Прошу поради. Яке авто варто купити для маленьких пробігів містом - буквально 2-3 км раз на кілька днів. Ще пара-трійка разів на рік - поїздки за місто або по Україні З принципових вимог повний привід, вмісткий салон для мінімум 2 пасажирів (діти в автокріслах) Як варіант розглядаються мазди сх-5 та сх-30, хьюндай туксон, субару крострек в нижньому сементі комплектацій. Впевнена, що є ще варіанти, але я їх не бачу.
В барахолці продається форік офіційний зі смішним пробігом! От його й беріть! Не дякуйте!
В барахолці продається форік офіційний зі смішним пробігом, ще на гарантії! От його й беріть! Не дякуйте!
+100!...кращого варианту важко знайти...розходимось
Який бюджет? Якщо хочете нове, то можна ще s-cross новий глянути. Непоганий повний привод, автомат і дуже пристойний двигун. Салон доволі просторий як для габаритів машини, багажник для класу теж норм, але я б хотів більше. Для міста - вогінь, для траси можна й ліпше знайти щось, якщо чесно.
Пропонований вище форік - дуже достойна машина, якщо розглядаєте б/в. Ну й рівень за сузукі вище, очевидно.
Який бюджет? Якщо хочете нове, то можна ще s-cross новий глянути. Непоганий повний привод, автомат і дуже пристойний двигун. Салон доволі просторий як для габаритів машини, багажник для класу теж норм, але я б хотів більше. Для міста - вогінь, для траси можна й ліпше знайти щось, якщо чесно.
Пропонований вище форік - дуже достойна машина, якщо розглядаєте б/в. Ну й рівень за сузукі вище, очевидно.
порівнювати їх, просто недоречно - інша галактика
порівнювати їх, просто недоречно - інша галактика
бюджет складається з моєї куги + готівка до цільової суми в межах приблизно 30 тис уо
Я ж про це, власне, і пишу, просто іншими словами)
Я ж про це, власне, і пишу, просто іншими словами)
а я ж, про те, що їх поруч пропонувати якось навіть дивно)
Та чому ж. Вимогам відповідає? Відповідає. Сузукі й за описані топікстартером варіанти теж значно простіша, але ж проходить по параметрам) вибір - завжди добре, коли він є))) Попросили додаткових варіантів, ну ось, будь ласка. З коротким лікбезом.
Мені субару дуже подобаються, що форік, що аут (аут прям в серце запав), але маємо шо маємо)
для таких пробігів електричка буде найкраще але виходить тільки неофіційна з китаю або офіційна британо-китайська МГ
або офіційна британо-китайська МГ
а це зовсім погано? й чи є повнопривідні, як хоче ТС?
Та чому ж. Вимогам відповідає? Відповідає. Сузукі й за описані топікстартером варіанти теж значно простіша, але ж проходить по параметрам) вибір - завжди добре, коли він є))) Попросили додаткових варіантів, ну ось, будь ласка. З коротким лікбезом.
Мені субару дуже подобаються, що форік, що аут (аут прям в серце запав), але маємо шо маємо)
После даже 10-летней куги человека будет тошнить от той сузуки).
для таких пробігів електричка буде найкраще але виходить тільки неофіційна з китаю або офіційна британо-китайська МГ
Под задачи 2-3 км в несколько дней вообще авто не нужен). Ну а так да, электричка - решение.
После даже 10-летней куги человека будет тошнить от той сузуки).
Не перебільшуй) Не буде людину нудити, бо, навіть після 20-річної куги ніяка притомна людина не захоче навіть присісти всередину того убожества
Прошу поради. Яке авто варто купити для маленьких пробігів містом - буквально 2-3 км раз на кілька днів. Ще пара-трійка разів на рік - поїздки за місто або по Україні З принципових вимог повний привід, вмісткий салон для мінімум 2 пасажирів (діти в автокріслах) Як варіант розглядаються мазди сх-5 та сх-30, хьюндай туксон, субару крострек в нижньому сементі комплектацій. Впевнена, що є ще варіанти, але я їх не бачу.
2-3км по городу условно два раза в неделю, при этом полный привод и вместительный салон? Может, еще чтоб газ можно было поставить и прицеп 2 тонны таскать? Требования чисто под небольшую электричку второй машиной к куге, но никак не под полноприводной кросс, но раджи интереса послушаю чем закончится выбор, аж прямо интересно
з такими вимогами по пробігу - їхати в тур по автосалонах і брати те, що сподобається. Хоч по кольору.
Якщо не дивитись китайців - будь-яке нове авто при таких пробігах буде радувати дуже довго.
У сім'ї є хюндай туксон 2011 року з пробігом 30 тик. За всі ці роки - тільки ТО раз на рік (не за пробігом).
Чим Куга не влаштовує? Якщо є Куга, то залишити її для пара-тройки разів за місто, або по Україні. А для 2-3км купити якесь легкове авто.
Для пари раз на тиждень 2-3 км корисно пішки пройтися. Я з коляскою стільки гуляв. Зараз з собакою ще більше.
Ще є прокатні авто. Як пару км по місту, так і для подорожей. Єдине, що проблемою можуть бути діти та їх автокрісла. Тоді таксі. Багато авто з комфортом для найменших пасажирів.
Але якщо економія не розглядається, то будь-який сучасний авто при таких умовах витримає мінімум років пʼять. Вибирайте що вам більше підійде по смаку.
будь-який сучасний авто при таких умовах витримає мінімум років пʼять.
это если масло не совсем менять :-) Если менять - то 50.
2-3км по городу условно два раза в неделю, при этом полный привод и вместительный салон? Может, еще чтоб газ можно было поставить и прицеп 2 тонны таскать? Требования чисто под небольшую электричку второй машиной к куге, но никак не под полноприводной кросс, но раджи интереса послушаю чем закончится выбор, аж прямо интересно
мені одній не потрібні 2 машини. Але я маю двох малолітніх дітей, яких треба возити "по ближніх селах" на різні гуртки і заняття після школи з усіма їх сумками, рюкзками, змінним взуттям і т.ін. З урахуванням "дано" навіть не буду пояснювати чому встигати в усі місця я можу лише на авто.