Знайомі звернулись за допомогою. Дивляться щось в бюджеті до $25-26. Невеликий, але з достатнім місцем всередині, багажник 400+/аккп
З претендентів Шкода - всередині достатньо місця. Хвилюються за 1,0 двигун та робот.
Жук ще не дивились
І 2008 також на черзі
Поруч зі мною салон Сузукі - дивився Вітару. Якось всередині дуже дешманськи виглядає з глянцевою панеллю центральною.
Що скажете по жуку, пежо. Які двигуни 1 та 1,2 більш ресурсні?
За 1,0 і DSG хвилюватися вже пізно )) Надто довго цю зв'язку ставлять і якихось проблем не виявлено. Імхо в цій трійці Камік без варіантів. Салон найзручніший. Їхати буде найкраще... По двигуну Пежо - двигун прекрасний, дуже гарно тягне знизу і має крутий голос. Від'їздив 60 тис. без жодних зауважень. Єдиний момент - на офіційному СТО коли питаєш "а як ходить цей мотор" відповідають "та нормально, але підсля 70 тис. починає під'їдати масло" )) З одного боку - приємно за відвертість, з іншого - такий собі спосіб залучити клієнта...
Kamiq в рестайлі став кращим зовні. Я б брав 1.6, поки ще є така можливість.
Каміків 100500 в таксі, а вони ж ненадійні авто не брали би.
Якщо дивилися Вітару, то гляньте й новий С-кросс, якщо вони є. Він більший і просторіший, в салоні симпатичніше за попередній, хоча бюджетність всеодно проявляється, нікуди не дінешся. У мене попереднє покоління, але вони загалом майже однакові технічно й габаритно. Простір салону мене цілком влаштовує, багажник хотілося би більший (430 літрів чи шо), але машина зате компактна і досить легка у керуванні. Техніка надійна, є повний привід за бажання, але не знаю чи в бюджет поміститься. Зараз двигун лише 1.4Т.
Так, дизайн специфічний, привабливою машину навряд назвеш, та за параметрами підходить. Задачі виконуватиме без питань. Може, зайде.
Знайомі звернулись за допомогою. Дивляться щось в бюджеті до $25-26. Невеликий, але з достатнім місцем всередині, багажник 400+/аккп
З претендентів Шкода - всередині достатньо місця. Хвилюються за 1,0 двигун та робот.
Жук ще не дивились
І 2008 також на черзі
Поруч зі мною салон Сузукі - дивився Вітару. Якось всередині дуже дешманськи виглядає з глянцевою панеллю центральною.
якщо шкоду - то тільки починаючи з Карока - Камік ну дуже бюджетна тарантайка Камік/Джук - і там і там літруха з роботом, Джук буде суттєво краще по посадці, матеріалам, приємнішим на дорозі (імхо), кращі сидіння, приємніше кермо, але зв’язка ЕДЦ/1,0 - просто жахлива як на мене 2008 буде найпросторішим, але багажник (якщо правильно пам’ятаю) не більше Джуківського ну і і-кокпіт пежо це дещо - в 2008 я не зміг сісти так щоб мені було зручно - особливо огляд вперед (дзеркало заднього огляду і стійки, привіт!)
Жук ще не дивились
І 2008 також на черзі
якщо шкоду - то тільки починаючи з Карока - Камік ну дуже бюджетна тарантайка Камік/Джук - і там і там літруха з роботом, Джук буде суттєво краще по посадці, матеріалам, приємнішим на дорозі (імхо), кращі сидіння, приємніше кермо, але зв’язка ЕДЦ/1,0 - просто жахлива як на мене 2008 буде найпросторішим, але багажник (якщо правильно пам’ятаю) не більше Джуківського ну і і-кокпіт пежо це дещо - в 2008 я не зміг сісти так щоб мені було зручно - особливо огляд вперед (дзеркало заднього огляду і стійки, привіт!)
найкраще за всіх - мазда СХ-3, але її наче вже не продають, може СХ-30 подивитись якщо в бюджет влізе
Жук ще не дивились
На удивление просторная городская поповозка, места хватает и в салоне и в багажнике. Движок - литровик на 114 сил вполне адекватен, но, как положено для малолитражки, при включенном кондее и загруженном салоне заметно сдувается. По трассе она у меня больше 160 км/ч идти отказалась. Как по мне, вполне неплохая тачка за свои деньги. Народ, правда, ругает связку "двигатель+робот", но ут я ничего не подскажу, на ручке там ощущаются полноценные 114 сил, как и заявлено производителем. Расход по городу, без особых пробок, но с преимущественно короткими поездками - 8.2-8.6 литра на сотню, но это если, как я, постоянно его крутить до 4к. Что будет с ресурсом алюминиевого литровика - ХЗ, надеюсь, на мой век хватит.
