Надійшла в продаж нова Соната Топова комплектація виглядає непогано, і ціна приваблива. За півтора лями хз що ще є в таких розмірах. Шось я вже давно авто не міняв, і завжди хотілось чогось з D, E классів. Але це так, думки, хоча за Тігуан з 56 пробігу можна норм бабла взяти, навіть клієнт вже є, як я його купив сказав щоб як надумаю відразу йому телефонував)
Хтось вже бачив/тестував вживу? Що там в них з цими бензиновими моторами?
GDI як тепер не знаю, а колись на Mitsubishi такі мотори були досить вибагливі до якості палива і тп
цікаві часи - соната стартує дорожче ніж камрі
GDI як тепер не знаю, а колись на Mitsubishi такі мотори були досить вибагливі до якості палива і тп
та ніфіга вони не вибагливі. чистити іноді та й все Задіри бувають, але то не від пального плюс , враховуючи, як часто мурзік змінює тачки (мабуть він рекордсмен по міркам автоуа), то йому ті задіри пофігу...не встигне, як змінить
За 40тис Сонату? Ну таке собі бажання.
Зараз мабуть 90% нових бензином на прямому вприску. І нічого, їздять собі.
А чого це дорожче за кемрі. Ціна практично один до одного. Мабуть шансів проти кемрі немає, поки цінник не скинуть. Бо нічого цікавого не пропонують корейці - двигун 2.5 атмо і усе для нашого ринку. Конкурувати із кемрі пропонуючи те саме, що є у кемрі за ідентичну ціну це все одно що цитувати халіфа Омара "якщо у книзі написано те саме що і у корані, то вона зайва, а якщо відмінне то це єресь".
А чого це дорожче за кемрі. Ціна практично один до одного. Мабуть шансів проти кемрі немає, поки цінник не скинуть. Бо нічого цікавого не пропонують корейці - двигун 2.5 атмо і усе для нашого ринку. Конкурувати із кемрі пропонуючи те саме, що є у кемрі за ідентичну ціну це все одно що цитувати халіфа Омара "якщо у книзі написано те саме що і у корані, то вона зайва, а якщо відмінне то це єресь".
а у сонати і к5 вже і не буде 1,6 турби...тільки атмо ну і на N-ке буде турбак на 290 сил. все. награлися з малими турбаками
за Тігуан з 56 пробігу можна норм бабла взяти
І скільки можна взяти?
Если 2,5 под гбо, четвертого поколения, то конечно бери:). Других аргументов против кемри не вижу. Но понимаю, что тема для поговорить.
по прайсу дорожче: база: camry - 1145520 sonata - 1195900
топ: camry - 1497240 sonata - 1562200
правда десь скоро приїде нова камрі, то і мабуть ціна підросте. Але відверто важко собі уявити щоб пересічна людина взяла не святу Тойоту, а ще й переплатила за Хюндай.
Если 2,5 под гбо, четвертого поколения, то конечно бери:). Других аргументов против кемри не вижу. Но понимаю, что тема для поговорить.
на GDI багато потягне. 1600 на 4 циліндрика + робота (ну там небагато) то з кореї тягнуть газовані з заводу б/у-шки. Якщо і ці газонуті бунуть з часом, то буде агінь. як не крути, а екстер'єр прикольний. чимось схожий на генезіс g80 як на мене, то в неї дуже непогане рішення з оптикою. Зазвичай, з головним світлом в бампері виглядає капець як жахливо. а тут досить органічно все поєднали. Є якесь відчуття завершеності дизайну (я не дизайнер, навіть малювати не вмію, це таке конкретне імхо)
PS камрюха модельного 2025 року теж нічого, але що у камрюхи, що сонати мені капець як не подобається спільна деталь - гріль
а вот внешний вид - это на сейчас красиво или страшно? я не определился, честно говоря
У США за 37 можна придбати з 2.5 турбо на 290 сил.
база: camry - 1145520 sonata - 1195900
топ: camry - 1497240 sonata - 1562200
получается не корректно сравнивать, кемри ж в старом кузове ( вот вот приедет новый ), а корея в новом кузове.
надо смотреть цену нового кузова тойоты. Хотя понятное дело, что тойота есть тойота
І скільки можна взяти?
теж цікаво...тис 25 дадуть?
Надійшла в продаж нова Соната Топова комплектація виглядає непогано, і ціна приваблива. За півтора лями хз що ще є в таких розмірах. Шось я вже давно авто не міняв, і завжди хотілось чогось з D, E классів. Але це так, думки, хоча за Тігуан з 56 пробігу можна норм бабла взяти, навіть клієнт вже є, як я його купив сказав щоб як надумаю відразу йому телефонував)
Хтось вже бачив/тестував вживу? Що там в них з цими бензиновими моторами?
троллишь?
І скільки можна взяти?
теж цікаво...тис 25 дадуть?
та дадут думаю, особенно если не бит не крашен
да понятное дело. кто ж с джЫпа пересядет на пузотерку. да еще и с немецкого на беспородистого корейца, это же какой то позор.
да понятное дело. кто ж с джЫпа пересядет на пузотерку. да еще и с немецкого на беспородистого корейца, это же какой то позор.
та даже на камри пересесть - такое. хотя подозреваю, что этот кореец по салону будет приятнее