от для чого ви зараз використовуєте гараж? (річ йде про гараж саме у місті. в приватному будинку ще якось може бути. але я й там надав би перевагу накриттю)
бо я не бачу жодного сценарію використання у своєму житті.
трохи оживимо форум.
от для чого ви зараз використовуєте гараж? (річ йде про гараж саме у місті. в приватному будинку ще якось може бути. але я й там надав би перевагу накриттю)
Як кладовка) Хоча є сусіди по гаражу, що ставлять авто щодня, бо живуть через дорогу
трохи оживимо форум.
Стоїть там автівка. Лежить гума другий комплект. Москітні сітки там зимують. Санчата, лижі, ключки, ... і ще купа усяких сезонних речей, або просто непотрібу. Зарядка для акума. ...
а що в тих кладовках?
мені часом також хочеться щось на зразок кладовки, але щоб на першому поверсі дому.
трохи оживимо форум.
взимку наприклад не треба автівку відкопувати від снігу ну і купа всього в гаражі
трохи оживимо форум.
взимку наприклад не треба автівку відкопувати від снігу ну і купа всього в гаражі
+ ще й під час обстрілів не хвилюєшся що уламки на авто впадуть і сигналка не спрацює від звуків.
а що в тих кладовках?
мені часом також хочеться щось на зразок кладовки, але щоб на першому поверсі дому.
Гума, ялинка, консервація.
а що в тих кладовках?
Гума, ялинка, консервація.
точно. А ще якщо е яма то і автівку можно полагодити
...точно. А ще якщо е яма то і автівку можно полагодити
+1. Під час облоги минулого року гараж з ямою сильно виручив. А ще бензопила, електрокоса і інший цінний реманент з дачі. Бо дачі зимою в нас, бува, обносять.
Зберігати хлам. Я от вже всерйоз думаю, що міг би там багато чого розмістити і, наприлад, пиляти всякі дерев'яні штуки як хоббі. Ті ж колеса сезонні зберігав би.
в моем итальянском пригороде живу в доме из 10 квартир. У 5 (в т.ч. и у меня) гараж, у остальных 5 кладовка + индивидуальное парковочное место. Еще с десяток паркомест общих (кто первый встал...)
Так вот машину в гараже держу только я, остальные как кладовку используют, а тачки паркуют или на общих местах, или тупо под домом, где кому удобно и иногда это приводит к конфликтам.
В доме напротив тоже вижу только один сосед в гараже машину держит.
Чем удобна машина внутри? у нас тут зимой влажно и сыро, если просто бросить под открытым небом утром лобовое будет с намерзшим льдом. Я обычно уезжаю рано, некогда размораживать. А жена свою на улице просто оставляет, она отправляется позже и лед уже успевает оттаять
мотоцикли, велосипеди, гума, санчата і т.ін орендую 2
Шашлики смажити і бухати. А в перервах між цим зайняттям - щось там робити з машиною. Ну усякі речі ще там зберігати. Якось так, мабуть. В мене гаража нема, якщо що. Сужу по знайомих, котрі його таки мають.
В мене гаража нема В гаражі тестя стоїть його течик, яким майже не користується, гума несезонна і купа всякого хламу. От прям купа і прям всякого. Ябхотів в радіусі 10хв пішки від дому - тримав би там авто і мб нарешті б пересів на електричку
саме так у нас в Вишневому фраза "ну шо йдемо на гаражи?" значить - шашлик, пиво ну правда втому гараж кооперативі гарні зелені дуби, то наче і пікнік
трохи оживимо форум.
Москітні сітки там зимують.
Напаркуа, окрім того, що їм зимою на вікнах холодно і вони плачуть?
трохи оживимо форум.
Москітні сітки там зимують.
Напаркуа, окрім того, що їм зимою на вікнах холодно і вони плачуть?
Мабуть тому що обмерзають , заліплює снігом та стає якось темно в кімнаті.
а потрібно відкопувати гараж... Використовую як місце для зберігання всяко потрібного та не потрібного. Резина, ялинка штучна (мабуть потрібно все-таки вже викинути, бо після переїзду у власний будинок в дворі 6 штук росте), санчата (мабуть також відправити за ялинкою бо діти виросли)... От підняли тему...
взимку наприклад не треба автівку відкопувати від снігу
А сам гараж, з урахуванням брустверу що накидав сусід?
Я наприклад бачу використання гаража як майстерні, багато в кого це як дрібний бізнес -- хтось фарбує, хтось варить, хтось точить, тощо. Ну, а взагалі, дійсно, це скоріше "чоловічий клуб". Доречі, хто там хотів кладову - гугліть self storage, я користуюся вже роки 4, це дешевше гаража, і менше хламу влазить і все культурно. Ялинка, шини, інструмент - там. Санчата, теж. Тре викинути, бо вже виріс) А ще я спостерігав епічне шоу - ліквідація гаража і переїзд залишків в менший, і це гемор ще той. Тож, завжди мати на увазі - "а якщо щось, - то що?"