Привет всем. Давно я машины не продавал) Как сейчас это происходит и сколько стоит? Продавец и Покупатель люди свои. Договор какой-то стряпать надо? То, что уже опять разрешили старый номер сохранять, я уже знаю. Сейчас очереди есть или как? Где лучше в Киеве (Левый берег, Печерск)? Онлайн запись?
Блин, в Литве приходишь в Регитру, тебе дают типа козу частного договора на полстранички А4, каждый заполняет свой экземпляр, взаимные подписи и все, продажа осуществлена). Это нашару. Через 15 минут машина переоформлена. На машину вообще никто не смотрит)
Леший 15.11.2023 23:48 пишет: Привет всем. Давно я машины не продавал) Как сейчас это происходит и сколько стоит? Продавец и Покупатель люди свои. Договор какой-то стряпать надо? То, что уже опять разрешили старый номер сохранять, я уже знаю. Сейчас очереди есть или как? Где лучше в Киеве (Левый берег, Печерск)? Онлайн запись?
Блин, в Литве приходишь в Регитру, тебе дают типа козу частного договора на полстранички А4, каждый заполняет свой экземпляр, взаимные подписи и все, продажа осуществлена). Это нашару. Через 15 минут машина переоформлена. На машину вообще никто не смотрит)
Онлайн запис тут https://eq.hsc.gov.ua/site/step2?chdate=2023-11-18&question_id=49&id_es= (Може ссилка бита,Але нагуглити легко). Черги є,тому вільні талони реально знайти на тиждень+ вперед, хоча може й пощастити вихватити. Талон треба брати на себе,а не ліву людину. ТСЦ розкидані по місту,тут вже кому куди зручніше. Якась частина талонів видається офлайн на місці-одразу вигрібають рєшали. Якщо тривога- все закривають,як потім пускають -хз.
hugo-smk 16.11.2023 09:41 пишет: Онлайн запис тут https://eq.hsc.gov.ua/site/step2?chdate=2023-11-18&question_id=49&id_es= (Може ссилка бита,Але нагуглити легко). Черги є,тому вільні талони реально знайти на тиждень+ вперед, хоча може й пощастити вихватити. Талон треба брати на себе,а не ліву людину. ТСЦ розкидані по місту,тут вже кому куди зручніше. Якась частина талонів видається офлайн на місці-одразу вигрібають рєшали. Якщо тривога- все закривають,як потім пускають -хз.
Капец( Не было же очередей еще лет 5 назад( Люди у нас стали, видимо, намного богаче, особенно в последние пару лет, и все постоянно покупают себе новые машины? Нонсенс.. Спасибо за информацию
Якісь страсті-мордасті. Рік назад переоформив профільну машину із куми на себе за 3 години на Соф Борщагівці, із них півтори бігали шукали придурковатого експерта, коли ті збіглися чухати ріпу як проводити експертизу купи брухту від бусика VW T1. Талон брав онлайн за день. І через тиждень продав перекупу канонічну за 2 години коло Столичного ринку, там перекуп взяв в автоматі талон на "через годину", якраз пішли каву поганяли. Якщо якесь мрео перегружене - пошукайте талон у передмісті, в Обухові чи Бучі чи Вишгороді. Хіба номера АІ чи вже КІ отримаєте, а так все те саме. От зараз глянув на суботу (післязавтра). Є онлайн запис на Чапаївці а такоєж у всіх СЦ по передмістях - Буча, Вишгород, Бровари, Обухів.
opexkiev 16.11.2023 12:30 пишет: Якісь страсті-мордасті. Рік назад переоформив профільну машину із куми на себе за 3 години на Соф Борщагівці, із них півтори бігали шукали придурковатого експерта, коли ті збіглися чухати ріпу як проводити експертизу купи брухту від бусика VW T1. Талон брав онлайн за день. І через тиждень продав перекупу канонічну за 2 години коло Столичного ринку, там перекуп взяв в автоматі талон на "через годину", якраз пішли каву поганяли. Якщо якесь мрео перегружене - пошукайте талон у передмісті, в Обухові чи Бучі чи Вишгороді. Хіба номера АІ чи вже КІ отримаєте, а так все те саме. От зараз глянув на суботу (післязавтра). Є онлайн запис на Чапаївці а такоєж у всіх СЦ по передмістях - Буча, Вишгород, Бровари, Обухів.
А я уже пару паз попробовал, выдает "Якась невідома помилка" и далее не пускает(
opexkiev 16.11.2023 12:30 пишет: Якісь страсті-мордасті. Рік назад переоформив профільну машину із куми на себе за 3 години на Соф Борщагівці, із них півтори бігали шукали придурковатого експерта, коли ті збіглися чухати ріпу як проводити експертизу купи брухту від бусика VW T1. Талон брав онлайн за день. І через тиждень продав перекупу канонічну за 2 години коло Столичного ринку, там перекуп взяв в автоматі талон на "через годину", якраз пішли каву поганяли. Якщо якесь мрео перегружене - пошукайте талон у передмісті, в Обухові чи Бучі чи Вишгороді. Хіба номера АІ чи вже КІ отримаєте, а так все те саме. От зараз глянув на суботу (післязавтра). Є онлайн запис на Чапаївці а такоєж у всіх СЦ по передмістях - Буча, Вишгород, Бровари, Обухів.
А я уже пару паз попробовал, выдает "Якась невідома помилка" и далее не пускает(
Спробувати іншим чином авторизуватись. Мені он на завтра видало
Спробувати іншим чином авторизуватись. Мені он на завтра видало
opexkiev 16.11.2023 09:47 пишет: Я би порадив займатися цим не в вівторок і суботу, найбільш завантажені дні.
Нажаль, тільки субота
В вівторок знайомій переоформляли Довше всього черга взяти талончик (хвилин 30—40) і почекати поки надрукують техпаспорт ще щстільки ж Справились за 1годину і 45 хвилин 920грн з новими номерами 640 якщо старі лишити Саме переоформлення хвилин 10
opexkiev 16.11.2023 09:47 пишет: Я би порадив займатися цим не в вівторок і суботу, найбільш завантажені дні.
Нажаль, тільки субота
В вівторок знайомій переоформляли Довше всього черга взяти талончик (хвилин 30—40) і почекати поки надрукують техпаспорт ще щстільки ж Справились за 1годину і 45 хвилин 920грн з новими номерами 640 якщо старі лишити Саме переоформлення хвилин 10
Леший 15.11.2023 23:48 пишет: Привет всем. Давно я машины не продавал) Как сейчас это происходит и сколько стоит? Продавец и Покупатель люди свои. Договор какой-то стряпать надо? То, что уже опять разрешили старый номер сохранять, я уже знаю. Сейчас очереди есть или как? Где лучше в Киеве (Левый берег, Печерск)? Онлайн запись?