autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Набір ручних інструментів

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Набір ручних інструментів
      29 мая 2024 в 23:07 Гілками

Маленький,з торцевими головками і бітами на викрутку.

В інтернеті вони майже всі однакові по вмісту, різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн.
На олх самі дешеві пропозиції і наче продавці не "одноднєвки".
Використовуватись буде дуже рідко, тому переплачувати нема резону, та і змоги, але на одноразовий теж не хочеться потрапити.
Хто має практичний досвід?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
ssb
Достоевский **
37 лет (18 лет за рулем), Киев
С нами с 25.01.2008

Re: Набір ручних інструментів [Re: hugo-smk]
      29 мая 2024 в 23:11 Гілками

Для "рідко десь вдома" і одноразового з головою вистачить, вони ж не в прямому сенсі одноразові, зіпсуватись шось може якшо крутити шось типу сильно закисле, а це не така часта задача, ну і в крайньому разі як злижеться біта, то можна і нову купити окремо. У мене такий інтертул, і ще кілька подібних, в тому числі найдешевших, - губляться з нього частини значно раніше ніж псуються

Змінено ssb (23:12 29/05/2024)

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Re: Набір ручних інструментів [Re: ssb]
      29 мая 2024 в 23:13 Гілками

ssb 29.05.2024 23:11 пишет:

Для "рідко десь вдома" і одноразового з головою вистачить, вони ж не в прямому сенсі одноразові, зіпсуватись шось може якшо крутити шось типу сильно закисле, а це не така часта задача, ну і в крайньому разі як злижеться біта, то можна і нову купити окремо. У мене такий інтертул, і ще кілька подібних, в тому числі найдешевших, - губляться з нього частини значно раніше ніж псуються

Ну як сказати - оно людина пише, що при першому використанні отаке

ssb
Достоевский **
С нами с 25.01.2008

29 мая 2024 в 23:18 Гілками

hugo-smk 29.05.2024 23:13 пишет:

Ну в розрив гнучкого подовжувача ще якось легко повірити, а що там треба було крутити, щоб зламались звичайні... хз

Ось такий набір я б назвав найкращим з дешевих для дому, але є одне прям неприємне але - хоча він типу викруточний, зі звичайними бітами, але ручки викруткової туди не поклали

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Re: Набір ручних інструментів [Re: ssb]
      29 мая 2024 в 23:24 Гілками

ssb 29.05.2024 23:18 пишет:

hugo-smk 29.05.2024 23:13 пишет:

Ну в розрив гнучкого подовжувача ще якось легко повірити, а що там треба було крутити, щоб зламались звичайні... хз

Ось такий набір я б назвав найкращим з дешевих для дому, але є одне прям неприємне але - хоча він типу викруточний, зі звичайними бітами, але ручки викруткової туди не поклали

Просто на ОЛХ під таким брендом, як на розетці продає сторонній продавець і звідти фотовідгук, набір коштує 250 грн. Тому може і якість відповідна

Набір наче хороший, але без викрутки сенсу в такій кількості біт нема. Та і об'єктивно -90% з них навряд хто в побуті використовує.

Змінено hugo-smk (23:33 29/05/2024)

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

30 мая 2024 в 00:27 Гілками

hugo-smk 29.05.2024 23:07 пишет:

Маленький,з торцевими головками і бітами на викрутку.

В інтернеті вони майже всі однакові по вмісту, різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн.

Я коли собі купляв набір інструменту то і знайомих перепитав, і відгуків перечитав. Получається що самі дешеві брати не варто, бо коли зламається ця ручка з механізмом що тріщить, то набір використовуватись повноцінно вже не може.
В принципі якщо дуже рідко користуватись то можна й дешевий взяти, але користуватись ніжно, розраховувати свою силу.
Ще я би рекомендував звернути увагу на комплектацію, оті варіанти що з дешевих і мають в районі 40+- елементів то часто може виявитись що чогось потрібного нема, тому +- нормальні набори ідуть 100+ одиниць.

ssb
Достоевский **
С нами с 25.01.2008

30 мая 2024 в 00:27 Гілками

hugo-smk 29.05.2024 23:24 пишет:

Та і об'єктивно -90% з них навряд хто в побуті використовує.

