Замітив, останнім часом, останній місяць, що поведінка деяких водів, особливо іногородніх, мягко кажучи неадекватна, всі кудись спішить, підрізають, по зустрічці обїзжають затори, на полосу ОТ всі дружно забили, всі якісь нервові. Останне таке бачив до війни, перед якимись великими святами. І то не в такій кількості. Жінка почала боятися сідати за кермо.
Сьогодні наприклад, одесит (ВН) на авалоні, з наліпкою інвалід, за 300 метрів 5 разів змінив полосу руху, без сигналу повороту, потім на підйомі на шляхопровід, жорстко різанув з другого ряду дівчину, далі я вже не бачив. Я розумію, для Одеси це норма, пригадую як мене в Одесі міксер по зустрічці обігнав, та на червоний на ліво повернув, але ж для Києва це занадто!
Шановне панство! то я один такий дратівливий, чи шо воно таке коїться?
Машин все більше Регіональний склад все різноманітніше Люди все більш виснажені Сонце припікає голову
Стрес він такий. Люди вже не витримують. Хоча я не помітив. Хоча і себе вже давно вимушений заспокоювати.
...але ж для Києва це занадто!
То ти просто розслабився і трохи забув, що така ситуація є повсякденною історією, тим паче для Києва. Рагулі як були на дорогах, парковках - так і лишилися.
... шо воно таке коїться?
Беззаконня це називається, яке просто прогресує з часом.
Люди все більш виснажені
Чим ? Так виснажені , що від стресса шашкують , та ганяють ?
Люди все більш виснажені
Чим ? Так виснажені , що від стресса шашкують , та ганяють ?
ще агресивна поведінка на дорозі - пасивна агресія. у кожного своя причина. але на фоні постійної загрози смерті, вже не вистачає сил тримати себе в руках.
Машин все більше Регіональний склад все різноманітніше Люди все більш виснажені Сонце припікає голову
За рулем все больше молодежи, и пардон, женщин. Деньги есть, купил машину, на мозги не хватило. Война все спишет, лайт режим. Купил "8 секунд до сотни", а реализовать негде.
Вчера чучело, седое, рассказывало, что велосипедисту надо ехать по тротуару. Привет любителям ПРАВ.
Зы. В киеве на одной тонировке можно было бы пару месяцев по ляму в бюджет скидывать. Плюс поворотники красные. Но это же работать надо.
Та тут не тільки молодь, часто 50+ хамлять і підрізають. А взагалі - жах. Особливо з підпиранням. Неможливо запаркуватись, щоб хтось не заблокував і не "відійшов на пару хвилин", "мені треба було дитину до стоматолога завезти" і т.п. Останнім часом навіть номер телефону не залишають
а от за жінок заступлюся. можливо вони і мають певні проблеми на вузьких місцях чи паркуванні, але водять вони дуже дисципліновано. жодного разу манера водіння у жінок не викликала проблем.
а от за жінок заступлюся. можливо вони і мають певні проблеми на вузьких місцях чи паркуванні, але водять вони дуже дисципліновано. жодного разу манера водіння у жінок не викликала проблем.
Я к тому, что кроме манеры езды, нет и опыта простых ситуаций. Вот пара красивых девчонок за рулем модного ауди смотрит мне в глаза и (в тянучке) становятся прямо на переходе-велодорожке. Зачем? Нельзя остановится до? Ну это вообще отдельная тема, когда люди просто плюют на окружающих.
вже не вистачає сил тримати себе в руках.
А ще через десять років думаєш вистачатиме?
але на фоні постійної загрози смерті, вже не вистачає сил тримати себе в руках.
Це ти про людей які живуть в сірій зоні, чи про клієнтів трц Гулівер?
Зараз по номерах і не видно чи людина з благородних Липок чи з джунглів Поскоту. Номера уже не по реєстрації а де знайшов машину. По темі - я помітив лише сезонне загострення, ну це щороку - виїхали на дороги підсніжники як люди так і корчі.
але на фоні постійної загрози смерті, вже не вистачає сил тримати себе в руках.
Це ти про людей які живуть в сірій зоні, чи про клієнтів трц Гулівер?
я про всіх українців. ракети долітають і до Львову.
Підтримую. Є звісно діарейщиці і серед жінок, але загалом це рідкість. Типово можуть тупити в якихось ситуаціях, але це читається завчасно, на таке навіть не звертаю увагу. Вчора було щось не зрозуміле на дорогах, можливо сонеце голови понапікало інакше я пояснити не можу.
Вот пара красивых девчонок за рулем модного ауди смотрит мне в глаза и (в тянучке) становятся прямо на переходе-велодорожке. Зачем? Нельзя остановится до? Ну это вообще отдельная тема, когда люди просто плюют на окружающих.
Схоже на чиїсь сексуальні фантазії.
Жінки в основній масі водять неквапливо і обережно, і саме це якби сказати - вибивається. Якби всі їхали як вони - було би ок але ми живем в реальному світі де поток швидший, динамічніший, а жінки такі собі плавучі острівці в потоку. Плюс часто вони тупо вибирають середній ряд, "бачу ціль не бачу перешкод" і ідуть значно повільніше потоку. А ще якщо пропустиш мужика в потоці чи на перехресті - в Києві більшість блимне благодарочку, а жінки - добре якщо одна з 10.
А ще якщо пропустиш мужика в потоці чи на перехресті - в Києві більшість блимне благодарочку, а жінки - добре якщо одна з 10.
Та то звична картина. Але не всі, вчора з парковки випустив, то і аварійкою моргнула, і рукою помахала.
а жінки - добре якщо одна з 10
Вони ручкою махають
Сама головна проблема, це відсутність взаємоповаги, і війна тут нідочого. Ще багато тупняка на перехрестях.