Читаю різні теми, дивлюсь відосики, в тому числі на автоуа. підкажіть по інвертору. Що більшість того, що навезено - не дуже дружить з ліфепо. Що є купа заморочок, плюс питання по акумам
Отже - чи є якийсь ідеальний інвертор
- Який переживе роботу без акума - просто відключиться - який заточений під ліфепо або вміє адекватно з ними працювати - по потужності - 3 кВт з великим запасом - в ідеалі з моніторингом
І ціною не в одну нирку, а до 25-30к?
Читаю різні теми, дивлюсь відосики, в тому числі на автоуа. підкажіть по інвертору. Що більшість того, що навезено - не дуже дружить з ліфепо. Що є купа заморочок, плюс питання по акумам
- Який переживе роботу без акума - просто відключиться - який заточений під ліфепо або вміє адекватно з ними працювати - по потужності - 3 кВт з великим запасом - в ідеалі з моніторингом
Приєднусь, бо тем наплодили більше трьох, а конкретики нуль... Може бути і 1-2 кВт... Ну і щоб був тихий. Зараз маю станцію 1,2 кВт/1,2 кВт*год, то до споживання 300 Вт абсолютно безшумна...
must pro. працює без АКБ. перевірено особисто. неоднократно бмс вимикала батарею при заряді і розряді, поки не налаштував нормально. важкий , 10кг, у порівняні з дешевими аналогами, має збільшені радіатори, під'єднання силових дротів болтове м8, а не затискачі як в дешевих. і так далі. підтримує через can шину зеднання з батареями lifepo4 . але батареї повинні мати таке зеднання. якщо збирати самому, можна встановити bms jikong інверторну версію, котра буде конектитися з інвертором. заявлена підтримка must. хоча останне ще не перевірив, чекаю таку бмс з алі. з особливостей, кулери працюють постійно , без навантаження на мінімальних обертах. в залежності від навантаження оберти збільшуються. блогери кажуть що працює тихіше ніж дешевші. не мав змоги порівняти. постійна робота кулерів позитивно впливає на охолодження компонентів і збільшує надійність.
дешевші з алі котрі заzвлено роботу без акб. від 4.2 квт. https://www.youtube.com/watch?v=GUm224GvAVo&ab_channel=VM тут в огляді хоч і про 6.2 квт, але версії 4.2 квт зроблені по схожій конструкції. в кінці та говориться про вирішення проблеми роботи без акб.
У кожної людини своє уявлення щодо ідеального, це як з автомобілями. Я наприклад коли замовляв свій на Алі (початок травня), майже нічого такого не знав, того що знаю зараз. І замовив по рекомендації блогера з ютуба, непоганий, але дешевий до 6000 грн. Цих всіх функції що ви перелічили він не має. Але працює, добу попрацював на кухні, через шум, був перенесений на балкон. Вольтаж я виставив, і більше він про себе не нагадує. Можливо зараз я би купив щоб дорожче разів у два. але можливо і ні. Оскільки моя робота дуже залежить від електрики, подумаю може якийсь взяти "запасний" , тільки не вирішив, дорожче або такий самий. філософія така, щоб багато не заморочуватись на цьому. як згорить, то згорить, було б чим замінить (бажано оперативно максимум на наступний день). Але бігати з вай фаєм я точно за ним не буду, забагато честі як для "побутової техніки". Краще зайві гроші витратить на батареї, бо я заміряв ваттметром споживання за 4 години без світла, і розумію що на 7 годин вистачить впритул моїх 2500Ватт. Але це ми з дитиною трохи грались на 2-х компах в стрілялку.
P.S. Створили вже 4-ту тему, з чим і вітаю.
А нащо 25-30К? Це ж як я розумію до Dele не дотягує, бо там треба одну нирку віддати, і в той же час 25-30К це забагато. В районі 10К ніби живучі варіанти з Аліекспрес. Я ж теж підбираю щось таке ж 24-вольтове 3-4 кВт. Замовляти треба зза бугра, бо в нас або все вимели або те що лишилось то друть половину нирки. Мало того, навіть китайці в шоці від того наскільки наші в них все вигребли все...
