От вони не могли для початку міст в Романівці завершити....
От вони не могли для початку міст в Романівці завершити....
Там Онур майже на фінішній прямій, затримка з розбиранням будівель на підходах з південної сторони. Вікна та дах зняли, а коробка стоїть Ну й здогадуюсь, чого саме так миттєво та масштабно почали ремонтувати в'їзд з боку Гостомеля
[цитата="RiderUA 07.09.2023 20:45 пишет Ну й здогадуюсь, чого саме так миттєво та масштабно почали ремонтувати в'їзд з боку Гостомеля
І чого? Бо я якось не здогадуюсь
А що це за висотка там, звідки взялась? це після звільненя почали будувати?
І чого? Бо я якось не здогадуюсь
Чиє будівництво River Port активізувалось поруч
мешканці Ірпеня вже в захваті, о 6:30 через Романівку вже не виїхати. ну а міст в Романівці це окрема пісня, нагадує мені подільсько-воскресенський, тобто путь в светлое никуда
Ні, раніше. Там ще кран будівельний покоцаний стояв.
мешканці Ірпеня вже в захваті, о 6:30 через Романівку вже не виїхати. ну а міст в Романівці це окрема пісня, нагадує мені подільсько-воскресенський, тобто путь в светлое никуда
комфортабельні електропоїзди Південно-Західної залізниці гостинно запрошують
та якась дичина з Ірпінського боку вже відбійники ставлять, а з Київського якийсь ступор. Якось дуже дивно. Мені не так часто треба у Київ, але блін трохи вибішує.
Та яка зрештою різниця де стояти. Був міст - стояли всі перед перехрестям з Наумова, ну а або зараз - там же блокпост.
Та яка зрештою різниця де стояти. Був міст - стояли всі перед перехрестям з Наумова, ну а або зараз - там же блокпост.
та зараз через оте перекриття виїзду на Гостомель, кількість бажаючих зросла. Тому все стало ще сумніше
До. Там ще стріла крану була перебита снарядом під час боїв і висіла на тросах.
Був там сьогодні, це повний йо.. треш Люди бігають під колесами, скрізь безліч пилюки з відкритого ґрунту, тимчасовим містком час від часу їздять приватні автівки та постійно ганяють вантажівки Автомагістралі, завантажені ЩПС - вже помітні тріщини, яких не було декілька днів тому. Після ОНУРу, де поливають ґрунт для зміцнення та проти утворення пилу, тут пекельний хаос. Водії маршруток злі, люди ще більш злі та матюкають всіх. Фото трохи пізніше додам.
Якийсь хворий навіть на автівці проскочив під фрезою, видерся на тротуар та почав усім сигналити, так й поїхав по тих ямах. Хоча там номерні знаки самі за себе кажуть
Вже заплановані нові будинки:
а хто знає як там справи з капітальним ремонтом? чи скоро можно буде проїхати Гостомельским шосе?
а хто знає як там справи з капітальним ремонтом? чи скоро можно буде проїхати Гостомельским шосе?
Поклали бордюри, сформували 2 нові кола, міст покладений і залитий бетоном, саме дорожне покриття з нульовою підготовкою.
З ремонтом все добре, проїзд вже б давно відкрили, якби не тягнули комунікації до будинків самі-знаєте-кого