Ще минулого року загорівся ідеєю поміняти машину - тут тему відкривав - метався від Jeep Renegade/Compass бу до Skoda Kamiq/Suzuki Vitara.
В результаті так нічого і не взяв. Далі на Astra J їжджу.
Останній місяць знову всерйоз задумався - щоб в березні точно купити. Вимоги - кросовер (кліренс), сучасна машина (ну з різними асистентами), ціна +- 30К (підняв суму, якщо порівнювати з минулим роком).
Зараз основний фаворит - Skoda Karoq (Є за таку суму Style 1.4 TSI) надивився, начитався - виглядає дуже достойно, одне що мене сильно непокоїть - це кліренс 163 мм - ну по факту від Astra J вона недалеко втекла. (болото місити не буду, але поїздки по гриби, в гори - постійно). З одного боку я на тій Астрі їздив по тих місцях, а з іншого боку - хочеться з вищим кліренсом, щоб кожного разу не переживати і думати - зачеплю чи ні.
Також, що ще дуже подобається - Volkswagen Tiguan (бу звичайно ну і десь з пробігом буде +- 200К), трошки побільша ну і кліренс вже 200 мм.
P.S. Renault Captur i Duster не пропонувати - ну зовсім не подобаються.
Якщо Мукер до березня не зможе продати Форестера пропонуй йому 28 тис і забирай
В Skoda Karoq можно будет проставки поставить - клиренс будет больше.
за 28 хай еще ездит
Ще минулого року загорівся ідеєю поміняти машину - тут тему відкривав - метався від Jeep Renegade/Compass бу до Skoda Kamiq/Suzuki Vitara.
В результаті так нічого і не взяв. Далі на Astra J їжджу.
Останній місяць знову всерйоз задумався - щоб в березні точно купити. Вимоги - кросовер (кліренс), сучасна машина (ну з різними асистентами), ціна +- 30К (підняв суму, якщо порівнювати з минулим роком).
Зараз основний фаворит - Skoda Karoq (Є за таку суму Style 1.4 TSI) надивився, начитався - виглядає дуже достойно, одне що мене сильно непокоїть - це кліренс 163 мм - ну по факту від Astra J вона недалеко втекла. (болото місити не буду, але поїздки по гриби, в гори - постійно). З одного боку я на тій Астрі їздив по тих місцях, а з іншого боку - хочеться з вищим кліренсом, щоб кожного разу не переживати і думати - зачеплю чи ні.
Також, що ще дуже подобається - Volkswagen Tiguan (бу звичайно ну і десь з пробігом буде +- 200К), трошки побільша ну і кліренс вже 200 мм.
Норм там буде з кліренсом, зверни увагу на звіси Karoq і Астри. У Астри саме проблемне місце, це передня губа, спочатку чиргав частенько.
Зараз основний фаворит - Skoda Karoq (Є за таку суму Style 1.4 TSI) надивився, начитався - виглядає дуже достойно, одне що мене сильно непокоїть - це кліренс 163 мм - ну по факту від Astra J вона недалеко втекла.
Ви якось самі себе намагаєтесь вговорити на Карок. Одна з основних вимог кліренс, а продовжуєте дивитися на авто з кліренсом Логана. Подивіться на новий Suzuki S-cross або Subaru Crosstrek якщо великий багажник не э вимогою, будете мати кліренс 18 або 20см.
Hу минулого року їздив десь тиждень на Форіку - мені дуже зайшов, великий акваріум.
Беріть Kodiaq, він набагато краще. У знайомих одних на 1,5 бензині, у інших на 2,0 дизелі. Пробіги вже більше 100к, нічого не вилазило, крім планових ТО.
Subaru Crosstrek якщо великий багажник не э вимогою
Навіщо воно потрібне дорожче за Мазду? Взагалі не розумію, хто його візьме за 32+тис денег.
Зараз основний фаворит - Skoda Karoq (Є за таку суму Style 1.4 TSI) надивився, начитався - виглядає дуже достойно, одне що мене сильно непокоїть - це кліренс 163 мм - ну по факту від Astra J вона недалеко втекла.
Ви якось самі себе намагаєтесь вговорити на Карок. Одна з основних вимог кліренс, а продовжуєте дивитися на авто з кліренсом Логана. Подивіться на новий Suzuki S-cross або Subaru Crosstrek якщо великий багажник не э вимогою, будете мати кліренс 18 або 20см.
Ну десь так і є, тому і питаю. Субару - там вже ціна трохи інша. Suzuki Vitara/S-cross дивився минулого року - всередині він виглядає як застарілий років на 15.
Чи "новий" - це після весни 2023 року щось змінилось ?
Беріть Kodiaq, він набагато краще. У знайомих одних на 1,5 бензині
а звідки у нас кодіак мотором 1,5 ?
Подивіться на новий Suzuki S-cross або Subaru Crosstrek якщо великий багажник не э вимогою, будете мати кліренс 18 або 20см.
Як можна сісти в с-крос після Карока???
Не знаю, хтр розробляв інтерєр сузукі, але воно фукака...
Hу минулого року їздив десь тиждень на Форіку - мені дуже зайшов, великий акваріум.
Ну тоді ідеальний варіант має бути для вас. Я 2 роки тому розглядав для себе кросовери із салону і кліренс був теж однією з головних вимог, то Форік був на першому місті. Єдине що зупинило, це слаба динаміка в машині за майже 50к тоді.
метався від Jeep Renegade/Compass бу до Skoda Kamiq/Suzuki Vitara.
Я розумію, що нове є нове, але 10тис доларів, то є 10 тис доларів. І до весни не потрібно чекати.
Беріть Kodiaq, він набагато краще. У знайомих одних на 1,5 бензині, у інших на 2,0 дизелі. Пробіги вже більше 100к, нічого не вилазило, крім планових ТО.
У знайомих теж є Кодіак і він мені подобається, але то інша цінова категорія.
А як щодо КОлеоса? Тут форумчанин взяв після спортвагена - дуже задоволений наче.
Як можна сісти в с-крос після Карока???
Не знаю, хтр розробляв інтерєр сузукі, але воно фукака...
Ну а як можна сісти в машину з кліренсом в 16см можливо і без ПП, якщо тобі треба мінімум 18? Кожен вибирає, що йому важливіше. Сузукі в нас непогано продаються, хоча я сам дивуюсь їх салонам.
Я розумію, що нове є нове, але 10тис доларів, то є 10 тис доларів. І до весни не потрібно чекати.
Цікаво, нахіба брати таке авто у бомж-комплектації? Не на кліматі, без підігрівів?
Ну а як можна сісти в машину з кліренсом в 16см можливо і без ПП, якщо тобі треба мінімум 18? Кожен вибирає, що йому важливіше. Сузукі в нас непогано продаються, хоча я сам дивуюсь їх салонам.
Покажете мені експерта, який одразу визначить кліренс 165 або 180мм?
А точно 165? Бо знайомі забрали Каміка - там десь 18см.
Цікаво, нахіба брати таке авто у бомж-комплектації? Не на кліматі, без підігрівів?
Реально бомж по фото, я якось сидів у Карогу, правда в топовому чи біля того, то вночі дуже навіть ок, підсвіточки амбієнтні, відкриваєш двері лого світиться на дорозі.