Панове, порадьте. На подарунок - який станок обрати, з перспективою подальшого щасливого користування і доступності лез (касет). Жилет наче всюди є, Шик наче трохи менше (екслюзивніше)? Шось підробляють більше/менше? Чи воно все в принципі однакове?
у меня мягкая щетина и мало, жилета вначале хватало на 3-6 месяцев, потом на месяц-два и начало казаться что подделывают, шик на год одно лезвие.
моей морде лица больше подходит шик. жиллет быстрее стачивался но с ним приходилось заморачиваться с поисками лезвий
Вибачаюсь за офтоп, але пригадалася фраза з якоїсь жотої газети з анекдотами, купленої на вокзалі на початку 90-х :"Жилет? Ні! Шик? Ні! Тільки паяльні лампи Броварського заводу позбавлять вас щетини!"
моей морде лица больше подходит шик. жиллет быстрее стачивался но с ним приходилось заморачиваться с поисками лезвий
Також проголосую за шик, точніше зараз переважно під тм Вілкінсон воно продається. Як на мене то голить краще і тримається довше за жилет. Ще й касети порівняного рівня у вілкінсона дешевші. А щодо пошуку касет - так камрад на цьому сайті як раз ними і торгує, і станками також (точніше як купуєш у нього пачку касет то станок безкоштовно йде). П.С. Я б хотів ще спробувати BIC, який зараз з'явився - із 5-ма лезами. Але до тест драйву нічого не скажу за нього.
Дякую за оцінки! Мені підсвідомо Шик більше подобається, але сумніви були. А щє таке питання - касети на 5 лез (сучасні рекламовані) чи більш ранні моделі на 3 леза? Може останні будуть дешевші, міняти їх частіше, а в голінні різниці нема? Чи таки оті "осучаснення" касет то не рекламна замануха а реальне покращення?
Дякую за оцінки! Мені підсвідомо Шик більше подобається, але сумніви були. А щє таке питання - касети на 5 лез (сучасні рекламовані) чи більш ранні моделі на 3 леза? Може останні будуть дешевші, міняти їх частіше, а в голінні різниці нема? Чи таки оті "осучаснення" касет то не рекламна замануха а реальне покращення?
У ранішніх моделей Вілкінсона (тих що на 4 леза типу куатро титаніум) була одна, дуже корисна, як на мене, властивість - оті тоненькі дротики, натягнуті поперек лез. Вона насправді дозволяли не так часто різатися при голінні. Зараз у мене є 2 станки - на 5 лез і на 4 з тими "дротиками" безпеки. Голить станок з 5 лезами істотно краще, особливо якщо 2 дні на вихідні не голився. Ріже також краще. Але до станка під 4 леза є і інші питання: касети знайти набагато складніше, і, є у мене таке враження, якість касет застарілих моделей відрізняється у гірший бік від таких самих, які були 10-15 років тому. Може виробник не париться з приводу якості застарілих моделей, або взагалі вже десь у їх виробляє.
шик.
шик.
Мені здається він зіпсувався. Прямо з першого разу "дере". Або мені попадались не якісні. Щодо "жилет", перші пару разів ок, але неймовірно бісить ота "полоса з гелем", що по факту нагадує соплі і розтирається по всьому лицю
Користувався завжди Жилет, але вологе гоління почало напрягати, та й вартість касет теж. Перейшов на електробритву Ксяомі. Вже пішов 4 рік, все ок. Акум звісно вже не такий як спочатку, але разів на 4 ще вистачає. Коли взяв бритву, думав одразу купувати запасну бриючу голівку, потім забив, як виявилось рідна мабуть і бритву переживе.
користуюсь BIС - нові гарно працюють. вілкінсон також наче норм, але іноді зникали з продажу. про жилет є інфа, можливо комусь вона буде корисна: В РФ працюють два виробничі гіганти P&G: завод з виготовлення лез та станків для гоління Gillette у Санкт-Петербурзі і комбінат побутової хімії в Тульській області, який є найбільшим у світі виробником мийних засобів для P&G. З конвеєрів останнього сходять бренди Ariel, Tide, "Міф", Tix, Ace, Lenor, Comet, Fairy, Mr.Proper та дитячі підгузки Pampers. У 2020 році під час візиту на це виробництво губернатор Тульської області Олексій Дюмін назвав Procter&Gamble "стратегічним партнером Тульської області". повний текст тут
шик.
Мені здається він зіпсувався. Прямо з першого разу "дере". Або мені попадались не якісні. Щодо "жилет", перші пару разів ок, але неймовірно бісить ота "полоса з гелем", що по факту нагадує соплі і розтирається по всьому лицю
Бачив якось нещодавно у "просторі" упаковку - станок та 4 касети з 4 лезами кожна, вілкінсон, зроблені у китаї по десь 150 грн. за усе. Звісно таке нормально голити не здатне. Чи це підробка, чи для якогось регіонального ринку бюджетний варіант (типу у монголоїдів борода рідка і росте повільно, то і таке згодиться) - хз.
а в яких ще касетах/бритвах, крім жилетта, є оте лезо з оборотної сторони?
У Вілкінсона є. От нащо воно реально потрібне, то інше питання?
У Вілкінсона є. От нащо воно реально потрібне, то інше питання?
як на мене зручна штука, бо не забиває волоссям основні леза при підрівнюванні висків.
Ще раз дяка всім дописувачам. Жилету отказать, Біг - незрозуміло з чим їдять. Буду дивитися Шик, останні моделі 5 лез.
Ще раз дяка всім дописувачам. Жилету отказать, Біг - незрозуміло з чим їдять. Буду дивитися Шик, останні моделі 5 лез.
настправді BIC (не правильно написав назву, виправив), французька компанія, відома (мабудь більше кульковими ручками). користуюсь їх флекс3 - нормально голить, касети мені на 3 місяці вистачає. вони і як одноразові і касети окремо є.
Посмотрел на жилет свой, код страны 870 на штрих коде. Нидерланды. Правда я не покупаю его в Украине, мне кажется у нас масово или подделки , или для ХЗ какого рынка они...
Посмотрел на жилет свой, код страны 870 на штрих коде. Нидерланды. Правда я не покупаю его в Украине, мне кажется у нас масово или подделки , или для ХЗ какого рынка они...
У свій час не хвалили саме підтерскі леза.
ну раніше завод в рашці постачав і нам свою продукцію. а штрихкод можна писати будь-який, особливо якщо ти клав на всякі санкції..