напишу в курилке львовяне - вы ваще чем прозомбированы, что терпите своего садового при полнейшем отсутствии дорог? сколько лет бываю во Львове, каждый раз с надеждой - а вдруг?... нет дорог нет одни колдобины по Тараса Шевченка, по Богдана Хмельницокого (это транзит от границы) - одно сплошное разочарование а вы его все выбираете и выбираете... может у вас на СТО субсидии?
напишу в курилке львовяне - вы ваще чем прозомбированы, что терпите своего садового при полнейшем отсутствии дорог? сколько лет бываю во Львове, каждый раз с надеждой - а вдруг?... нет дорог нет одни колдобины по Тараса Шевченка, по Богдана Хмельницокого (это транзит от границы) - одно сплошное разочарование а вы его все выбираете и выбираете... может у вас на СТО субсидии?
Я не лише за Содового, я і за Зеленського не голосував, і шо з того? Але мене от що цікавить: ей, понаїхавші транзитники, що за наїзди? Перше - Хмельницького вся зроблена, цього, чи то ще минулого року закінчили останній фрагмент, від кільця на Липинського до Рогатки. Сам особисто цього року їздив по Хмельницького він згаданого кільця до центру, крайній раз два тижні назад, возив туди інструмент в сервісний центр - які, в задницю, колдобини, ви обкурились? Рівна хороша дорога. Друге. Шевченка роблять, більшу частину від центру до Янівського кладовища вже зробили, і продовжують робити. Може десь там в напрямку Рясного щось і не так, не знаю, але це не мої проблеми, а ваші, транзитні, чого б я туди їздив? Але навіть при цьому ситуації, щоб "дорох нєбило, адні калдобіни" - то це явна брехня. Третє. У Львові з дорогами все настільки добре, що люди умудряються під 200 їздити, а сам я, дуже добре знаючи практично увесь Львів, зараз навіть не зразу зорієнтуюсь, куди б то заїхати, щоб дійсно колдобини знайти.
Ой, це ти зря бочку женеш. Зараз почнеться. Я років 3-4 також мав необачність тицнути носом. Занепад років 6 назад почався і тільки збільшується.
Дороги може і не ідеальні, але топікстартеру треба явно відкалібрувати або підвіску або навігатор. Бо якраз вул. Б. Хмельницького - від першого до останнього номера дорога свіжа і ціла.
дороги не делаются плохо, делаются тоже плохо у меня нет претензий до Кличка, мне нравится что даже в условиях войны он ухаживает за Киевом, дороги строит и т.д. но сколько ж не довольных он этим под кабмином стоит..
дороги не делаются плохо, делаются тоже плохо у меня нет претензий до Кличка, мне нравится что даже в условиях войны он ухаживает за Киевом, дороги строит и т.д. но сколько ж не довольных он этим под кабмином стоит..
Воно то так коли розмовляємо про загальне питання, а коли розглядаеш конкретні випадки, є питання: Нахіба на борщагівці перехрестя Гната Юри та Курінного, за державні кошти побудували коло, до цього це було звичайне Т-перехрестя гігантських розмірів з нормальним покриттям, при чому головна дорога пряма! з розгалуженням на односторонню! Там трафіка який пересікається майже не було.
Садовий у Львові це як Федорук у Бучі. Купа комунальних проблем які не вирішуються, дерибан земель, але як вибори - нуууу, зато він лавочки в парку поставив, і взагалі хто якщо не він, всі вони крадуть, а цей наш сукін син. І так десятиріччями (у випадку Бучі).
По темі - колись у Франику на офіціалі шкоди розговорився з перекупом місцевим. Каже що якщо машина зі Львова - або не бере, хіба що люто збиває ціну, бо підвіска там вбита у більшості випадків.
По темі - колись у Франику на офіціалі шкоди розговорився з перекупом місцевим. Каже що якщо машина зі Львова - або не бере, хіба що люто збиває ціну, бо підвіска там вбита у більшості випадків.
Ну шось в тому є. Але це типу не через стан доріг, а через велику кількість крупної бруківки. Є таке. Стара австрійська - дрібна, гладка і щільно укладена. Теперішня після ремонтів - це треш - дуже крупний камінь і грубі шви. Сам стараюсь по місту не їздити через це.
