Вітаю! Або це те що мені вже стукнуло 40, і це вже пенсія, або це якась мутована криза середнього віку ukranian edition, хз.
Зʼїздив на ТО Тігуана, 60 тис, по факту 57 - 51 к грн, і ще чекаю на заміну сальніку раздатки, чи як воно там. Все бачив що роблять і що треба робити показали наглядно, не нажухали, да й авто їде по іншому. Ходовку перебирали, тормозні диски міняли, я хз, ми дуже бережливі власники.
Гроші - абідна, но заробляю і зароблю, то таке, за задоволення треба платити. А ось час.. 12 годин на іншому боку Києва втикати, то таке…
Прадо нове в Європі 75, не потягну. Камрі, прокатився на сусідській в Premium+ - а не таке воно страшне, як я собі малював. Як Тігуан точно не їде, але комфортніше! Майфун (мультимедійний монік) лайно, але таки JBL норм тєма! Ось така буде!
Оце пре айтішників а по темі за То 51 тис грн це там пів тігуана поміняли? Він же практично новий, Цікаво було б подивитися прайс те що зробили, можеш показати , дякую, або в ПП прийшли мені, а так то Ти вже сам незнаеш що хочеш за автівку, чи хюндай, чи Тойота , може ще щось вийде
egorka 14.03.2024 19:22 пишет: Оце пре айтішників а по темі за То 51 тис грн це там пів тігуана поміняли? Він же практично новий, Цікаво було б подивитися прайс те що зробили, можеш показати , дякую, або в ПП прийшли мені, а так то Ти вже сам незнаеш що хочеш за автівку, чи хюндай, чи Тойота , може ще щось вийде
З телефону важко картинки кидати, завтра закину сюди
egorka 14.03.2024 19:22 пишет: Оце пре айтішників а по темі за То 51 тис грн це там пів тігуана поміняли? Він же практично новий, Цікаво було б подивитися прайс те що зробили, можеш показати , дякую, або в ПП прийшли мені, а так то Ти вже сам незнаеш що хочеш за автівку, чи хюндай, чи Тойота , може ще щось вийде
Сам не знаю, чи то до красивих, чи то до розумних, чи десь посередині. Все вірно.
Дякую тобі тігуан треба міняти на туарег і казати всім що я добре годував свого тігуана а той тойотою буде дуже гарно чистити сніг, передня решітка саме до цього
Ти відремонтував тігуана. Залиш його як авто для далеких подорожей. Оскільки живеш в будинку (пам'ятаю твою тему про генератор в період блекатів) візьми електро.
Сам не знаю, чи то до красивих, чи то до розумних, чи десь посередині. Все вірно.
мелкий-2 14.03.2024 19:30 пишет: Ти відремонтував тігуана. Залиш його як авто для далеких подорожей. Оскільки живеш в будинку (пам'ятаю твою тему про генератор в період блекатів) візьми електро.
Електро це не те, за що викидати 40-70 к. Як гаджет й поповозку так, але в моїх мізках це поки гаджет.
Дякую тобі тігуан треба міняти на туарег і казати всім що я добре годував свого тігуана а той тойотою буде дуже гарно чистити сніг, передня решітка саме до цього
Туарег 3 ляма 300 тис. Ну… імхо… за ті ж проблеми тільки дорожче платити…
Ти там ще Мультівана хотів? Чи ні?
Нє, точно не я. Я не фанат бусів. Мінівен тіпа Альфарду, Одиссей, чи Еспейс так, але їх нема
треба тиждень поїздити на тойоті/хьюндаї, а потім сісти назад в тігу і ти одразу зрозумієш за ШО ти платиш гроші... все на свої гроші і за все треба платити. Якби ти не мав чим платити - це інша справа, а так... Маючи заробіток і не отримувати задоволення від життя, в даному випадку від керування ТЗ - не логічно. Все ІМХО, звісно. Я також іноді подумую про щось корейсько-японське, але коли повертаюсь за кермо своєї автівки і надавлюю на тапок, то розумію, що тойото-кореєць ніколи не поїде і не буде керуватися як німець! В моєму випадку так, це БМВ, але я вже в цій секті))) Тому не зважай, це пройде. П.С. Доречі, по віку ми майже однолітки... також іноді бувають кризи, це також пройде))
Зʼїздив на ТО Тігуана, 60 тис, по факту 57 - 51 к грн, і ще чекаю на заміну сальніку раздатки, чи як воно там. Все бачив що роблять і що треба робити показали наглядно, не нажухали, да й авто їде по іншому. Ходовку перебирали, тормозні диски міняли, я хз, ми дуже бережливі власники.
60 тыс км и уже и ходовка и прочие прелести. и на ТО 51 тыс грн. это какой то грабеж и ломучесть. 60 тыс км это ж новая, почти, машина. хотя, это же VW...