Я б з початку вирішив які вимоги до авто, а вже потім шукав гібрид. Бо якось рав4 повнопривідний і маленький моноприводний С5 це зовсім не одне й те саме.
harald67 17.11.2023 21:54 пишет: Я б з початку вирішив які вимоги до авто, а вже потім шукав гібрид. Бо якось рав4 повнопривідний і маленький моноприводний С5 це зовсім не одне й те саме.
А вимог не має. Треба оновити машину маленьку на щось більше. Повний привід взагалі пофіг бо є 2га машина з ПП. Рав гібрид є і не повний привід. Звичайний рав пп літом дивилися але не взяли бо чекати треба було до листопада. Гібрида ніколи не було, тому й питання на що звернути увагу.
kis_kis 17.11.2023 20:58 пишет: Rav4 Compas Kuga Citroen c5 aircross (а в них ще й дизель є, що теж цікаво)
Кого забула, хто вартий уваги? Ну і лайном полити кожного заодно, чи є такі кого і не заляпає?
кашкай/трейл e-power хонда CR-V, HR-V
сітро здається тільки плагін, цікаво подивитись як він буде їхати коли заряду 0 - цілком можливо що як звичайний 1,6 турбо, хоча там і дизель не те щоб економічний - в інфокара Київ-Одеса на 125 на круізі вийшло 7,6, що у мене так само виходить на турбобензині на такій швидкості (7,2-7,6)
harald67 17.11.2023 21:54 пишет: Я б з початку вирішив які вимоги до авто, а вже потім шукав гібрид. Бо якось рав4 повнопривідний і маленький моноприводний С5 це зовсім не одне й те саме.
А вимог не має. Треба оновити машину маленьку на щось більше. Повний привід взагалі пофіг бо є 2га машина з ПП. Рав гібрид є і не повний привід. Звичайний рав пп літом дивилися але не взяли бо чекати треба було до листопада. Гібрида ніколи не було, тому й питання на що звернути увагу.
якщо не треба велику - подивіться HR-V - дуже приємна з прийнятними габаритами, витрата 5 на 100 по місту, але повільна на фоні конкурентів
ще нюанс гібрида - трасова витрата як у звичайного бензинового авто, у когось трохи менше у когось більше, от в місті - так, суттєва економія особливо в пробках
Плюс гібриду це витрата пального по місту, мінус це дуже дорогі запчастини в мого знайомого соната гібрид амерекос накрилась якась деталь щось звязано з гальмами ніде її немає тільки зі штатів і ціна біля 2 к баксів.
adam 18.11.2023 10:58 пишет: Плюс гібриду це витрата пального по місту, мінус це дуже дорогі запчастини в мого знайомого соната гібрид амерекос накрилась якась деталь щось звязано з гальмами ніде її немає тільки зі штатів і ціна біля 2 к баксів.
adam 18.11.2023 10:58 пишет: Плюс гібриду це витрата пального по місту, мінус це дуже дорогі запчастини в мого знайомого соната гібрид амерекос накрилась якась деталь щось звязано з гальмами ніде її немає тільки зі штатів і ціна біля 2 к баксів.
тут ключове "соната гібрид америкос"
і що? там навіть кузовщина однакова з глобалками. тільки задні ліхтарі перепрошити на жовті і все
ще нюанс гібрида - трасова витрата як у звичайного бензинового авто, у когось трохи менше у когось більше, от в місті - так, суттєва економія особливо в пробках
Ну незнаю, я особливої різниці не помітив. В мене на рав4 гібрид витрата була 7,5 тільки один раз минулої осені коли я в дощ від Львова до Рівного намагався всі фури обігнати з прискореннями за 160. В цьому році було достатньо поїдок по трасі, круїз 130-140 - витрата 6 літрів, потім по місту поїздив - стало 5.5. Як на мене невелика різниця.
При цьому "звичайний бензиновий" форд фокус по трасі буде 8-9, а в місті зараз 12,5
тут ключове "соната гібрид америкос"
і що? там навіть кузовщина однакова з глобалками. тільки задні ліхтарі перепрошити на жовті і все
тоді фраза "2 кує з америки під замовлення" не має сенсу, не здається?
andrex 17.11.2023 22:55 пишет: Ще є X-Trail e-power новий гібридний.
Honda CR-V - але дууже застарів, в цьому випадку я б чекав новий кузов.
2 млн грн - одна комплектація, чотири кольори (без доплати), наявність чи поставку треба у дилера питати але вже повинні бути а от старих в наявності може вже й не бути, хоча вони суттєво дешевше