Причем, сделано это не проставками, а иными пружинами, со всеми вытекающими - простой переборкой подвески не уберешь. Причем, на 17" это смотрится это вообще по-уродски, щель между низкопрофильным колесом и аркой размером с ладонь - напоминает "пацанские" 99ки из 90х с задраной Я думал, такими глупостями у нас только "Шкода" страдает.
Што?
Причем, сделано это не проставками, а иными пружинами, со всеми вытекающими - простой переборкой подвески не уберешь. Причем, на 17" это смотрится это вообще по-уродски, щель между низкопрофильным колесом и аркой размером с ладонь - напоминает "пацанские" 99ки из 90х с задраной Я думал, такими глупостями у нас только "Шкода" страдает.
ээээ всегда были другие пружины о чем ты?
Та раньше говорили о проставках. Мне даже девушка с Нивок про проставки нагрузила неделю назад. Интересно будет такой потесдрайвить, что-то глубоко не уверен, что он будет рулиться лучше, чем мой нынешний "Джук". Разве что, за счет полулежачей посадки будет несколько ниже центр тяжести.
Та раньше говорили о проставках. Мне даже девушка с Нивок про проставки нагрузила неделю назад. Интересно будет такой потесдрайвить, что-то глубоко не уверен, что он будет рулиться лучше, чем мой нынешний "Джук". Разве что, за счет полулежачей посадки будет несколько ниже центр тяжести.
не обманюй себе він офігенно рулиться. ПРям дуже збалансоване авто. От прям найс. Який там Джук
не обманюй себе він офігенно рулиться. ПРям дуже збалансоване авто. От прям найс. Який там Джук
Но ты ж понимаешь, у меня другой эталон был Надо будет потестить. Джука придется таки поменять. Уже, было, ко всему в нем попривык, пока не наступила жара, и не пришлось врубить кондей на полную. Кто там что рассказывал про то, что малообъемные турбированные движки ничем не хуже "ламповых" 1.6? Єто чудо с кондеем начинает просыпаться только после 3тыс. И то, благодаря "ручке". Даже не представляю, что там с роботом творится.
він офігенно рулиться. ПРям дуже збалансоване авто. От прям найс. Який там Джук
О, я смотрю ты опять обновился? Поздравляю! Ну, твоему мнению нельзя не довериться.
Што?
Што? Він і євро не низький
Интересно будет такой потесдрайвить, что-то глубоко не уверен, что он будет рулиться лучше, чем мой нынешний "Джук". Разве что, за счет полулежачей посадки будет несколько ниже центр тяжести.
Там же ж і балочка ззаду))
На форумі вже років з 10 люди пишуть, що міняють пружини, відбійники і амортизатори! (інколи навіть стабілізатори), щоб отримати автентичну євро підвіску. Її ще й декілька видів існує, як і ППД.
Што?
Сравни арки.
Интересно будет такой потесдрайвить, что-то глубоко не уверен, что он будет рулиться лучше, чем мой нынешний "Джук". Разве что, за счет полулежачей посадки будет несколько ниже центр тяжести.
Там же ж і балочка ззаду))
Где, на Леоне? Таки да.
О, я смотрю ты опять обновился? Поздравляю! Ну, твоему мнению нельзя не довериться.
угу фієсту змінили на Леон 1.5тсі, 150 сил. Дуже прям норм. Я в Ужгород на ньому їздив. Прям от добре.
Што?
Сравни арки.
Якраз щоб поставити на розмір більшу резину.
навіщо? нема ніякого сенсу. Підвіска ітак достатньо комфортна.
Це ж за бажанням. Можливо тут з кліренсом все ок, мені в свій час не вистачало.
Леон це не те авто, яке беруть заради кліренсу. Але у нього, доречі, дуже гарна геометрична прохідність. Я за 10 років бамперами так і не начиркав, не дивлячись на те, що авто їздило кругом де було треба.
та це ж легкове авто, я кліренсом навіть не цікавився.
Што?
Сравни арки.
Я про те, що кліренс і так ок. Але ж ніт - треба зпаплюжити все ППД
А в чому "глупість"? 1 - в нас європейські дороги/бордюри є? 2 - швидкісні автостради, де дозволена швидкість більше ніж 110 є? 3 - в нас батьки, які живуть в селі наприклад, чи готель, який розміщений в цікавому дикому місці гарантовано має дорогу з покриттям? Тобто здорове рішення для специфічного ринку з недрозвинутою інфраструктурою. Так я можна дубасити на Фабії/Октавії по поганій дорозі можна мало на яких кросовверах. Найкраще воно проявляється саме коли треба відносно швидко їхати по вбитих напрямках... Чомусь абсолютна більшість знайомих оцінюють вагівський ППД як позитив і тільки кілька перфекціоністів на автоюа - як негатив... До речі, чи не єдиний ВАГ в Україні, який має підвіску без ППД - це профільна Скала Можливо через це, що єврокліренс там вже йде на рівні 149 мм... Ну але вона по гостроті кермування Фокусу/Леону трохи поступається.