Хтось може пояснити причини перекриття Дарницького мосту у бік центру під час повітряної тривоги? І хто прийняв таке рішення(КМДА чи КОВА)?
Хтось може пояснити причини перекриття Дарницького мосту у бік центру під час повітряної тривоги?
А ти сам як вважаєш?
Раніше всі дурні та незрозумілі рішення пояснювали військовою таємницею. Ось і тут таке. Особисто я ніяких логічних пояснень не знаходжу. І його справа наліво не закривають? Проблема тільки у зворотньому напрямку?
Так у тому то і справа, що тільки в одну сторону. Ще й на додачу цей міст - міст наступний біля "зовсім" перекритого(для законослухняних громадян) Південного. Хоча по Південному, звичайно, можна купити корочку і їздити. Там доходить до того, що навіть затори бувають...
Так у тому то і справа, що тільки в одну сторону. Ще й на додачу цей міст - міст наступний біля "зовсім" перекритого(для законослухняних громадян) Південного. Хоча по Південному, звичайно, можна купити корочку і їздити. Там доходить до того, що навіть затори бувають...
Хіба південний не перекрит повністю під час тривоги?
Хтось може пояснити причини перекриття Дарницького мосту у бік центру під час повітряної тривоги? І хто прийняв таке рішення(КМДА чи КОВА)?
Давай я тебе открою военную тайну. Во время тревоги едущие по той стороне заметят работу пво, которое установлено с той стороны. Так же, как едущие по пивденному могут скоординировано заблокировать передвижение военных. Или заметить какие то работы опять же военных через перила моста. Тут главное понимать, что павлик и его жена есть люди доверенные и проверенные, а остальное суть потенциальные предатели.
(Для тупых поясняю - все написанное есть выдумка и насмешка над тупостью властей, которые фактически блокируют город в плане передвижения ОТ во время тревоги.)
Хтось може пояснити причини перекриття Дарницького мосту у бік центру під час повітряної тривоги?
Імхо, бо комбінований с залізницею, ще і суто залізнчний міст прямо поряд. Це робить його наімовірнішою ціллю з усіх київських автомобільних мостів.
Не знаю як під час ПТ, але без ПТ він також теоретично "перекрит", але через нього їздять ті у кого є "корочка" яку можно отримати за якісь заслуги, париклад бути співаком ротом як віктор павлік і його родина, і таких "заслужених" вже стільки що на ПМ вже затори бувають, а от звичайному громадянину (без заслуг) туди не можна, йому потрібно через половину Києва пхатись у суцільному заторі аж до моста Патона, а це може бути і година і дві і п'ять. І це, звісно, дуже безпечно стояти годинами у заторі на відкритій місцевості в очікуванні шахеда або ракети на голову. Ще перед Дарницьким мостом постійно п'ють каву чергують від одного до 5(!) екіпажів поліції(за звичай 2-3), щоб раз в день/тиждень/місяць перекрити його. Більш корисного заняття нашим поліцейським знайти неможливо.
Імхо, бо комбінований с залізницею, ще і суто залізнчний міст прямо поряд. Це робить його наімовірнішою ціллю з усіх київських автомобільних мостів.
Не погане припущення, але чому тільки з лівого берега на правий перекрито, а у зворотньому напрямку - ні?
а з правого типу не комбінований?
Про мост железнодорожный, по которому ходит электричка, оставаясь возможностью в миллионном городе переехать пересичному с берега на берег, напоминать? И про то, что погоны хотели и маршруткам отрезать такую возможность, напоминать? Не оскудеет земля дебилами ....
Скажу більше, його перекривають до тривоги і відкривають на багато пізніше після її завершення. Особливо приємно так потрапити перед комендантською годиною, тиждень тому я так просидів в автобусі перед мостом 2.5 години, з яких власне тривога була хвилин 40 не більше. Вдома був о 23:30.
Скажу більше, його перекривають до тривоги і відкривають на багато пізніше після її завершення. Особливо приємно так потрапити перед комендантською годиною, тиждень тому я так просидів в автобусі перед мостом 2.5 години, з яких власне тривога була хвилин 40 не більше. Вдома був о 23:30.
электричка ходит в это время
Які жахливі речі розповідаєте. Клята війна принесла вам страждання... тримайтесь.
электричка ходит в это время
Дякую. Я в курсі, і регулярно нею користувався, мені всього 5км від платформи Лівий берег до дому та 2 км від Київ Деміївського до роботи. Остання електричка о 22:06, якби я знав, що після скасування повітряної тривоги ще годину просиджу на місці, як раз би нею скористався. Щоправда, в той вечір був мінус і дощ, прогулянка в 5км була б не такою приємною як зазвичай.
Клята війна принесла вам страждання... тримайтесь.
Я не вважаю це стражданням. Для мене більшість перекритів під час ранково-вечірнього ком'юту скоріше приємний фітнес.
Тема в "проблемах на дорогах", тому я додав можливо корисну для когось інформацію, що міст повністю закривається не тільки на час тривоги.
моя думка: стосовно не перекриття з правого берега: бажаючі заїхати на міст, капітально заблокують столичне шосе; думаю перекривають з думкою, що всі зупинилися и побігли в укриття.
сам пару раз попадав в цей затор.
PS. на південний міст може попасти кожен громадянин України, отримавши військовий квиток.
моя думка:
PS. на південний міст може попасти кожен громадянин України, отримавши військовий квиток.
В мене є військовий квиток, є посвідчення УБД і навіть маленька медалька до нього , до кого звертатися щоб пустили за Вашими словами на південний міст?)
стосовно не перекриття з правого берега: бажаючі заїхати на міст, капітально заблокують столичне шосе;
Для блокування шосе достатньо фур, яких не пускають на Південний, так що версія так собі.
Під час тривоги військовий квиток не допомагає. Без тривоги, достатньо квитка з "Київ цифровий".