Приятель, 30 років, не сімейний, вибирає авто. Б/У, авто приблизно на рік два, потім щось свіжіше буде брати. Він хоче Альфу 159. Задача - яскраве, виразне, хоча б щоб їхало, комфортний салон.
В універсалі пригнані, але 1,9 дизель кажуть надійний, але розуміємо що там пів ляму пробігу мінімум будет. Нічого про них не знаю, спитати навіть ні в кого - такого авто ні в кого зі знайомих не було.
Що ще дивилися -Бехи, е-шкі, трупи, Імпрези або не їдущими моторами, або врикс - там питання, нема сенсу впрягатися. Аккорди теж вже вбиті. ВАГи Гольфи і тд або бубен, або трупи також.
Я б на його місці якусь Сонату, чи Теану пошукав би, але він хоче Альфу. Величезний мінус Альфи - їх практично нема в продажу...
Шановне панство щось може порадити по цьому авто, на що дивитися, які косякі та на що звернути увагу?
Можливо порадите якесь авто, які не оглядали?
Rcz
Сусідській хлопчина взяв собі Оптіму з турбо мотором на 278 коней, просто в захваті, за 11К якщо не помиляюсь. Але не яскрава, це факт і вибрати теж не просто.
Grossfire або TT ))) хоча 159 Alfa мені теж подобається...є ж не універсали...
Я б на його місці якусь Сонату, чи Теану пошукав би, але він хоче Альфу. Величезний мінус Альфи - їх практично нема в продажу...
це ти приколовся, Соната/Теаеа - яскраві?? ...щось не клеїться назва теми з твоїм коментом
за такий бюджет шукати щось особливе/яскраве... сам не знаю що саме, та щоб не геморне, та щоби їхало й рулилося...курилочна якась тема
якщо хочеться за недорого, хоч якось "відрізнятися" ГТШ, за 10-ку можна пошукати якийсь, не зовсім вбитий гольф ГТІ/ГТД, леон купра, щось таке, а не міфічну альфу...
Rcz
Ой вони десь 13-14, плюс мотор бензин стрьомний, але в них був бамбєзний дизель на механиці, але їх нема в продажу.
Сусідській хлопчина взяв собі Оптіму з турбо мотором на 278 коней, просто в захваті, за 11К якщо не помиляюсь. Але не яскрава, це факт і вибрати теж не просто.
Дякую! Це биточек? Який рік?
Grossfire або TT ))) хоча 159 Alfa мені теж подобається...є ж не універсали...
ТТ... Гольфи не змогли нормальні знайти... Хоча записали, дякую.
це ти приколовся, Соната/Теаеа - яскраві?? ...щось не клеїться назва теми з твоїм коментом
за такий бюджет шукати щось особливе/яскраве... сам не знаю що саме, та щоб не геморне, та щоби їхало й рулилося...курилочна якась тема
якщо хочеться за недорого, хоч якось "відрізнятися" ГТШ, за 10-ку можна пошукати якийсь, не зовсім вбитий гольф ГТІ/ГТД, леон купра, щось таке, а не міфічну альфу...
Та то я, зрозуміло що баржа не яскрава, то так, думки вголос. Гольфи та Леони - вбиті чи бубни
Хюндай генезіс купе. +/- в червонець поміщається .
о, ++. Дякую!
Велостер ще можна пошукати
бмв копейку пусть поищет, а не вектру в красивой обертке
Велостер ще можна пошукати
++ Дякую!
В таком бюджете ну даже тройки живой не нашли, которых полно. Вообще с немцами в 10 к зела оказалось тяжело найти.
В таком бюджете ну даже тройки живой не нашли, которых полно. Вообще с немцами в 10 к зела оказалось тяжело найти.
я ж написал копейку, а не тройку, они дешевле
Ця зайшла приятелю) Дякую! Вже комусь дзвонить за перегляд
А какие года смотреть? Какие моторы? А то 100500 страшилок ща про моторы с фольги
...
А какие года смотреть? Какие моторы? А то 100500 страшилок ща про моторы с фольги
2л по возможности, 1.6 там будет вроде тот же, что на пежо. ф20 наверное не влезет в 10, а вот е81 в рейстайле должна
не реклама, первый попавшийся авториа еще и деньги на обмыть останутся