Щось я занадто звик до своїх нормальних майстрів і трошки розслабився.вирішив заїхати до рандомних заправників кондиціонера. При тому що він не те що би зовсім не холодив , но на напів машини дув холодним на іншу тепліше. Але все одно можно було провести в машині цілий день на сонці с зачиненими вікнами, суто з кондиціонером. Да і рік тому на Чернігівській мені заправляв тачку толковий майстер біля дороги. В цей раз я обрав "майстра" біля Лавини. Під'їхав, він почав мені розказувати що я під'їхав з системою кондиціонування без фреону, по типу в мене там пусто, тиск є, але фреону нема, я сказав що їзжу з зачинененними вікнами в+33 він сказав що це просто обдув . Я подумав-нахер мені тобі щось доказувати, скільки влізе фреону стільки і заплачу. Озвучена ціна фреону 2грн за 1грам і 100грн діагностика. Почав він роботу..пояснює максимально незрозуміло, я навіть не питаю але він щось россказую постійно перестрибуючи з одного на інше. Ми з ним стояли біля капоту і на капоті мого авто були єлектронні ваги і ці херовини з вимірюванням тиску в системі. Каже мені що мені потрібно сісти в авто і підняти оберти а він буде добавляти фреон. (Попередній майстер мене не відправляв в процесі в машину) сів я в авто, підняв оберти, він сказав ок. Я вийшов, підійшов до нього на вагах було 187грам. І стрілка тиску на синьому манометрі була вже наполовину. Він каже сідай в авто підійми оберти до 2.5 Сів, підняв. Вихожу- ваги вимкненні.каже 686грам. Я питаю -Де? -в системі. Я заправив. - я кажу де я повинен це побачити? чому ваги вимкнені? - тому що вони мені заважали і їх склав. ... Короче бодались ми з ним довго, я положив 1000 грн і сказав що більше я не дам Але ця ахуєвша паскуда_ настільки звикла безкарно кидати людей що йому цього показалось замало і він викликав поліцію. Поліція взагалі охуїла коли дізналась що їх викликав не я а цей кідала. Ще приїхав якийсь по типу старший того Дмитра та почав розказувати - зараз ми поїдемо з вами на сто і ви побачите що у вас там 680грам. Я то побачу, але там моїх грам 400. 0632392549 80632392549 Діма +380632392549
Я подумав-нахер мені тобі щось доказувати, скільки влізе фреону стільки і заплачу
Його не відкачували ?
Я подумав-нахер мені тобі щось доказувати, скільки влізе фреону стільки і заплачу
Його не відкачували ?
Чим? Я так розумію там система типу чувак наливає фріон просто з балона, і потім той балон зважує. Лач, тебе не кинули, ти сам лохонувся.
Чим?
Компрессором Потім по вагам заправляють
Його не відкачували ?
ні. Я так собі міркую що скоріш за все він вирішив суто по тиску заправити систему, вимкнути ваги і взяти 1500грн
Його не відкачували ?
Чим? Я так розумію там система типу чувак наливає фріон просто з балона, і потім той балон зважує. Лач, тебе не кинули, ти сам лохонувся.
та компресор в нього є. Ну проїбався_ ти, так і скажи- Зазвичай лохи платять. Не вийшло. Але ж сука копів ще визвав. Та й майже до бійки сперечався . Там була черга 2 машини. Чуваки теж йому кажуть- нафіг ви ваги вимкнули?! Він якусь хрінь ліпить, вони подивились на це -та й поїхали собі
Що тут сказати , помилки це синонім досвіду Але я до таких придорожникив ... ні за що
Гайку золоту не продавав?
Подібні придорожні послуги мені завжди нагадують бомжуватого виду дядьків на обочинах з бензопилами аля "штіль" в колишні часи. Чому не заїхати на нормальний апарат і не зробити по уму? До речі, коли заправляють через спец апарат, то ніхто не газує.
Його не відкачували ?
ні. Я так собі міркую що скоріш за все він вирішив суто по тиску заправити систему, вимкнути ваги і взяти 1500грн
Всі автокондиціонери розраховані на якусь відповідну кількість фреону. При правильній заправці, фреон спочатку скачують з системи, а потім заправляють по нормі. А тих придорожних шарамижників потрібно обходити десятою дорогою, хоча б із-за того що навряд чи вони добавляють в систему масло для змащення компресора.
А тих придорожних шарамижників потрібно обходити десятою дорогою
Як що вони є , то є попит в Я взагалі не розумію як на таке можно повестись
А тих придорожних шарамижників потрібно обходити десятою дорогою
Як що вони є , то є попит в Я взагалі не розумію як на таке можно повестись
взагалі не бачу проблеми. Враховуючи що у нас в принципі процентів 70% стошників криворукі, лениві, жадібні найобщики- хоч їхати на станцію, хоч під'їхати до такого баригі-це все рандом. І якщо б ти уважно читав, то в минулому році я заправляв у такого запоавщика на Чернігівський 2 машини, і все в нього було, і компресор і ваги і мастило.
Враховуючи що у нас в принципі процентів 70% стошників криворукі, лениві, жадібні найобщики- хоч їхати на станцію, хоч під'їхати до такого баригі-це все рандом
Ну , таке . Я просто забив на той a/c
Враховуючи що у нас в принципі процентів 70% стошників криворукі, лениві, жадібні найобщики- хоч їхати на станцію, хоч під'їхати до такого баригі-це все рандом.
Коротше - можна їхати до будь-якого придорожного спеца, головне не до діми
В обох видах балонів воно є, причому те що з УФ маркером протікання (те що світиться на тріщинах) а в ремонтному ще й герметик.
супер дякую записал..
...взагалі не бачу проблеми. Враховуючи що у нас в принципі процентів 70% стошників криворукі, лениві, жадібні найобщики- хоч їхати на станцію, хоч під'їхати до такого баригі-це все рандом. І якщо б ти уважно читав, то в минулому році я заправляв у такого запоавщика на Чернігівський 2 машини, і все в нього було, і компресор і ваги і мастило.
Тому вся різниця в тому, що станція, навіть з криворукими, ленівими і т.д. стошніками, робить все в автоматичному режимі. Стошнікам лише треба підьеднати шланги, вибрати автівку в программі. Далі станція викачує повністю все із системи, сепаруючи фреон від мастила. Зважуе фреон і мастило, визначає скільки треба добавити першого та другого. Ваккумує систему, для видалення вологи. І заправляє повністю по программі під авто фреон за мастилом. За часом все в районі години. І вартує то в районі 1000 грн. А той кому ви 1000 грн. віддали, та подібні йому, не можуть мати, як ви кажете компрессор і мастило? Яким чином він буде визначати скількі мастила треба? Вони мають лише фреон! І просто задувають його вам. А це, початок кінця Вашої системи охолодження. Перший раз Вам підвезло, через те, що, масло ще залишалось у системі. Буде так, коли його не вистачить.
Да, всі хочуть один одного налюбити, і мастєра всі рукожопи. )) Але на форумі дві перевірені точки, що роблять все по розуму за ті ж самі практично гроші. Але ж ніт, треба заїхати до Діми на окружній...))