настав час мені замислитися над дилемою. цікавить думка ТІЛЬКИ тих, хто зробив один із даних варіантів дії.
Удаление+прошивка vs промывка DPF Ви можете вибрати тільки один варіант відповіді ( усього проголосувало)
Удаление+прошивка
0
0%
Промывка
0
0%
Мити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення. Якщо не допоможе, то ставити новий. Вже купа контор, які на різні моделі роблять аналоги.
В себе мив, пробіг на туарегові 273т. Мив на 210т для профілактики. Все чьотко, сажовик добре працює, в місті регенерація 300-400 км
Мити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення.
Дякую за вашу думку.
Мити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення. Якщо не допоможе, то ставити новий. Вже купа контор, які на різні моделі роблять аналоги.
В себе мив, пробіг на туарегові 273т. Мив на 210т для профілактики. Все чьотко, сажовик добре працює, в місті регенерація 300-400 км
а можно в приват ссилку на контору? А так я теж за те що на початку помити, але як кажуть треба ще знати де мити, кажуть оця контора непогана DPF Tech, а Ви де мили?
а можно в приват ссилку на контору? А так я теж за те що на початку помити, але як кажуть треба ще знати де мити, кажуть оця контора непогана DPF Tech, а Ви де мили?
В них і мив. На Туполева. Ще не забувайте, що помитий сажовик необхідно адаптувати, тобто зробити адаптацію нових показників. Бо вони в нього будуть майже як в нового і авто треба зробити контрольні заміри. Вони це можуть, або після миття до офіціала або норм СТО.
вони самі знімають фільтр чи треба самому?
вони самі знімають фільтр чи треба самому?
Можуть зняти. Вони при СТО. Можна самому зняти і привезти. Але тоді адаптацію треба, щоб робили на сто, де зняли фільтр
настав час мені замислитися над дилемою. цікавить думка ТІЛЬКИ тих, хто зробив один із даних варіантів дії.
Подивитись Івана Рибку на ютубі і його відео про це (одні з останніх)
Подивитись Івана Рибку на ютубі і його відео про це (одні з останніх)
В них і мив. На Туполева. Ще не забувайте, що помитий сажовик необхідно адаптувати, тобто зробити адаптацію нових показників. Бо вони в нього будуть майже як в нового і авто треба зробити контрольні заміри. Вони це можуть, або після миття до офіціала або норм СТО.
Дуже Вам Дякую
теж мив на DPF, гарантія 40 тисяч... пробіг вже після цього тисяч 10, норм. Це та сама історія як і з заслонками - всі кричать - видалять, а потім жаліються, що машина не іде на низах)))
а підкажіть по стану мого фільтру. В додатку FAP показує забитість на 91%, тиск на ХХ до 10мБар, коли газуєш то до 30 доходить. Це вже треба їхати на СТО, чи комп дуууже приблизно показує?
А шо це за програма? Через ELM працює? Це тіки для сітро, чи для всіх підійде?
додаток FAP, працює через ELM на пежо та сітроен
Скільки буде коштувати вся ця процедура ?
Наче біля 4кгрн, якщо мити
а підкажіть по стану мого фільтру. В додатку FAP показує забитість на 91%, тиск на ХХ до 10мБар, коли газуєш то до 30 доходить. Це вже треба їхати на СТО, чи комп дуууже приблизно показує?
В мене звичайно не французька машина, але забитість dpf рахується в залежності від пробігу і фактичний стан фільтру в ньому не враховується(це так зване oil ash residue). Фактичний стан це якраз тиск, soot mass максимальна до регенераії та відстань між рекупераціями. Якщо вони часті - 100-150 км, а то й менші, то треба їхати чистити. Згідно вашого скріншоту наче нічого робити не треба,
Фактично помити фільтр коштує в районі $50. Основні витрати - це демонтаж-монтаж + витратні матеріали (прокладки, шпільки і т.і.). От передньоприводний VAG для прикладу (Octavia, Golf, Passat) + сходження порегулювати, бо підрамник демонтується.
Фактично помити фільтр коштує в районі $50. Основні витрати - це демонтаж-монтаж + витратні матеріали (прокладки, шпільки і т.і.). От передньоприводний VAG для прикладу (Octavia, Golf, Passat) + сходження порегулювати, бо підрамник демонтується.
це на DPF? А скільки по часу займае вся процедура?
це на DPF? А скільки по часу займае вся процедура?
Це на Майстер-сервісі. 2 дні машина в них була. Яка буде ціна для Т5 на демонтаж - хз. Не певен, чи треба там знімати підрамник, а от якщо треба - буде вочевидь дорожче, бо він там конячих розмірів))