В районі 10К ніби живучі варіанти з Аліекспрес. Я ж теж підбираю щось таке ж 24-вольтове 3-4 кВт.
Ну так всі ці масти за 14-16, еасани (як в паралельній темі) і т.п - це те ж саме, що з алі. Просто там дешевше, але через місяць
В районі 10К ніби живучі варіанти з Аліекспрес. Я ж теж підбираю щось таке ж 24-вольтове 3-4 кВт.
Ну так всі ці масти за 14-16, еасани (як в паралельній темі) і т.п - це те ж саме, що з алі. Просто там дешевше, але через місяць
не звичайний маст, а саме маст про, він десь до 30ки буде.
Маст про 3квт 18тгрн али, интересно что в эту цену аналогов нет, или дешевле гараздо но на пружинках)) или сразу дорого Кто с али бабой дружит, может там вольтроник поискать, у меня не выходит, пейпал не хотят) Например ахреrt 2 3kwt 333usd , доставить можно миистом 50-60 дол, у них диливери 150дол Модный аксперт вм4 4,4 квт 420дол
Маст про 3квт 18тгрн али, интересно что в эту цену аналогов нет, или дешевле гараздо но на пружинках)) или сразу дорого Кто с али бабой дружит, может там вольтроник поискать, у меня не выходит, пейпал не хотят)
від 4.2 квт моделі з алі покраще зроблені. і вага 9кг , і підеднання дротів силових болтове.
Маст про 3квт 18тгрн али, интересно что в эту цену аналогов нет, или дешевле гараздо но на пружинках)) или сразу дорого Кто с али бабой дружит, может там вольтроник поискать, у меня не выходит, пейпал не хотят) Например ахреrt 2 3kwt 333usd , доставить можно миистом 50-60 дол, у них диливери 150дол Модный аксперт вм4 4,4 квт 420дол
А кинь ссилку на Маст про 3 кВт на Алі. Бо щось не знаходжу.
До речі, а чим відрізняється від такого Daxtromn 4.2KW Hybrid Solar Inverter, наприклад - https://s.click.aliexpress.com/e/_DeiZkkf ? Плюс є потужніший на 6,2 кВт не набагато дорожчий Daxtromn 6.2KW Hybrid Solar Inverter 48V 230VAChttps://s.click.aliexpress.com/e/_Ddfdhbt, вони що гірші за Must?
А кинь ссилку на Маст про 3 кВт на Алі. Бо щось не знаходжу.
До речі, а чим відрізняється від такого Daxtromn 4.2KW Hybrid Solar Inverter, наприклад - https://s.click.aliexpress.com/e/_DeiZkkf ? Плюс є потужніший на 6,2 кВт не набагато дорожчий Daxtromn 6.2KW Hybrid Solar Inverter 48V 230VAChttps://s.click.aliexpress.com/e/_Ddfdhbt, вони що гірші за Must?
Ну мені якось так виглядає що Daxtromn це те саме +- що Anern, Anenji, ECGsolax, тільки в Daxtromn кращі вівдгуки мабуть тому що краще вирішують проблеми що виникають під час замовлень, і відповідно тому він і дорожчий. Якщо є якась інша інформація що воно дійсно краще то з радістю вислухаю.
Так, поки що знайшов, що Маст про може працювати без підключеного акума, а отже має і не зламатись, коли БМС акум вимкне
більшість інверторів з алі потужністю від 4.2 квт можуть працювати без акб і зроблені надійніше якісніше ніж інвертори на 3кв. must pro буде трошки надійніше ніж дешевші інвертори на 4.2 квт.
.
більшість інверторів з алі потужністю від 4.2 квт можуть працювати без акб і зроблені надійніше якісніше ніж інвертори на 3кв. must pro буде трошки надійніше ніж дешевші інвертори на 4.2 квт.
.
От саме тому і шукаю 4.2 кВт на 24 вольти. Але їх на алі розбирають як гарячі пиріжки зараз. 2 дні назад добавив в корзину, з купонами і якимись скидками виходив менше 10К з вайфаєм, то вже нема, розібрали цей Anern.
Можливо Must Pro трохи й кращий, але ціни +- адекватної не видно на нього.
.
Більшість - це щось дуже абстрактне. Ось цей може? Чи він не "більшість"
огляд на 6.2 квт. , 4.2 квт зроблені аналогічно, тільки на 48 в і трошки більше радіатори. https://www.youtube.com/watch?v=GUm224GvAVo&t=391s&ab_channel=VM мені більше подобаеться новіша версія з кольоровим більш інформативним дисплеем. https://vi.aliexpress.com/item/100500555...MoreOtherSeller,scm-url:1007.40000.327270.0,pvid:1c9782b6-54f7-457f-83e8-0a2a4ea9bfd2,tpp_buckets:668%232846%238109%231935&pdp_npi=4%40dis%21UAH%2117610.62%2110742.49%21%21%213082.93%211880.59%21%402103849717199119161895707e85c7%2112000039180902398%21rec%21UA%21%21AB&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller%7Cquery_from%3A&search_p4p_id=202407020218362448759970847794202886_2
Ну мені якось так виглядає що Daxtromn це те саме +- що Anern, Anenji, ECGsolax, тільки в Daxtromn кращі вівдгуки мабуть тому що краще вирішують проблеми що виникають під час замовлень, і відповідно тому він і дорожчий. Якщо є якась інша інформація що воно дійсно краще то з радістю вислухаю.
По поводу разных "брендов" китай-инверторов попалась мне еще вот такая инфа (надо всю страничку читануть). Помнится, участвующие там в дискуссии люди, слегка в теме электрооборудования. И вот цитата оттуда
мій POW-HVM4.2M-24V визначається софтом як vmII-nxpw5kw так що це явно клон вольтроніка.
И обсуждаемый там баг как раз вольтрониковский. Так что я только укрепился во мнении, что все эти "бренды" при одинаковых характеристиках/габаритах/весе - разлив с одного конвейера в корпуса разного цвета с разной надписью. В пользу моей версии говорит то, что у всех "брендов" на модели 6.2кВт вдруг резко появился второй выход для "критической нагрузки". Вот прямо одновременно, с одновременным изменением компоновки в нижней части (где подключаются провода). И изменилось все одинаково
А то, что все умудряются находить "в таком-то чуть лучше внутри сделано, а в таком-то - чуть хуже" - это банально разные ревизии плат. Например, PowMr 6.2kWt год назад и сейчас - разные (причем сильно разные, вот как раз с появлением второго выхода) внутренности в одинаковом корпусе.
По поводу разных "брендов" китай-инверторов попалась мне еще вот такая инфа (надо всю страничку читануть). Помнится, участвующие там в дискуссии люди, слегка в теме электрооборудования. Так что я только укрепился во мнении, что все эти "бренды" при одинаковых характеристиках/габаритах/весе - разлив с одного конвейера в корпуса разного цвета с разной надписью. В пользу моей версии говорит то, что у всех "брендов" на модели 6.2кВт вдруг резко появился второй выход для "критической нагрузки". Вот прямо одновременно, с одновременным изменением компоновки в нижней части (где подключаются провода). И изменилось все одинаково
А то, что все умудряются находить "в таком-то чуть лучше внутри сделано, а в таком-то - чуть хуже" - это банально разные ревизии плат. Например, PowMr 6.2kWt год назад и сейчас - разные (причем сильно разные, вот как раз с появлением второго выхода) внутренности в одинаковом корпусе.
Аналогічні думки. У всіх з тих, по яким які бачив - однаковісіньке меню налаштувань, однакові пункти і т.п. Різниця - тільки колір корпусу та кнопок
У мене по розрахунку - до 1,5 кВт у стрибку навантаження на станцію-інвертор. (і то це з підключенням мікрохвильовки на 2-3хв).
Зараз від станції - 250-300 Вт.
По логіці - навіть 3,2 кВт - це 2-х кратний запас по номінальній потужності. А 4,2 кВт - це майже 3-кратний запас.