Маленький,з торцевими головками і бітами на викрутку. В інтернеті вони майже всі однакові по вмісту, різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн. На олх самі дешеві пропозиції і наче продавці не "одноднєвки". Використовуватись буде дуже рідко, тому переплачувати нема резону, та і змоги, але на одноразовий теж не хочеться потрапити. Хто має практичний досвід?
Для "рідко десь вдома" і одноразового з головою вистачить, вони ж не в прямому сенсі одноразові, зіпсуватись шось може якшо крутити шось типу сильно закисле, а це не така часта задача, ну і в крайньому разі як злижеться біта, то можна і нову купити окремо. У мене такий інтертул, і ще кілька подібних, в тому числі найдешевших, - губляться з нього частини значно раніше ніж псуються
Для "рідко десь вдома" і одноразового з головою вистачить, вони ж не в прямому сенсі одноразові, зіпсуватись шось може якшо крутити шось типу сильно закисле, а це не така часта задача, ну і в крайньому разі як злижеться біта, то можна і нову купити окремо. У мене такий інтертул, і ще кілька подібних, в тому числі найдешевших, - губляться з нього частини значно раніше ніж псуються
Ну як сказати - оно людина пише, що при першому використанні отаке
Ну в розрив гнучкого подовжувача ще якось легко повірити, а що там треба було крутити, щоб зламались звичайні... хз
Ось такий набір я б назвав найкращим з дешевих для дому, але є одне прям неприємне але - хоча він типу викруточний, зі звичайними бітами, але ручки викруткової туди не поклали
Ну в розрив гнучкого подовжувача ще якось легко повірити, а що там треба було крутити, щоб зламались звичайні... хз
Ось такий набір я б назвав найкращим з дешевих для дому, але є одне прям неприємне але - хоча він типу викруточний, зі звичайними бітами, але ручки викруткової туди не поклали
Просто на ОЛХ під таким брендом, як на розетці продає сторонній продавець і звідти фотовідгук, набір коштує 250 грн. Тому може і якість відповідна
Набір наче хороший, але без викрутки сенсу в такій кількості біт нема. Та і об'єктивно -90% з них навряд хто в побуті використовує.
Маленький,з торцевими головками і бітами на викрутку. В інтернеті вони майже всі однакові по вмісту, різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн. Хто має практичний досвід?
Я коли собі купляв набір інструменту то і знайомих перепитав, і відгуків перечитав. Получається що самі дешеві брати не варто, бо коли зламається ця ручка з механізмом що тріщить, то набір використовуватись повноцінно вже не може. В принципі якщо дуже рідко користуватись то можна й дешевий взяти, але користуватись ніжно, розраховувати свою силу. Ще я би рекомендував звернути увагу на комплектацію, оті варіанти що з дешевих і мають в районі 40+- елементів то часто може виявитись що чогось потрібного нема, тому +- нормальні набори ідуть 100+ одиниць.
Та і об'єктивно -90% з них навряд хто в побуті використовує.
Ну... не сказав би. pz i ph практично всюди, пласкі бувають в чомусь старому, або, наприклад, кабель в автоматі затягнути, або в чомусь ще з комбінованим таким шліцем, або як колупалки їх використовувати буває зручно. торкси - в якійсь техніці чи в автомобілі. шестигранники - так само в техніці, в меблях, в якомусь багажнику на дах авто, може в велосипеді і т д. От як раз голівки більшості розмірів значно рідше використовуються, я не памʼятаю коли діставав щось крім 10 та 12
Ще я би рекомендував звернути увагу на комплектацію, оті варіанти що з дешевих і мають в районі 40+- елементів то часто може виявитись що чогось потрібного нема, тому +- нормальні набори ідуть 100+ одиниць.
Теоретично-то так, але в таких 100+ зазвичай більше саме великих розмірів всяких, чого вдома особливо і не знайдеш. А воно сильно більше коштує, більше займає місця і більше важить. імхо для 99% типового чогось вдома чи в авто (якщо не займатись серйозним ремонтом, але ж не про це мова) достатньо набору типу як в першому пості + маленького наборчика викрутки з дрібними битками (ті шо звуться прецизійними) + розводного ключа (замовив собі на день народження кліщі кніпекс, ото крута штука, але і дешеві з задачами справляються) + кліщів "кобра" + чогось типу "універсального інструменту електрика", де в одному плоскогубці, кабелеріз, стрипер і т д. Ну і шурупокрут, в який можна ставити оті голівки чи бити з першого набору. А, ну і рулетку ще забув, вона найчастіше мабуть використовується Давно вже подумую знайти коробку потрібного розміру, наколхозити туди ложемент і все вищеперераховане скласти, щоб зручно було тягати кудись типу на дачу чи ще куди, не думаючи кожен раз, що взяти з собою
Мне что-то такое в подарок к миниболгарке прислали. Для мелких работ уже пользовал. Пока норм
У мене майже такий, як на фото, тільки корпус чорний. Куплений на алішці років 5 тому, а може вже і більше, використовується досить активно, перезбирала ним купу меблів, позакручувала саморізів в дюбелі і т.д. Пару біт зірвала, замовила заміну, думаю, що за якістю краще оригінала.
