Вкину жару. Виїхав за станом здоров'я (депрессія) до дружини, яка живе зі своїм 13 літнім сином від першого браку. Вона тренер з плавання, майстер спорту з футболу, тобто не якась там дюймовчка з губами і ботоксом.
По ітогу в ревнощах (в барі/магазині погуляв) зламала ребро, я не витрамав дав здачі. Схопила ножа, "повезло" підставив руку. З наружною сторони два ножових 2 і вісім сантиметри, перерізані зв'язки 2 і 3 пальця.
Це вже було досить давно, післязавтра знімуть шви, носити лангетку ще два місяці...
Порадуйте коментарями, в поліцію, як радили страхова і лікарі не подавав, для них версія для безоплатного лікуванння - напали орки на вулиці... Дружина настаювала на версії вішав дзеркало і порізався
Може дуже любить
Це сюжет для детективного роману? Якщо серйозно, 45 років, вже деякий час в шлюбі (5-10-15 років?), діти є чи немає? Адекватної поради не буде - це 100%. Ти бачив с ким одружуєшься? Може для вас це норма життя, битись і різати один одного, а потім страсний секс до ранку. Якщо щось не влаштовує, є розірвання шлюбу. Життя на відстоні, комусь заходить, комусь ні. п.с. Закордоном можна сидіти у двух випадках, або ти втратив житло і немає коштів на нове, чи не можеш повернутись із-за війни, або залашитись там на пмж.
Довкину, поженили через передачу Ребрик, ніколи вдруге не думав одружуватись... Але секс до ранку і вранці це про мене... Замість зарядки. Вона вже із серії так не хочу, більше поспати любить. В 2019 заціпились в Марса Аламі, так і жили у мене з моїми двума досить дорослими дочками, її син жив окремо з її дочкою до війни Відео з Ребрик
оффтоп, а че, по депрессии уже можно выехать?
А де тут про «про це» чи хоча б про любов? Таке кароч. Як вас це влаштовує, то ок тоді.
оффтоп, а че, по депрессии уже можно выехать?
Є різні види, я лежав у лікарні, в РВК без пролем і грошей за тиждень зняли з обліку
А де тут про «про це» чи хоча б про любов? Таке кароч. Як вас це влаштовує, то ок тоді.
Все ж написано - я хочу зранку до ночі бачити її очі Брати перестала, дає як в роліках - давай сзаду, щоб не бачити тебе А в неї страсть, що аж ріже, хоча це скоріше через заборонили іздити по Німеччині за кермом і кримінальна справа сторінка
Преться від роботи, дітей в бассейнах тренує, аж батьки і діти пищать від задоволення. Навіть замовляють в крутих басейнах досить недешеві індивидуальні тренування
По ітогу в ревнощах (в барі/магазині погуляв)
так ревнощі по ділу? "погуляв" -- це як?
зі алкоголь -- депресант.
По ітогу в ревнощах (в барі/магазині погуляв)
так ревнощі по ділу? "погуляв" -- це як?
зі алкоголь -- депресант.
Да просто сказав, щоб краще з барменкою Альоною залишився побалакати, ніж слухати який я не такий. Зібрала мені частково речі і "3.14 дуй да Альони
Все ж написано - я хочу зранку до ночі бачити її очі Брати перестала, дає як в роліках - давай сзаду, щоб не бачити тебе А в неї страсть, що аж ріже, хоча це скоріше через заборонили іздити по Німеччині за кермом і кримінальна справа сторінка
Преться від роботи, дітей в бассейнах тренує, аж батьки і діти пищать від задоволення. Навіть замовляють в крутих басейнах досить недешеві індивидуальні тренування
Дитячий тренер з кримінальною забороною водити авто і нестабільною психікою, схильна до тілесних ушкоджень плюс партнер з клінічною депресією, схильний до лядства, я все вірно прочитала?
Дитячий тренер з кримінальною забороною водити авто і нестабільною психікою, схильна до тілесних ушкоджень плюс партнер з клінічною депресією, схильний до лядства, я все вірно прочитала?
Майже в точку, злість виміщає тільки на мені, син який дозволяє собі плюватися і казати в бік старших дурню залишається без всіляких відомих наслідків. алкоголь - депресант Не зраджую, навіть пару разів відмовлялась з одногрупницями (більшість аж пищать без чоловіків) від посиденьок/пікніків...
Вкину жару.
Вона тренер з плавання, майстер спорту з футболу,
А так буває?
Ото в людей життя насичене
Вкину жару.
А так буває?
Так грала в юності в футбол, інфіз закінчила, в Києві працювала в гімназії з басейном
А що б хотів від нас прочитати?
зламала ребро, я не витрамав дав здачі.
или быть каблуком, или ситуация повторится. заканчивай с этой женщиной.
1,2 промилле, это не шампанского попили вечером, она за рулём, ты сбоку, почему? не пустила?
Вкину жару.
А так буває?
Так грала в юності в футбол, інфіз закінчила, в Києві працювала в гімназії з басейном
Так якщо грала у футбол то і в інфіз могла поступити лише на футбол (бо там спеціальність здавати треба). А якщо закінчила інфіз за такою спеціальністю то який з неі може бути тренер з плавання? хіба що на воді навчить триматися.
А що б хотів від нас прочитати?
Якби знав - не писав
1,2 промилле, это не шампанского попили вечером, она за рулём, ты сбоку, почему? не пустила?
Да папірців про саме про 1,2 у нас нема, це зі слів поліцаїв. Сіла і поїхала, чому мені не сказала незрозуміло
я б взагалі викинула з тексту всю "романтіку", немає сенсу Наліцо банальноє преступленіє, среднєй тяжесті, читаємо карний кодекс