Думаю, зима ж прийде. Подумав ще, - чи не придбати зарядну станцію. Щоб забезпечила газовий котел, холодильник, пару точок освітлення ну ще б ТБ та роутер. Почитав те-се і вибір впав попередньо на EcoFlow RIVER 2 Pro. Діапазон цін вже дивний - від 20 до 60 тис. грн. ! Ну добре, є за 20 з хвостиком. Все рівно дорогувато. Думаю далі, - ага, куплю на АЛІ, там завжди все дешевше раза в півтора. Як би не так! 33 тис грн! Щось я не вкурив Я чогось не тямлю?
Та просто їх до нас навезли набагато більше ніж було потрібно, тому ціни впали нижче собівартості.
Та просто їх до нас навезли набагато більше ніж було потрібно, тому ціни впали нижче собівартості.
Мабуть це найбільш доцільне пояснення.
багато чого тут будет дешевше, ніж на алі.
Бо купується оптом зовсім по інших цінах.
Колись дуже давно я купував автомагнітоли на алі. Ціна була - 500 баксів. Списався з продавцем і вже перші 3 шт купив по прайсу у 150 баксів Потім став брати більше і стало ще дешевше (але іноді були проблеми з розтаможкою).
так-так... залишилось обрати модель мабуть вже обговорювали це питання може хто підкаже конкретну?
так-так... залишилось обрати модель мабуть вже обговорювали це питання може хто підкаже конкретну?
ту, де потужніша батарея. Тобто більша ємність і буде працювати довше.
Пройшовся по лінкам - поржав. При прайсі вдвічи більшому батарея вдвічи менша...
Як варіант Delta2. До неї хоч щось да можна підключить.
Сам не зтикався, колеги рекомендували дивитись на bluetti. Казали що у екофлоу були проблеми з якістю. — підтвердити інфо не можу — одна баба сказала.
В мене Ecoflow River 2 max Цілком задоволений
Минулої зими бачив в йотубі відео одного блогера, що зібрав на літієвих батареях та інвенторі непоганий варіант. По ціні дешевше за Екофлоу. Треба гуглити.
Я прожив на інвенторі 600 ватному та електромашині від вікном
Минулої зими бачив в йотубі відео одного блогера, що зібрав на літієвих батареях та інвенторі непоганий варіант. По ціні дешевше за Екофлоу. Треба гуглити.
Я прожив на інвенторі 600 ватному та електромашині від вікном
якщо портативність не потрібна, то дійсно дешевше та/або потужніша буде збірка своя.
Ну зачем советовать литий ионный аккумулятор, если за те же деньги можно купить lifepo4. Он прослужит дольше и безопаснее.
для довідки
LiFePO4 — це тип літій-іонної батареї
НІТ! Літієва да, але не літій-іонна В них навіт напруга та звісно зарядні різні
треба редагувати вікі укр/рус/англ. Інши мови не перевіряв. Але в цих: LiFePO4 — це тип літій-іонної батареї Може посилання на джерело, що це не літій-іонна батарея?
кхе кхе.
усі літієві заряджають за рахунок обміну іонів. а от що виступає катодом і анодом - то вже інша справа
Може посилання на джерело, що це не літій-іонна батарея?
Можна, звісно, по рідному формулювати, але на даний момент є більше п'яти популярних варіантів літієвих акумуляторів: 1) Літій-іонні (LiIon), класичні, сама стара технологія, самі небезпечні. 2) Літій-полімерні (LiPo) 3) Літій-нікель-марганець-кобальтові (LiNMC) 4) Літій-залізні (LiFePo) 5) Літій-титанатні (LTO) 6) інші типи, більш рідкісні - LiNCA, LMO Lithium-ion battery Щоб не плутатися, їх всі називають по різному, хоча формально - всі "літій-іонні" (але є великий нюанс). Тому, якщо не вказувати конкретний тип - то варто говорити, просто "Літієві", бо термін "Літій-іонні" - фактично (а не формально), вказує лише на тип LiIon. Ми ж тут говоримо не про хімію (як науку) і не про абстрактний акумулятор у вакуумі, а про покупку конкретного типу акумулятора, з конкретними характеристиками?
З власного досвіду. По Дельті 2 ціни вже добряче піднялись порівняно з квітнем-травнем. На Рівер 2 Про ще поки ні. Так що якщо маєш брати, то [*****] залізо не відходячи від каси. Бо ціни на станції свій мінімум вже пройшли. І бери 2 серію, бо у першій звичайний літійон з ресурсом лише 800+ циклів, а у 2-й серії то lifepo4, де заявляють про 3000+ циклів. Якщо що, то я не продаван, а споживач і собі взяв і найменший у лінійці Рівер 2 і побільшу Дельту 2. Ще думав узяти американку Дельту 2 у якості додаткового акумулятора, але поки думав ціна у 21000 за американку щезла. З огляду на сьогоднішній рівень цін, я б радив Рівер Про, раніше можна було і цікавіші пропозиції найти, наприклад у Розетці у кінці квітня 2 дні був у розпродажу Bluetti AC200max за 33000, але я тоді тільки но Дельту 2 вже встиг придбати
Вона звісно мізерна, але для мінімально задовільнити щось і десь виручити, так за свою ціну дуже собі годна. І ще й на Lifepo4 батареї. Вживу бачив, крутив. Воду у невеличкому 350w електрочайнику цією бздюлькою теж пробував кип'ятити. Аналог по прямим своїм можливостям Екофлоу Рівер 2, щоправда що без шашечков, а тільки щоб їхати, но зате і більш ніж вдвічі дешевше. Ще вчора їх і сама Розетка продавала, але вже мабуть що усе своє вже розпродали.