Есть ли какой-то промо на пару дней потестить сервис? Дякую наперед.
Netflix не пропонує безкоштовних пробних версій, проте ви можете будь-коли змінити план або скасувати підписку, якщо вирішите, що Netflix вам не підходить. (((
На олх від 50грн/міс , повно
На олх від 50грн/міс , повно
Вот я поэтому и спросил. Не кидалово?
як правило ні, давно так користуюсь
Також років з 5 мабуть. Але не на постійній основі.Беру на декілька місяців впродовж року, цього вистачає з головою, ну немає там чого дивитись так щоб річні підписки купувати.
Цікаво, як воно працює з їх нововведеннями по блокуванню.
якими? все вмикається-) якщо блокують пишеш постачальник послуг він заводить новий аккаунт і дивишся далі тільки нормального продавця треба знайти-)
якими? все вмикається-) якщо блокують пишеш постачальник послуг він заводить новий аккаунт і дивишся далі тільки нормального продавця треба знайти-)
Раніше на одному акаунті спокійно було 5 користувачів (сім'я) навіть в різних країнах. Потім з'явилась перевірка "домогосподарства" і стали блокувати.
Раніше на одному акаунті спокійно було 5 користувачів (сім'я) навіть в різних країнах. Потім з'явилась перевірка "домогосподарства" і стали блокувати.
І зараз 5 користувачів. В мене всі в різних містах дивляться. І країнах. Приходить "перевірка", мені пише брат (син), заходжу на пошту і підтверджую. Ніяких проблем.
А можно ли как-то транслировать с телефона на ТВ Нетфликс, если на самом ТВ приложения Нетфликс нет и поставить его никак? Ютюб на этот же ТВ транслирует,а Нетфликс выдает ошибку.
І зараз 5 користувачів. В мене всі в різних містах дивляться. І країнах. Приходить "перевірка", мені пише брат (син), заходжу на пошту і підтверджую. Ніяких проблем.
треба на пристрої вибрати я подорожую? чи як? дякую. вибрали я подорожую, власнику екаунта прийшов код в смс і все працює.
треба на пристрої вибрати я подорожую? чи як? дякую. вибрали я подорожую, власнику екаунта прийшов код в смс і все працює.
У нас ці підтвердження чомусь дуже часто стало просити, тому забили і зробили акаунт+ 1 гостьовий з доплатою.
Після "перевірки" дивитесь ви, але у всіх інших відразу відвалюється. Тобто в кожен момент часу може дивитись тільки один з п'яти. Самі з таким зіткнулись- дружина в Києві, я у Львові. Дивитись можемо хтось один.
Після "перевірки" дивитесь ви, але у всіх інших відразу відвалюється. Тобто в кожен момент часу може дивитись тільки один з п'яти. Самі з таким зіткнулись- дружина в Києві, я у Львові. Дивитись можемо хтось один.
Все работает) Проверки прошли и все. Смотрим в Киеве, Конче, Варшаве, Чикаго и Вильнюсе одновременно и на куче разных девайсов и все ОК) Только у меня дома 3 СмартТВ, Макбук и айфон тянут Нетфликс без вопросов. Все легально! Тариф: Ультра за 12евро/месяц и делим на троих)
шо там тестить? премиум, 3 зрителя. супер
Хто підписаний на нетфлікс без посередників з олх? Підскажіть,якщо я оформлю підписку,то я можу додати 4-х друзів і розділити на 5 ціну підписки? Тобто зникає зовсім необхідність в допомозі чужих людей. Останнім часом трохи підз….ло постійні перевірки аккаунту,а посередник довго відповідає.
Хто підписаний на нетфлікс без посередників з олх? Підскажіть,якщо я оформлю підписку,то я можу додати 4-х друзів і розділити на 5 ціну підписки? Тобто зникає зовсім необхідність в допомозі чужих людей. Останнім часом трохи підз….ло постійні перевірки аккаунту,а посередник довго відповідає.
Теоретически можно. Но Нефликс стал хитрый. Он как то вычисляет насколько далеко друг от друга те кто пользуется аккаунтом. Если близко то можно пользоваться одновремено, если далеко то нет. В пределах квартиры работает, например. В другом районе города уже нет. Хотя раньше можно было раздавать доступ кому угодно.