Чекаю коментарів, що не дуже я там і з 2го ряду їхав
Ви зустріли один одного, все норм.
Ви зустріли один одного, все норм.
Він, звичайно, олень, але і ти своє порушив) Я б автора цієї розмітки поставив би на те перехрестя документи після дтп заповнювати та трафік розрулювати.
А шо я порушив?
А шо я порушив?
А Ви на бмв чи мерседесі їхали?
2 секунда вашого відео розкриває тезу про те що саме ви порушили
але це порушення не дає право туксону ігнорувати знаки. Його ряд - лівий. ТС "красиво" вирулив на перехрестя, але епізоду з Туксоном це не стосується.
поведінка таксона - то інша, окрема справа і аж ніяк не пов'язана з порушенням, якого припустився ТС
А шо я порушив?
То ж очевидно
От я так і знав, що треба було обрізати Але взагалі то обїжджати бус я почав ще по несуцільній смузі, по суцільній вже повертався в 2й ряд. І ще, до речі, я виїхав в 1й ряд двома колесами, що не вважається перелаштуванням. Ну і так, на перехрестя я виїжджав з 2го ряду.
А шо я порушив?
То ж очевидно
тоді нічого не порушили
Згадалось
А Ви прям впевнені, що я там не включав поворот?)
Звук сигналу є, розмова з опонентом є, а звуку реле повороту - нема. Ну нема так нема
Звук сигналу є, розмова з опонентом є, а звуку реле повороту - нема. Ну нема так нема
То ж бнв, просто не працює
Та там підписи різні. Початково бачив її у варіанті "Я обганяв по зустрічній", "А я розвертався через подвійну"
Факт порушення рядності є у обох авто. І у тебе, і у бобіка. Чи ти почнеш розказувати, що не їхав прямо з ряду, який тільки на поворот?
Мазохіст? Ну так тримай ще один комент в адресу своєї неадекватної поведінки. Але потім ще насигналити опоненту та зупиняти його - ну то вже верх лосизма. Краще відразу відправляй все відео, нехай би розказали, наскільки винен кожен з учасників руху у створенні конкретної аварійної ситуації.
Та там підписи різні. Початково бачив її у варіанті "Я обганяв по зустрічній", "А я розвертався через подвійну"
Факт порушення рядності є у обох авто. І у тебе, і у бобіка. Чи ти почнеш розказувати, що не їхав прямо з ряду, який тільки на поворот?
Ви уважно знаки подивились?) В ряд, який на поворот, я навіть не встиг перелаштуватися (бо заїхав туди 2ма колесами), і повністю повернувся у свій ряд ще до виїзду на перехрестя. Обїхав бус може й не дуже гарно якщо по канонам автоуа, але на перехрестя я їхав чітко з 2го ряду.
Мазохіст? Ну так тримай ще один комент в адресу своєї неадекватної поведінки. Але потім ще насигналити опоненту та зупиняти його - ну то вже верх лосизма. Краще відразу відправляй все відео, нехай би розказали, наскільки винен кожен з учасників руху у створенні конкретної аварійної ситуації.
В сенсі зупиняти, то ж він пригальмував і вікно відкрив) Я чекав, що моргне аварійкою, а воно почало волати замість того.