Изначально нацеливались именно на "Витару", но "Джука" привезли на 2 месяца раньше. Будет теснее Джука. Комфорта тоже будет меньше. Зато проверенная временем связка 1.6+автомат переживет всех нас.
Зараз двигун лише 1.4Т.
Хороший движок, у меня у коллеги такой на "Витаре", очень доволен.
якщо шкоду - то тільки починаючи з Карока - Камік ну дуже бюджетна тарантайка Камік/Джук - і там і там літруха з роботом, Джук буде суттєво краще по посадці, матеріалам, приємнішим на дорозі (імхо), кращі сидіння, приємніше кермо,
Я чесно признаюсь - не сидів в Джуку, але признайся і ти - в Каміку небазовому сидів? Бо шось явно не то по опису.
якщо шкоду - то тільки починаючи з Карока - Камік ну дуже бюджетна тарантайка Камік/Джук - і там і там літруха з роботом, Джук буде суттєво краще по посадці, матеріалам, приємнішим на дорозі (імхо), кращі сидіння, приємніше кермо,
Я чесно признаюсь - не сидів в Джуку, але признайся і ти - в Каміку небазовому сидів? Бо шось явно не то по опису.
сидів, мацав, навіть позаду прокатали поки чекав тест-драйв Карока - десь на рівні фв Т-рока - особисто мене тягне пошвидше вийти але якщо порівнювати десь на рівні з Вітарою, хіба що у Сузукі більш дизайн салона "привіт 90-ті"
А що в 1,6 гарного, крім витрати? У випадку нового авто на 180-200 тик
Карок дивились разом - не витягують вони його. І до речі у салоні здалось, що місця позаду по довжині в кароку менше, ніж в каміку. За методом сісти за собою.
І до речі у салоні здалось, що місця позаду по довжині в кароку менше, ніж в каміку. За методом сісти за собою.
Так і є. Колісна база в Каміка на пару мм більша, багажник менший, місця в салоні більше.
Мазду подивитися. Дуже приємна всередитні і на дорозі
Французи - ну не знаю, мені дуже не подобається всередині. Хай новаціями користуються інші
Сузука - дешманська, але цілісно дешманська Тобто ти знаєш що береш саме японський уазік
А що в 1,6 гарного, крім витрати?
Ну я не агітую за ньог, хоч зараз на такому їжджу і в принципі приємно здивований. Але якщо об'єктивно, то переваги: - м'якше і тихіше працює - добре переносить стояння в заторах (не загрожує нагар на впускних клапанах) - буде перевага при продажі на вторинному ринку (ставиться ГБО) - з ним в комплекті йде класичний Aisin-6 (перевага для ДСГ-фобів) При 100 - 2 тис. обертів, при 140 - 2 400
Мазду подивитися. Дуже приємна всередитні і на дорозі
Французи - ну не знаю, мені дуже не подобається всередині. Хай новаціями користуються інші
Сузука - дешманська, але цілісно дешманська Тобто ти знаєш що береш саме японський уазік
мазда дорожче карока буде - то вже не варіант
А що в 1,6 гарного, крім витрати? У випадку нового авто на 180-200 тик
Карок дивились разом - не витягують вони його. І до речі у салоні здалось, що місця позаду по довжині в кароку менше, ніж в каміку. За методом сісти за собою.
якщо в цьому класі їм дуже важливе місце позаду (авто для 3 дорослих) - то тут або 2008 або тоді Камік - в них для ніг місця найбільше, але у 2008 ще багажник присутній 1,2 з айсіном проти 1,0 з дсг - тут треба особисто дивитись що більше подобається в русі (брати 1,6 це імхо тільки для таксі)
Які двигуни 1 та 1,2 більш ресурсні?
Камик существует с 1,6. По ресурсу это максимум из возможного + он прекрасно газируется.
Які двигуни 1 та 1,2 більш ресурсні?
Камик существует с 1,6. По ресурсу это максимум из возможного + он прекрасно газируется.
Газ ні
чисто в цифрах
200к - 1,6 потребує на 3000є більше пального
Зараз двигун лише 1.4Т.
Хороший движок, у меня у коллеги такой на "Витаре", очень доволен.
Я лише на тест драйві пробував, то теж сподобався дуже. Але у мене 1.6