Я б на таке не дивився. По суті аналогічний набір, але дійсно класної якості INTERTOOL ET-8046. Є в них ще в зеленому кейсі і дешевше INTERTOOL ET-6046SP, але він по якості відчутно відрізняється від попереднього, тому рекомендувати його теж не можу, та й гарантія на перший 5 років, а на другий тільки рік. Сам користуюсь вже багато років таким INTERTOOL ET-6039, жодних нарікань, працює все ідеально. Окремо хочу в цьому наборі відзначити голівки для свічок, які всередині мають гумові кільця.
Intertool 8110 можу зарекомендувати, чи можливо інших виробників +- в такій комплектації, бюджет звичайно вищий ніж в цій темі, але в ньому є дуже багато всього, в тому числі і свічний ключ, і приспособа щоб викручувати свічки у важко доступному місці ( з поворотом). В мене був такий набір інструментів, але під час окупації свині вкрали його, після повернення купив такий же само.
Intertool 8110 можу зарекомендувати, чи можливо інших виробників +- в такій комплектації, бюджет звичайно вищий ніж в цій темі, але в ньому є дуже багато всього, в тому числі і свічний ключ, і приспособа щоб викручувати свічки у важко доступному місці ( з поворотом). В мене був такий набір інструментів, але під час окупації свині вкрали його, після повернення купив такий же само.
Мені ET-6039 подарував покійний кум, а я його пролюбив, забувши занести поночі в гараж. "Добрі" сусіди звісно не пройшли мимо. Купив на місце точно такий, бо дуже сподобався.
Тут стоїть ціль самий примітивний набір купити, щоб кинути в бардачок, і поміняти лампу чи скинути акум, а Автоуа уже пропонує свічки міняти
Тут стоїть ціль самий примітивний набір купити, щоб кинути в бардачок, і поміняти лампу чи скинути акум, а Автоуа уже пропонує свічки міняти
Свічки мною наведено для прикладу. Загалом гарний інструмент приносить задоволення при роботі з ним. З дешманом так не буде, кейс лафно, якість металу ніяка і тд. Але кожному своє. Особисто практично ніколи не втрачаю інструмент, тому стараюсь купувати одразу нормальний.
В бардачок мультитул краще - місця займає менше
різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн.
Ось ти порахуй та поміркуй.Ціна на ОЛХ 250 грн.Тобто ціна "там" приблизно 100 грн.,не більше.Тому що є ціна доставки,мито та заробіток продавця з ОЛХ.100 грн.це на сьогодні менше ніж 2,5 долл.Як ти вважаєш,із чого крім "г... та палок" може бути зроблений інструмент за 2,5 долл.? Про яку якість металу можна мріяти?
різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн.
Ось ти порахуй та поміркуй.Ціна на ОЛХ 250 грн.Тобто ціна "там" приблизно 100 грн.,не більше.Тому що є ціна доставки,мито та заробіток продавця з ОЛХ.100 грн.це на сьогодні менше ніж 2,5 долл.Як ти вважаєш,із чого крім "г... та палок" може бути зроблений інструмент за 2,5 долл.? Про яку якість металу можна мріяти?
А в наборі за 800 грн буде ціна там 150 грн, заробіток продавця/маркетинг/фірмовий магазин оффлайн на 650 грн. Або не буде, і цей набір буде такий якісний, що передасться нащадкам? Тому і створив тему щоб зрозуміти чи є різниця між тими наборами по факту, чи просто різного кольору кейс і наліпка.
А в наборі за 800 грн буде ціна там 150 грн, заробіток продавця/маркетинг/фірмовий магазин оффлайн на 650 грн. Або не буде, і цей набір буде такий якісний, що передасться нащадкам? Тому і створив тему щоб зрозуміти чи є різниця між тими наборами по факту, чи просто різного кольору кейс і наліпка.
В сортах лайна не розбираюсь, сорі. Нормальне порекомендував, вирішувати тобі.
На олх самі дешеві пропозиції і наче продавці не "одноднєвки". Використовуватись буде дуже рідко, тому переплачувати нема резону, та і змоги, але на одноразовий теж не хочеться потрапити. Хто має практичний досвід?
Зробіть маркетингове дослідження, скільки коштують подібні набори від якихось дешевих, але не зовсім нонейм брендів, типу того ж Інтертул і т.п. І на основі цього - можна зрозуміти, наскільки дешевше можуть бути нонейм-бреди, які все ще не ламатимуться одразу. Думаю, від сили 30% дешевше може бути.