Всім привіт! Планую поїздку з Білої Церкви в Буковель з ночівлею в Кам'янці-Подільському. Навігатор пропонує декілька альтернативних варіантів. Власне буду вдячний порадам від місцевих/бувалих "по цій дорозі їдь, а сюди краще не рипайся". Дякую на перед!
Спробую навіть частинами спитати - яка дорога з меншою кількістю ям: 1. Біла Церква - Володарка - Тетіїв - Вінниця (Р-17). 2. Біла Церква - Сквира - Погребище - Вінниця (Т-0203).
нівкоєму разі Всі маршрути мають погані відрізки. З усього поганого , я б рекомендував через Козятин Там тільки відрізок по Житомирській області поганий. Все інше ок +-
нівкоєму разі Всі маршрути мають погані відрізки. З усього поганого , я б рекомендував через Козятин Там тільки відрізок по Житомирській області поганий. Все інше ок +-
Ну от теж так думав, але прочитав про ділянку Ставище-Козятин, дуже багато нарікань Ще варіант Біла Церква - Умань - Вінниця, але то +100 км. Умань - Вінниця - підкажіть, будь ласка, хто в курсі, чи варто воно такого зайвого прогону?
Ще розглядаю варіант Біла Церква - Винарівка по М-05 (наче там відносно добре), потім по Т-1014 на Тетіїв, і далі по Р-17 до Вінниці. Ну а далі по М-30 до Хмельницького і по Н-03 до Кам'янець-Подільского. Може є в кого інформація по цих ділянках? Дуже сподіваюсь на допомогу
Позавчора проіхав через Тетіів на Вінницю не через Володарку а звернув з одеської - середня українська дорога, не автобан, але підлатана, їхати можна. Рік назад їхали через Сквиру Ружин там гірше.
Брат їхав місяць назад через Козятин - Ружин, авто Туксон, місцями 1-2 передача, такої поганої там дороги ніколи ще не було. Я їхав тиждень назад БЦ, Володарка, Тетіїв, Вінниця (Р17) ям немає місцями "Пральна дошка" але швидкість на всій ділянці від 80 до 120 км/год. Траса майже пуста.
opexkiev 31.07.2023 04:18 пишет: Позавчора проіхав через Тетіів на Вінницю не через Володарку а звернув з одеської - середня українська дорога, не автобан, але підлатана, їхати можна. Рік назад їхали через Сквиру Ружин там гірше.
Це на Винарівці звернули? Через Сухий Яр, Стрижавка, П'ятигорки?
yuriy12 30.07.2023 11:52 пишет: Ще розглядаю варіант Біла Церква - Винарівка по М-05 (наче там відносно добре), потім по Т-1014 на Тетіїв, і далі по Р-17 до Вінниці. Ну а далі по М-30 до Хмельницького і по Н-03 до Кам'янець-Подільского. Може є в кого інформація по цих ділянках? Дуже сподіваюсь на допомогу
Да. Бо я їхав з Києва не хотілося через Білу і Володарку. Стосовно завантаженості доріг то починається уже уборка урожаю то фури з зерном і комбайни бувають але не потоком.
yuriy12 30.07.2023 11:52 пишет: Ще розглядаю варіант Біла Церква - Винарівка по М-05 (наче там відносно добре), потім по Т-1014 на Тетіїв, і далі по Р-17 до Вінниці. Ну а далі по М-30 до Хмельницького і по Н-03 до Кам'янець-Подільского. Може є в кого інформація по цих ділянках? Дуже сподіваюсь на допомогу
а як далі, з Кам'янця, плануєте їхати на Бук?
До Чернівців після Кам'янця гарна дорога. Недавно їздив в Чернівці. За Чернівцями теж зробили дорогу. То мабуть так і їхати.
egorka 01.08.2023 11:07 пишет: Недавно їздив в Чернівці. За Чернівцями теж зробили дорогу. То мабуть так і їхати.
а розкажи, як ти їхав з Києва на Чернівці? Через БЦ-Вінницю...чи Житомир-Бердичів...?
я не з Київа їхав. Їхав з Кам' янського. Виїхали в Умані а далі на Вініцу, Кам'янець і потім вже Чернівці. А назад да вже через Бердичів, Житомир. В Бердичеві тільки на окружній був частковий ремонт. Але їхати можно але не дуже швидко. А так всюди гарна дорога
а як далі, з Кам'янця, плануєте їхати на Бук?
Наразі зважив всі за і проти, врахував всі поради і відгуки, навіть з дальнобоями поспілкувався, і склав для себе такий маршрут:
але більш спокійно. По відгукам зібрав картинку, що тільки під Вінницею і Чернівцями є певні ями, і Коломия - Делятин не найкраща, в іншому чудова дорога. Можна ще з Коломиї по Р-24 через Верховину - Ворохту до Буковеля поїхати, там наче чудова траса, але то +50 км / 1 година, вже впритик. Туди з зупинкою в Кам'янці, а назад хочу встигнути за день доїхати, і 11 годин планової дороги вже так напряжно. З зупинками м'язи порозминати/туалет/поїсти то вже 22:00 дома, хоч би до комендантської встигнути.
egorka 01.08.2023 11:07 пишет: Недавно їздив в Чернівці. За Чернівцями теж зробили дорогу. То мабуть так і їхати.
а розкажи, як ти їхав з Києва на Чернівці? Через БЦ-Вінницю...чи Житомир-Бердичів...?
Колега їздив нещодавно, то Київ - Житомир - Бердичів - Винниця - Кам'янець-Подільский - Чернівці. Каже чудова дорога. Доїхав за 5,5 годин туди і назад, але він сам, без пісі/какі/нямням по дрозі, фактично без зупинок
Колега їздив нещодавно, то Київ - Житомир - Бердичів - Винниця - Кам'янець-Подільский - Чернівці. Каже чудова дорога. Доїхав за 5,5 годин туди і назад, але він сам, без пісі/какі/нямням по дрозі, фактично без зупинок
дякую за інфо я на Косів(й назад) планую маршрути ...думаю, туди спробувати тим, що вище ви написали...тільки не дуже зрозуміло, до чого там згадували Черкаси?
yuriy12 02.08.2023 16:06 пишет: під Черкасами є певні ями...
yuriy12 29.07.2023 22:49 пишет: Спробую навіть частинами спитати - яка дорога з меншою кількістю ям: 1. Біла Церква - Володарка - Тетіїв - Вінниця (Р-17). 2. Біла Церква - Сквира - Погребище - Вінниця (Т-0203).
Їхав місяць назад Обухів-Біла Церква-Тетіїв-Оратів-Липовець-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль-Франківськ-Делятин-Буковель-Верховина. Між Тетієвом і Вінницею трохи трусить/підкидає але нічого критичного не має. І ще десь здається біля Бугача є пару напливів гарних. А так все в ідеалі. Ніхто не зупиняв. Маршрут здається самий короткий.