Поперла реклама від одного великого магазу - Нокиан, зима, супер ціна... В описі - Фінляндія, 22-й рік Але за ціною на рівні Сави та Клебера та на 30% дешевше від відомих гравців у моємо розмірі. Чомусь не вірю в таку щедрість фінів. Перебито на боковині Made in ??
В мене два комплекта нокіану куплених ще до війни мейд ін фінланд. Літня Блек2 та зимова хакка.
Поперла реклама від одного великого магазу - Нокиан, зима, супер ціна... В описі - Фінляндія, 22-й рік Але за ціною на рівні Сави та Клебера та на 30% дешевше від відомих гравців у моємо розмірі. Чомусь не вірю в таку щедрість фінів. Перебито на боковині Made in ??
Думаете з рашки тягнуть? ну це дійсно дивно можа акція від виробника або закривають склад.
На болотах завод вже не працює. Фіни побудували новий завод в румунському місті Арадеа в чистому полі з нуля))
Если финка, то зима там отличная, по памяти))
Лише якщо топові преміум скандинавки типу Хаккапелііти. А бюджетні тапкі - лайно, особливо лінійка WR
Хакка 2, которая без букв, старая
Хакка 2, которая без букв, старая
Что означает эта фраза? Буквы вроде есть, а смысла нет
На болотах завод вже не працює. Фіни побудували новий завод в румунському місті Арадеа в чистому полі з нуля))
А от цен дійсно гарна новина, правда я в нас ще не бачив румунську Нокіан треба зайти подивитись
Розмір?
На болотах малі розміри були.
Розмір?
На болотах малі розміри були.
225.65.R17 але, я дивився на нокіан також у 2018 - тільки порєбрік був, типу хаккі R3.
я очікував на відповідь місцевих фахівців-реселлерів, які зазавичай знають все, навіть склад резиновую суміші того чи іншого заводу у світі. А тут - тиша, щодо такого простого питання.
225.65.R17 але, я дивився на нокіан також у 2018 - тільки порєбрік був, типу хаккі R3.
я очікував на відповідь місцевих фахівців-реселлерів, які зазавичай знають все, навіть склад резиновую суміші того чи іншого заводу у світі. А тут - тиша, щодо такого простого питання.
Серия Hakkapeliitta 7 у них, очень хороша
композиція: натуральний каучук, силіка та рапсове масло (с) nokiantyres.ua
P.s.с 9 ноября 2012 использую Nokian Hakkapeliitta 7 SUV шип 245/70/R16, сегодня (вчера вечером пробил летнюю шину и решил сразу её отремонтировать и заодно переобуть авто ( прогноз погоды на месяц смотрел )) переобули авто , т.е. к 12 зимнему сезону авто готов; средний зимний пробег на них~5,5тыс.км) Микротрещинки отсутствуют. Фото протектора перед сегодняшней установкой. Цифры "4" и "6" -остаток протектора "*"-ещё можно использовать зимой: . P.S. До этого пять зимних сезонов использовал Nokian Hakkapeliitta SUV 5 шип. (отдал в хорошие руки,предполагаю три сезона ещё на них откатали).
Да, я прям скучаю по Хаккапелите. на 2-х машинах катал, но потом отказался от рашки. Сейчас правда на goodyear, не то чтобы сильно хуже, если по правде
у меня с зимней Nokian как то не особо сложилось...Nokian Hakkapeliitta R - одну шину покрутило после первого зимнего сезона, вторую шину покрутило после 2-х сезонов эксплуатации...на шиномонтажах сказали, что хорошо знакомы с этой проблемой модели Nokian Hakkapeliitta R...
235/55/18 Набрал пару мест, узнать производителя. россия, 22 год. Походу нет финской таки.
Такий же розмір, теж переглянув заради цікавості, не знайшов фінської
235/55R18 104H Snowproof 2 SUV XL TL Nokian Tyres - made in Finland, 2023 таку шукайте
235/55/18 Набрал пару мест, узнать производителя. россия, 22 год. Походу нет финской таки.
Росіянській завод Нокіан перевезла в Румунію. А це залишки з того заводу, схоже. Має бути 50% ціни як в США було, коли вони розпродавалися.