Ну... не сказав би. pz i ph практично всюди, пласкі бувають в чомусь старому, або, наприклад, кабель в автоматі затягнути, або в чомусь ще з комбінованим таким шліцем, або як колупалки їх використовувати буває зручно. торкси - в якійсь техніці чи в автомобілі. шестигранники - так само в техніці, в меблях, в якомусь багажнику на дах авто, може в велосипеді і т д. От як раз голівки більшості розмірів значно рідше використовуються, я не памʼятаю коли діставав щось крім 10 та 12

Змінено ssb (00:29 30/05/2024)

ssb
Достоевский **
С нами с 25.01.2008

Re: Набір ручних інструментів [Re: HDC1]
      30 мая 2024 в 00:35 Гілками

HDC1 30.05.2024 00:27 пишет:

Ще я би рекомендував звернути увагу на комплектацію, оті варіанти що з дешевих і мають в районі 40+- елементів то часто може виявитись що чогось потрібного нема, тому +- нормальні набори ідуть 100+ одиниць.

Теоретично-то так, але в таких 100+ зазвичай більше саме великих розмірів всяких, чого вдома особливо і не знайдеш. А воно сильно більше коштує, більше займає місця і більше важить. імхо для 99% типового чогось вдома чи в авто (якщо не займатись серйозним ремонтом, але ж не про це мова) достатньо набору типу як в першому пості + маленького наборчика викрутки з дрібними битками (ті шо звуться прецизійними) + розводного ключа (замовив собі на день народження кліщі кніпекс, ото крута штука, але і дешеві з задачами справляються) + кліщів "кобра" + чогось типу "універсального інструменту електрика", де в одному плоскогубці, кабелеріз, стрипер і т д. Ну і шурупокрут, в який можна ставити оті голівки чи бити з першого набору. А, ну і рулетку ще забув, вона найчастіше мабуть використовується
Давно вже подумую знайти коробку потрібного розміру, наколхозити туди ложемент і все вищеперераховане скласти, щоб зручно було тягати кудись типу на дачу чи ще куди, не думаючи кожен раз, що взяти з собою

Змінено ssb (00:47 30/05/2024)

Шкодоволгный Вазотавр *
55 лет (34 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

30 мая 2024 в 01:27 Гілками

Мне что-то такое в подарок к миниболгарке прислали.
Для мелких работ уже пользовал. Пока норм

важничающий писатель ***
46 лет, Киев
С нами с 04.12.2006

30 мая 2024 в 05:26 Гілками

У мене майже такий, як на фото, тільки корпус чорний. Куплений на алішці років 5 тому, а може вже і більше, використовується досить активно, перезбирала ним купу меблів, позакручувала саморізів в дюбелі і т.д. Пару біт зірвала, замовила заміну, думаю, що за якістю краще оригінала.

YSK
V.I.P **
47 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

30 мая 2024 в 09:16 Гілками

Я б на таке не дивився.
По суті аналогічний набір, але дійсно класної якості INTERTOOL ET-8046. Є в них ще в зеленому кейсі і дешевше INTERTOOL ET-6046SP, але він по якості відчутно відрізняється від попереднього, тому рекомендувати його теж не можу, та й гарантія на перший 5 років, а на другий тільки рік. Сам користуюсь вже багато років таким INTERTOOL ET-6039, жодних нарікань, працює все ідеально. Окремо хочу в цьому наборі відзначити голівки для свічок, які всередині мають гумові кільця.

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

Re: Набір ручних інструментів [Re: YSK]
      30 мая 2024 в 12:08 Гілками

Intertool 8110 можу зарекомендувати, чи можливо інших виробників +- в такій комплектації, бюджет звичайно вищий ніж в цій темі, але в ньому є дуже багато всього, в тому числі і свічний ключ, і приспособа щоб викручувати свічки у важко доступному місці ( з поворотом).
В мене був такий набір інструментів, але під час окупації свині вкрали його, після повернення купив такий же само.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Набір ручних інструментів [Re: HDC1]
      30 мая 2024 в 12:46 Гілками

HDC1 30.05.2024 12:08 пишет:

Intertool 8110 можу зарекомендувати, чи можливо інших виробників +- в такій комплектації, бюджет звичайно вищий ніж в цій темі, але в ньому є дуже багато всього, в тому числі і свічний ключ, і приспособа щоб викручувати свічки у важко доступному місці ( з поворотом).
В мене був такий набір інструментів, але під час окупації свині вкрали його, після повернення купив такий же само.

