Думаю нарешті змінити мій 11 огризок з яким я вже 4 роки, та зараз дилема брати новий iPhone 15 Pro чи iPhone 14 Pro ? тому що подивився по характеристикам, крім тайп-с, активної кнопки та сумнівного титанового корпусу більш по суті немає різниці.. шо скажете?
Якщо 15 про то я вважау що треба трішки почекати , поки впаде ціна. А то зараз щось не альо. А потім піти в магазин та на власні очі подивитися 14 і 15 і порівняти. А у Вас 11 звичайний, чи про? Або про Макс? Ось порівняння, правда Про Макс https://youtu.be/bHVDTDzypYc?si=l4SxsOSE0ImU7-y5
Tehnoton 26.09.2023 10:48 пишет: Думаю нарешті змінити мій 11 огризок з яким я вже 4 роки, та зараз дилема брати новий iPhone 15 Pro чи iPhone 14 Pro ? тому що подивився по характеристикам, крім тайп-с, активної кнопки та сумнівного титанового корпусу більш по суті немає різниці.. шо скажете?
Аналогичным вопросом задаюсь неделю. Принял решение брать 14-ю прошку. Но буду ждать пока цена упадет, пока дорого
В мене звичайний 11й, в принципі і досі влаштовує, просто малому вже пора віддати бо в нього 7й, трошки підріс і розумію що 7ки йому вже мало
Я так в принципі і планував брати десь в грудні коли ціни впадуть та пойдуть новорічни знажки, але ж все ж таки не велика різниця по характеристикам цих телефонів ось і думаю або те або те )
Tehnoton 26.09.2023 10:48 пишет: Думаю нарешті змінити мій 11 огризок з яким я вже 4 роки, та зараз дилема брати новий iPhone 15 Pro чи iPhone 14 Pro ? тому що подивився по характеристикам, крім тайп-с, активної кнопки та сумнівного титанового корпусу більш по суті немає різниці.. шо скажете?
слабак. в мене вже 6 років 8 плюс. набрид, собака, але працює і батарея ще 82%
Dns_kobra 26.09.2023 12:26 пишет: Аналогичным вопросом задаюсь неделю. Принял решение брать 14-ю прошку. Но буду ждать пока цена упадет, пока дорого
А вона має падати? Наче за місяць до виходу 15, мала бути мінімальна ціна на 14. А зараз вже все, який маркетинговий зміст, зменшенням ціни на 14, псувати продажі 15? Наче так усі виробники роблять.
слабак. в мене вже 6 років 8 плюс. набрид, собака, але працює і батарея ще 82%
та я ж кажу, я б ще з 11м ходив.. але ж малой ниє хоче вже зібрати мій 11й замість 7ки)
мій теж ниє, а я кажу, диви, навіть в татка 8-й
а якщо серйозно то теж розглядаю, бо надоїв просто 8-й на мою думка за 64 кілогривні за про макс і 54 за про ще більш мень ціна. 14 серія десь на 15 і 10к відповідно дешевше.
egorka 26.09.2023 12:12 пишет: Якщо 15 про то я вважау що треба трішки почекати , поки впаде ціна.
А трішки це скільки? Рік? Зараз ціна на промакс 256 = 1449 евро у німеччині та 1519 у нас. Вроді епл робить знижки з виходом нового продукта (невпевнений), чекати коли 16 вийде?
egorka 26.09.2023 12:12 пишет: Якщо 15 про то я вважау що треба трішки почекати , поки впаде ціна.
А трішки це скільки? Рік? Зараз ціна на промакс 256 = 1449 евро у німеччині та 1519 у нас. Вроді епл робить знижки з виходом нового продукта (невпевнений), чекати коли 16 вийде?
я мав на увазі наприклад коли вже офіційно з 29 числа будуть продавати, бо сіряк зараз взагалі неадекватна Ось приклад
Теж ходжу зі звичайним 11 вже 3 роки, трохи набрид, але батарея 88% і в цілому працює без зауважень. Думаю переходити на Pro Max серію, але ще поки думаю 14 чи 15. Точно треба зачекати, бо ціна має впасти на обидва варіанти, а у випадку вибору 15 все ж менша ймовірність натрапити на косяки перших партій (а вони таки бувають).