Softkpk 18.06.2024 12:11 пишет: Є умовно 10 діб Виізд з Чернівців куди б порадили поіхати мета - перезавнтажитись Так щоб за день туди доїхати по нормальному автобану
далось вам то море... лично для меня где-нить в Карпатах подальше от людской суеты в лесу и возле хоть какой воды главное - наличие калыбы в пешей достижимости
Softkpk 18.06.2024 12:11 пишет: Є умовно 10 діб Виізд з Чернівців куди б порадили поіхати мета - перезавнтажитись Так щоб за день туди доїхати по нормальному автобану
Тасос - найближче 1100км, але жодного нормального автобана все ж за 15-20 годин реально доїхати
далось вам то море... лично для меня где-нить в Карпатах подальше от людской суеты в лесу и возле хоть какой воды главное - наличие калыбы в пешей достижимости
у кожного свої забаганки - я хочу море та гори )))
Тасос - найближче 1100км, але жодного нормального автобана все ж за 15-20 годин реально доїхати
kym 18.06.2024 13:06 пишет: далось вам то море... лично для меня где-нить в Карпатах подальше от людской суеты в лесу и возле хоть какой воды главное - наличие калыбы в пешей достижимости
Тасос - це цікаво...дякую
Болгарію не берете до уваги? Не знаю на скільки там автобаниста дорога, але їхати можна.
Плюсую за Алюанію був три рази на , від Himare до Saranda купа тихих місць. В Албаныю треба їхати вже бо після 1-го липня не буде де яблоку впасти. В 2019 році їздили на 6 днів в Албанію потім 6 днів Лефкада Греція потім Болгарія, чорне море після іонічного моря всеодно що приїхав на якесь озеро
adam 19.06.2024 21:33 пишет: Плюсую за Алюанію був три рази на ,
Оті всі Албанія, Чорногорія, Булгерія , та вибачать мене поціновувачі , аж ніяк не конкурент перлині Европи Греції. Все найкраще там. (тож бери одразу найкраще, не гай часу)
Оті всі Албанія, Чорногорія, Булгерія , та вибачать мене поціновувачі , аж ніяк не конкурент перлині Европи Греції. Все найкраще там. (тож бери одразу найкраще, не гай часу)
Підтримую. Подивився маршрут...як краще їхати щоб була максимально ненапряжна дорога?
Увечері проїхати Румунію, далі через Вршац кілометрів 100 селами по Сербії і автобаном через Сербію та Македонію до Евзоні, Греція. Трохи трафіку біля Тсалонік- і ось вже Нікіті- а далі пляжі Сітонії. Реально дуже, дуже проста дорога.
Drug2 20.06.2024 10:19 пишет: Увечері проїхати Румунію, далі через Вршац кілометрів 100 селами по Сербії і автобаном через Сербію та Македонію до Евзоні, Греція. Трохи трафіку біля Тсалонік- і ось вже Нікіті- а далі пляжі Сітонії. Реально дуже, дуже проста дорога.
Якось по карті це коло...на 500 км+ ніж через Болгарію
а що такого є в Греції? навряд чи попаду туди ближчим часом, та коли минулі роки їздив, то шось і на думці не було туди їхати...вже і не пам'ятаю чим завжди Туреччина вабила. якщо не повним сервісом
Drug2 20.06.2024 10:19 пишет: Увечері проїхати Румунію, далі через Вршац кілометрів 100 селами по Сербії і автобаном через Сербію та Македонію до Евзоні, Греція. Трохи трафіку біля Тсалонік- і ось вже Нікіті- а далі пляжі Сітонії. Реально дуже, дуже проста дорога.
шо?
їдеш на Русе потім Велико Тирново - Стара Загора - Хасково далі КПП Маказа - Комотіні і по автобану - гугл не дасть заблукати