Я, мабуть, не в тому Львові їжджу. Бо вже й не пригадаю, коли в яму якусь потрапляв. А враховуючи висоту профілю моїх шин, таке було би важко забути
Ну шось в тому є. Але це типу не через стан доріг, а через велику кількість крупної бруківки. Є таке. Стара австрійська - дрібна, гладка і щільно укладена. Теперішня після ремонтів - це треш - дуже крупний камінь і грубі шви. Сам стараюсь по місту не їздити через це.
От це - правда. Є вулиці, на котрі краще не потикатись саме через ту погану бруківку. Але може у тому й річ, що місцеві знають, як об'їхати, а навігатор веде як коротше
Ой, це ти зря бочку женеш. Зараз почнеться. Я років 3-4 також мав необачність тицнути носом. Занепад років 6 назад почався і тільки збільшується.
100%, таке враження що це робиться навмисно, щоб проситавити Києву. Наприклад трасса Київ-Чоп, за перевалом перетворюється в бездоріжжя і багато хто в Закапратті думає, що це по всій країні так і їм ще пощастило, що угорщина поруч і деколи в окремих селах дорогу спонсорує.
Ну в області Львівській дороги як на мене - одні з найкращих. Усі шосе відремонтовані. В Київській області гірше точно.
Ну в області Львівській дороги як на мене - одні з найкращих. Усі шосе відремонтовані. В Київській області гірше точно.
Так, я більше про тенденцію місцевих керманичів
От це - правда. Є вулиці, на котрі краще не потикатись саме через ту погану бруківку. Але може у тому й річ, що місцеві знають, як об'їхати, а навігатор веде як коротше
Мене на початку серпня вейз завів в якісь шалені чигиря у Львові, якийсь приватний сектор, але на диво і там все було досить ок. Я не скажу що у Львові божествені дороги, але так щоби прям погані, то наче й ні.
Мене на початку серпня вейз завів в якісь шалені чигиря у Львові, якийсь приватний сектор, але на диво і там все було досить ок. Я не скажу що у Львові божествені дороги, але так щоби прям погані, то наче й ні.
Якщо по простому - Львів станом на останні 5 років просто не придатний для пересування автомобілем. 1 - Історично вузькі вулиці. 2 - Історично місто побудоване за радіальною системою (ну можливо я не так висловився. Суть - є точка в центрі - і від неї йдуть найдовші вулиці до околиць) 3 - Останні роки один з найбільш динамічних приростів по висотній забудові без відповідного аналогічного приросту в розбудові доріг/шляхопроводів/паркінгів 4 - Після війни знову-таки - одне з найпривабливіших міст для біженців (близькість до західних союзників і Карпат, віддаленість до лінії фронту) 5 - фізично мала площа 6 - відустність метро (фактично - місто-мільйонник) 7 - відсутність ріки або іншої великої водойми. Як наслідок: Затори, пилюка, меганизька швидкість пересування, незважаючи на меганизьку віддаль між точками призначення. Я, в силу певних обставин маю можливіть по місту пересуватись на 75% велосипедом і на 25% гром. транспортом. Але якщо би була потреба їздити на машині, то я би не бажав ворогу купити мою машину після 5-и років користування )) Якось так.
Минулого року 6 місяців від початку війни прожив у Львові, якогось суцільного жаху ну аж ніяк не помітив, хоча містом доволі часто пересувався машиною Так, є треш-бруківка місцями, але це ж не глобально усюди. А от про темпи пересування погоджуюсь: у Львові середня швидкість в мене суттєво впала у порівнянні з Києвом + витрати пального мінімум на літр більші були.
Так, я більше про тенденцію місцевих керманичів
Так схеми налагоджені, доріжки накатані. Вибери когось іншого - він все поламає, доведеться все наново розрулювати. А оскільки в махінаціях у нас пів населення задіяне - от і вибирають те, що знають. Чи мова про роботу керманичів на благо суспільства? Ги
Крайній раз був у Львові був на початку лютого 2022 , як раз перед війною. З того що запамʼяталося, це те - що місцева влада намалювала розмітку для велодоріжок криво/косо прямо по тротуарах. Но 100% знайдуться поціновувачі цього , і скажуть -зате він організував велодоріжки (
сколько лет бываю во Львове, каждый раз с надеждой - а вдруг?...