(Якщо тема не проходить до проблем на дорогах, можна перенести в Запитати Автоуа)
От підкажіть, чи реально поставити стовпчики обмеження руху між рядами (по типу, як на Південному вокзалі) на повороті біля кінцевоі 3 трамваю (біля Кільцевої дороги), коли там ще цей ремонт і вічне добудовування Апрєля? Ну реально задовбали хитроенурезні, котрі повертають з другого ряду ліворуч біля кінцевоі трамваю, тим самим блокуючи рух прямо тим водіям, кому на Кільцеву в сторону Академу. За підрахунками в очікуванні повороту - три-чотири машини влазить не по правилах і одна зі свого ряду. Чи всі такі добрі в нас пропускальщики, чи я чогось не розумію? Якщо що, по знаку там все чітко- з лівого ліворуч та прямо, з правого тільки прямо. Стовпчики так і просяться…
Куди писати заяву, в Укравтодор?:-)
Дякую. Не бот, не писав багато років, просто накипіло…
таки да сейчас приходится там часто бывать начинается еще ДО поворота, когда все в средней выстраивются, а отдельные летят в левой до упора и начинают нагло щимиться в ряд а потом другие уже на повороте налево, как камрад пишет... причем чаще даже без поворотника таким страдают АІ.....
robocop 03.11.2023 07:55 пишет: Якщо тобі на Окружну в сторону Академу - навіщо взагалі пхатися до Апрєля? Інших виїздів з Борщаги на Окружну мало?
+1 багато, Ролана-Жмеринська-Кільцева, як варіант
Лично мне, лениво стоять на светофорах. Но хитрожопиков там действительно много. Причем, у некоторых, особо сказочных, хватает наглости возмущаться, когда их не впускаешь. Я, как правило, там всегда на повороте беру правее, чтоб никто не смог втиснуться - поворот там широкий, потом дорога сужается, они этим активно пользуются.
robocop 03.11.2023 07:55 пишет: Якщо тобі на Окружну в сторону Академу - навіщо взагалі пхатися до Апрєля? Інших виїздів з Борщаги на Окружну мало?
+1 багато, Ролана-Жмеринська-Кільцева, як варіант
Лично мне, лениво стоять на светофорах. Но хитрожопиков там действительно много. Причем, у некоторых, особо сказочных, хватает наглости возмущаться, когда их не впускаешь. Я, как правило, там всегда на повороте беру правее, чтоб никто не смог втиснуться - поворот там широкий, потом дорога сужается, они этим активно пользуются.
при мне один на жипе правой стороной полез на тротуар и все равно влез перед одним из "добреньких"... одно дело прощелкать поворот и по-человечески проситься и совсем другое, когда сознательно так делают...
В ответ на: Я, как правило, там всегда на повороте беру правее, чтоб никто не смог втиснуться - поворот там широкий, потом дорога сужается, они этим активно пользуются
Аналогично так делаю. Только так там можно хитросделанных не пускать. Кто-то обижается и брызжет слюной, а кто-то всё понимает и спокойно ждёт того, кто впустит.
На жаль, таких меншість… я теж так роблю, до речі. Але це не вирішить проблему хитрозадих, або просто недалеких, поки там не буде розділення рядів стовпчиками. Будуть звісно намагатись десь перед ними влізти.
DEEPlomat 03.11.2023 17:57 пишет: Подав звернення в МІУ, побачимо, як відреагують
Колись давно, коли там було ще дві смуги руху, під час тривалого ремонту кільця на Колібрісі, писав в КМДА пропозицію, щоб дозволили (хоча б тимчасово) там поворот ліворуч, для тих кому в сторону центру - відмовили...