Друзі, настав час мовби вибору мийки авто. До цього часу користувався відром, щіткою і мікрофіброю. Коли бував в районі, то там безконтактною мийкою самообслуговування. Але... Мийкою самообслуговування можна користуватись, грубо кажучи, літом. Осінню і весною, виходить так, що тільки помив, і поки доїхав додому, авто вже грязне. Тож я й постав перед вибором. Якщо по мережевих мов би трішки щось зрозуміло, то аккумуляторних поки що не дуже. Одне для себе вибрав, що брати потрібно з безщітковим двигуном. Те що пишуть, що там 150-200 бар, ми розумієм, що Дай Боже, щоб там було 20-30 бар. Але ж змиває... Ну і мобільність дуже бере верх. Я живу в багатоповерхівці. Звичайно, для мережевої можна купити метрів 30 шлангу і вивести його через вікно. Також можна зробити переноску такої ж довжини. Потім, чи то з квартири, чи привезти з собою саму мийку. розмотати всі ті шланги кабеля, ну і можна мити. Потім всі ці кабелі, перенонски, шланги, змотувати, і чи то заносити, чи відвозити в гараж.
Друге дуло аккумуляторна. Виніс 20 літрів води, і після поїздки обмив, і загнав машинку більш-менш чисту. От тільки як вибрати? Ціна аккумуляторної приблизно 70% від мережевої. Ну це на Алі. А у нас думаю ще більше. І ось тут просипається жаба... Скотина така... Була б пенсія більша, то й не думав би. А так...
Чому створив цю тему? Та тому що впевнений, що є колеги, які користуються цими аккумуляторними мийками. Ось і хотілось би почути їхні відгуки. Можливо щось порадять, підкажуть. Порекомендують де купити, і яку краще купити. Ну щоб не влетіти, і потім не кусати лікті.
Я живу в багатоповерхівці. Звичайно, для мережевої можна купити метрів 30 шлангу і вивести його через вікно. Також можна зробити переноску такої ж довжини.
у меня товарищ взял такое чудо недавно провел одну мойку, на даче, возле воды из колодца в комплекте два аккумулятора - едва хватило закончить мойку на втором зарядка очень долгая воды на витару, колеса и коврики потратил 6 ведер заметил, что сильно зависит от химии пены, надо бодяжить более густо больше всего воды уходит потом - вымывать отовсюду остатки пены
Я живу в багатоповерхівці. Звичайно, для мережевої можна купити метрів 30 шлангу і вивести його через вікно. Також можна зробити переноску такої ж довжини.
200-300 грн, Не за шланг, а за мойку в километре от любой многоэтажки.
Не за шланг, а за мойку в километре от любой многоэтажки.
Брат, це у вас мийка за кілометр від багатоповерхівки. В провінції це на жаль не так. Найближча від мене 28 км. В мене є друзі, підприємці. Я говорив з ними, щоби відкривали мийку самообслуговування. Але, на жаль, вони не хочуть. Дохід, бачте, буде не великий, і то не зразу.
Очевидно что аккумуляторная будет унылым говном
kym Я розумію, що акумуляторна мийка, це 25%-35% від мережевої. І коли б її ціна була 1 000 - 2 000 гривень, то і розмови б не було. А так 4 000, і жаба, як я говорю, не дає це зразу зробити. А ті пінники, що йдуть з ними, на мій погляд, не зовсім пінники. Да, ефект є, але не такий як потрібно. Та і мережеві не всі нормальні. Я собі замовив ручний. На мій погляд, там піна краще створюється.
я би брав звичайну мережеву мийку, мив би однозначно біля гаража. Подача води з 2х 20-літрових бутлів, має вистачити
Я живу в багатоповерхівці.
А як до мойки у дворі будуть ставитись сусіди?
Я теж спочатку так хотів. Але... Гаражі знаходяться на деякій відстані від селища, і не хотілось би привертати увагу. Це по перше. А по друге, там движ не слабий такий, так що поки витреш машинку, половина вже буде у пилюці. Ну і втретє, місце таке, що йде іще дорога на дачі, тож помити самому буде тяжко. А я не можу шось робити, коли біля мене співбесідник розмовляє. Тож я лишаю роботу, і розмовляю з ним, а в основному з ними.
Я живу в багатоповерхівці.
А як до мойки у дворі будуть ставитись сусіди?
Думаю, що нормально. Я ж не кожен день мию. І даже не кожну неділю. Коли вручну мию, то нормально відносяться, співчувають, і даже просять Бога допомогти.
ще один мінус акумуляторної - це деградація акумів, воно ще має сенс, коли є колекція інструментів, то це не так критично, але коли тільки мийка, то міняти-перепаковувати раз на 2-3 роки якось не дуже.
Купив я колись міні-мийку, дротову, але не дуже потужну. Помив один раз. Поки батько відром з річки воду носив, та дивився за шлангом у відрі, я мив. Більше такого не хочу, навіть в страшному сні. Якщо була б така скрута, то купив на 12в від авто, хоча б погратися обійшлося недорого.
Да, аккуми це сама дорога "запчастина" в мийці. Напевне процентів 40% від ціни мийки. Зато не тягне електроенергію. Хоча я не думаю, що кількість заощадженої електроенергії хватить на купівлю аккумів.
Якщо була б така скрута, то купив на 12в від авто, хоча б погратися обійшлося недорого.
Класно сказано. От і мене мучить ціна. Коли б штука-дві, купив би. А так...
Да, аккуми це сама дорога "запчастина" в мийці. Напевне процентів 40% від ціни мийки. Зато не тягне електроенергію. Хоча я не думаю, що кількість заощадженої електроенергії хватить на купівлю аккумів.
Каким образом аккумы отменяют законы физики про энергию и выполненную работу?
можливо вони зарядженими приїдуть
Можно ж на работе зарядить. "На работе ты не гость" ))
Не за шланг, а за мойку в километре от любой многоэтажки.
Брат, це у вас мийка за кілометр від багатоповерхівки. В провінції це на жаль не так. Найближча від мене 28 км. В мене є друзі, підприємці. Я говорив з ними, щоби відкривали мийку самообслуговування. Але, на жаль, вони не хочуть. Дохід, бачте, буде не великий, і то не зразу.
Если без коммерции, тогда попробуйте скооперироваться с соседями. Тем более, если они не против.
упд. выпросил у товарища на-пощупать что вам сказать - обнять и плакать напор там - струйка одна насадка распылитель, вторая типа струйка, но тонкая, плоской струи для сбития нету, винтовой турбо, как на керхерах от сети, нету... вот есть пирскалки ручные на литр цветочно-садовые пульверы, которые надо накачивать - напор точно такой цена правда разная.. если выйдет - попробую завтра на телефон заснять струйку... да, моделька из фб-рекламных продажников с ценой в полторы тыщи плюс-минус да и на проме их полно...