Горенье викупив хайсенс. Так що від горенье там тільки ім'я.
від горенье там тільки ім'я.
Ви працюєте на виробництві чи бабця на лавці розповіла?
Країна виробник Китай. проти хайсенс нічого не маю. Сам юзаю їх телевізор. Нічого поганого сказати не можу. Може і пралки у них нормальні.
Більш менш пристойна Бош серії wan польської збірки. Зроблено норм. Важка, не вібрує, бак розбірний, дешево можна замінити підшипники. Працює супер, все продумано по німецьки. Але дорожче. І акцій нема.
Країна виробник Китай. проти хайсенс нічого не маю. Сам юзаю їх телевізор. Нічого поганого сказати не можу. Може і пралки у них нормальні.
Гореньє збирають в Словенії, до чого тут Китай?
Докажіть, що горенье збирают в Словенії. По вашому ж оцінку модель виробництво Китай. І до речі горенье таки теж вже економить на вазі машинки. На 10 кг легша за аналогічний Бош. А це суттево впливає на якість віджиму, вібрації.
Ви не випадково? Бо якось гонор дуже схожий.
Можливо мені иак пощастило, але більш "наворочена" модель з інвертором за 3 роки "з'їла" підшипники. Бак не розбірний. Зараз шукатиму майстра/міркувати чи ремонтувати, чи продавати як є і купувати іншу. Але у останньому випадку, пралку Gorenje вже не візьму. Хоча, сушарка в них чудова.
За 3 роки підшипники з'їсти це жесть. Хоча для сучасних пралок на жаль це норма . Враховуючи нерозбірний бак... Бош 3 роки поки все норм. Навіть нормально пережив перепади напруги 180 260в. Хоча по характеристикам не заявлено.
10000 - 250 дол... всього навсього, в такій пралці економія на всьому. а в сучасних пралках і так економія на всьому, і зменшення ресурсу. наприклад, збільшення завантаження при тих же габаритах, при тих же підшипниках. врахувати ще якість тих підшипників, сальників. швидко виходять з ладу. а ще перейшли на нерозбірні баки, щоб споживач глянувши на вартість заміни баку в зборі купив нову машинку саму дешеву. зменшення ваги машинки завдяки більш тонкому металу і зменшенню противаги (для економії на доставці машинки з китаю). через це більше вібрації, автоматика не може відбалансувати нормально і зменшує оберти, прання віджимаеться погано, або машинка скаче по підлозі мов скажена.
Чи можна щось взяти за таку суму? Хочу батькам поміняти. Бюджет 10-11 тис.
Якщо розглядається варіант б/у (або сток), то на шулявці (в бувшому ЦГ) є магазин техники з Європи. Був там, дивився сушарку, там дуже багато техники, реально є що подивитись. Не реклама
Можете кидать в меня тапками,но я 9 лет назад взял б/у Миле.Бак из нержавейки,сотовый барабан.В этом году поменял крестовину и подшипники,хотя они были еще заводские и в отличном состоянии.Но,раз уж машинка разбиралась,то поменял.И сейчас взял бы такую же б/у снова.Это вечный,неубиваемый агрегат премиум-класса.Они сейчас стоят примерно 7-8 тыс. на ОЛХ-е.
Можете кидать в меня тапками,но я 9 лет назад взял б/у Миле.Бак из нержавейки,сотовый барабан.В этом году поменял крестовину и подшипники,хотя они были еще заводские и в отличном состоянии.Но,раз уж машинка разбиралась,то поменял.И сейчас взял бы такую же б/у снова.Это вечный,неубиваемый агрегат премиум-класса.Они сейчас стоят примерно 7-8 тыс. на ОЛХ-е.
Повністю підтримую, якщо дюбжет 10 то краще хороше б/у чим оте незрозумілої якості нове.