Мені ET-6039 подарував покійний кум, а я його пролюбив, забувши занести поночі в гараж. "Добрі" сусіди звісно не пройшли мимо. Купив на місце точно такий, бо дуже сподобався.

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

30 мая 2024 в 13:30 Гілками

Тут стоїть ціль самий примітивний набір купити, щоб кинути в бардачок, і поміняти лампу чи скинути акум, а Автоуа уже пропонує свічки міняти

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

30 мая 2024 в 13:41 Гілками

hugo-smk 30.05.2024 13:30 пишет:

Тут стоїть ціль самий примітивний набір купити, щоб кинути в бардачок, і поміняти лампу чи скинути акум, а Автоуа уже пропонує свічки міняти

Свічки мною наведено для прикладу. Загалом гарний інструмент приносить задоволення при роботі з ним. З дешманом так не буде, кейс лафно, якість металу ніяка і тд. Але кожному своє. Особисто практично ніколи не втрачаю інструмент, тому стараюсь купувати одразу нормальний.

ssb
Достоевский **
С нами с 25.01.2008

30 мая 2024 в 13:57 Гілками

hugo-smk 30.05.2024 13:30 пишет:

В бардачок мультитул краще - місця займає менше

Супер писатель! **
С нами с 07.01.2008

30 мая 2024 в 14:16 Гілками

різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн.

Ось ти порахуй та поміркуй.Ціна на ОЛХ 250 грн.Тобто ціна "там" приблизно 100 грн.,не більше.Тому що є ціна доставки,мито та заробіток продавця з ОЛХ.100 грн.це на сьогодні менше ніж 2,5 долл.Як ти вважаєш,із чого крім "г... та палок" може бути зроблений інструмент за 2,5 долл.? Про яку якість металу можна мріяти?

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Re: Набір ручних інструментів [Re: Александер 1]
      30 мая 2024 в 15:12 Гілками

Александер 1 30.05.2024 14:16 пишет:

різниця в кольорі і цінам - від 250 до 800 грн.

Ось ти порахуй та поміркуй.Ціна на ОЛХ 250 грн.Тобто ціна "там" приблизно 100 грн.,не більше.Тому що є ціна доставки,мито та заробіток продавця з ОЛХ.100 грн.це на сьогодні менше ніж 2,5 долл.Як ти вважаєш,із чого крім "г... та палок" може бути зроблений інструмент за 2,5 долл.? Про яку якість металу можна мріяти?

А в наборі за 800 грн буде ціна там 150 грн, заробіток продавця/маркетинг/фірмовий магазин оффлайн на 650 грн.
Або не буде, і цей набір буде такий якісний, що передасться нащадкам?
Тому і створив тему щоб зрозуміти чи є різниця між тими наборами по факту, чи просто різного кольору кейс і наліпка.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

30 мая 2024 в 15:22 Гілками

hugo-smk 30.05.2024 15:12 пишет:

А в наборі за 800 грн буде ціна там 150 грн, заробіток продавця/маркетинг/фірмовий магазин оффлайн на 650 грн.
Або не буде, і цей набір буде такий якісний, що передасться нащадкам?
Тому і створив тему щоб зрозуміти чи є різниця між тими наборами по факту, чи просто різного кольору кейс і наліпка.

В сортах лайна не розбираюсь, сорі. Нормальне порекомендував, вирішувати тобі.

V.I.P **
45 лет,
С нами с 08.06.2015

30 мая 2024 в 16:52 Гілками

На олх самі дешеві пропозиції і наче продавці не "одноднєвки".
Використовуватись буде дуже рідко, тому переплачувати нема резону, та і змоги, але на одноразовий теж не хочеться потрапити.

Зробіть маркетингове дослідження, скільки коштують подібні набори від якихось дешевих, але не зовсім нонейм брендів, типу того ж Інтертул і т.п. І на основі цього - можна зрозуміти, наскільки дешевше можуть бути нонейм-бреди, які все ще не ламатимуться одразу. Думаю, від сили 30% дешевше може бути.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
8 користувачів і 6617 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2146

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія