Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці. Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)? Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці. Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)? Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
Я так розумію претензія до руху на велосипеді по дорогам, що мають 2 і більше смуг?
Я так розумію претензія до руху на велосипеді по дорогам, що мають 2 і більше смуг?
Думаю претензія скоріш до того, що велосипедистка не попередила про свій маневр. Враховуючи, що в ому місці вистачає джигітів які в останній момент повертають праворуч з крайнього лівого, то бути збитим, шанси там дуже великі.
А как она должна была предупредить о своем маневре (ехала она прямо) ?
P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.
По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.
Саме так. А в результаті пересікла три полоси навіть не вдивляючись що позаду їде
Доречі багато велосипедистів вже так і роблять, вказують рукою вліво чи вліво-вниз-вперед. Може і нема такого в ПДР, але одразу ясно наміри велосипедиста, я ще таких намагаюся пропустити і трохи прикрити від потоку якщо є можливість. Але ж тут мабуть багіня, кому яке діло куда вона їде
Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.
P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.
Так а шо? Вона хіба ПДР знає? Рядність там всяку? На вєлік права не треба.
п 1.3 - Учасники дорожнього руху зобов'язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути взаємно ввічливими. Я сьогодні сигналив на велосипедиста, який браво по пішохідному їхав до готелю Либідь. Ще й обурювався і рокую мені на світлофор вказував. Олень Я вважаю, що треба сигналити, вчити, бо вони ж не розуміють, що не праві, а думають, що це ж такі водії на авто негарні, їх "ущемляють"
Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.
P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.
Навіть аби вона подала сигнал рукою, то вона все одно вже була в смузі, що праворуч уходить. Тому завчасно треба було перелаштуватись. Так, погоджуюсь що це стрьомний маневр, але велосипедисти самі вибрали такий шлях,тому
раньше когда по южному катал, в таких ситуациях всегда До поворота направо занимал середину первой полосы или чуток левее.
занимал середину первой полосы
Я ее обычно и не освобождаю, так что и перестроиться туда-сюда не сильно сложно. А так руками не машу только если совсем некому(ЗЗВ в очках), что с нашим трафиком редко бывает. Сегодня по Берестейскому тоже показывал что вот прямо еду, никто вроде не наезжал и не матерился.
Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
Тепер бачу, що до чого. Але проектанти дороги все одно молодці, старалися так як і вчилися.
Шлемак, [*****]. Дура.
Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
Шлемак, [*****]. Дура.
Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.
Шлемак, [*****]. Дура.
дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.
Від авторів дослідження "Пристебнувся в машині - згорів"?
Задача шолома - не вберегти від травм, а зберегти життя.