але не знаю поке який рік та що він вже надрукував.