Треба купити холодильник. Не прив'язуючись до марок хочу розібратися який тип практичніше. Я так розумію переваги і недоліки є у обох варіантів, але що переважує з вашої точки зору? Плачучий двохкомпресорний ардо вже працює з 2003 чи 2004 року, потріскалася задня стінка, але йому хоч би що. А ноуфроста я не мав ніколи. То що скажете?
Судячи з того що читав тут на форумі, то ноуфрост має тени, і якщо підключати холодильник до акумуляторів, то це мінус, бо жертиме більше. З цієї точки зору мабуть найкраще виходить "плачучий інверторний", хз чи такі існують
Ну как сказать...
Ноуфрост самсунг был - просто бомба. Несколько лет назад детям отдали, а себе купили индезит - гуано ужасное. Потому ХЗ
Судячи з того що читав тут на форумі, то ноуфрост має тени, і якщо підключати холодильник до акумуляторів, то це мінус, бо жертиме більше. З цієї точки зору мабуть найкраще виходить "плачучий інверторний", хз чи такі існують
плачучі також мають тени. інверторний дійсно буде менш вимогливим до потужності мережі - на сьогодні це досить вагомий аргумент. але щодо інверторних - треба уточнювати реальний діапазон робочих напруг, бо виявив що інверторна пралка при 185 не стартує, чекає хоча б 195 при яких починає цикл (без помилок чи якихось попереджень).
Ну как сказать...
Ноуфрост самсунг был - просто бомба. Несколько лет назад детям отдали, а себе купили индезит - гуано ужасное. Потому ХЗ
я так понял, основной вопрос- какой из них меньше вытянет из аккумуляторов при отключения электричества
В моменти блекаутів плачучий(крапельний) практичніше - світло дали, він миттєво пішов працювати. А ноуфрост ще 30-40-60 хвилин може сам себе розморожувати, замість нагоняти холод до наступного вимкнення. Ноуфрост більш рівномірно охолоджує за рахунок примусової циркуляуїції, хоча іноді і в крапельних ставлять вентилятор на задній стінці.
А з точки зору зберігання продуктів?
в них шкафи однакові, різниці ніякої.
можливо ноуфрост має більш сухе повітря в камері. Це більш висушує продукти
Ноуфрост більш рівномірно охолоджує за рахунок примусової циркуляуїції, хоча іноді і в крапельних ставлять вентилятор на задній стінці.
За фізикою холодне повітря біля задньої стінки крапельного іде вниз, з іншого боку - догори. Природня циркуляція так сказати. Хоча примусова може і більш ефективна.
В цьому році від майстра дізнався, що плакучі по суті неремонтопригодні. Все залито піною і якщо щось піде не так, то все. Але сам коли купував новий, для мене не стало це вирішальною характеристикою)
В цьому році під майстра дізнатвся, що плакучі по суті неремонтопригодні. Все залито піною і якщо щось піде не так, то все. Але сам коли купував новий, для мене не стало це вирішальною характеристикою)
А піной заливають тільки "холодну" частину, чи "теплу" також?
Колись у далекому 2003-му кипили свій перший холодильник ноуфрост. З тих пір інші не розглядаєм навіть. Дуже зручно в користуванні. Той перший до цих пір працює на дачі.
можливо ноуфрост має більш сухе повітря в камері. Це більш висушує продукти
Так, овочі треба зберігати або у контейнерах або в пакетах. Ноуфрост їх висушує.
Старенький ноуфрост зараз на старті бере десь 500-600ватт, при роботі 160-180.
В моменти блекаутів плачучий(крапельний) практичніше - світло дали, він миттєво пішов працювати.
Та не, зависит от холодильника. Мой с плачущей стенкой стартует после часа простоя, на даче старый Индезит стартует сразу. Я так понимаю, более-менее современные все так делают, чтоб компрессор не сжечь от перепадов.
Ноуфрост актуально для морозилки, не для холодильника. Я б брала холодильник з морозилкою ноуфрост і верхом крапельним.
У мене зараз холодильник+морозилка ноуфрост і окремо ще морозилка крапельна. Ноуфрост в холодильнику підбішує тим, що нічого не залишиш без пакування. Але морозилка нф значно зручніша, ніж крапельна, не треба розморожувати.
Щодо споживання: дивлюся за даними інвертора зараз, споживання квартири у мене від 60 до 120 вт, сюди включені ці 2 девайси, роутер, брізери і весь стендбай.
Ну как сказать...
в мене теж старенький ноу фрост самсунг а мамі рік тому купили ноу фрост індезіть то вже рік все добре, великий і мамі подобается. А так то треба іти в великий магазин і вже на місці дивитися що брати та що подобается і дуже добре що е оплата частинами і не треба зразу платити 20/30 тис грн
Ноуфрост актуально для морозилки, не для холодильника. Я б брала холодильник з морозилкою ноуфрост і верхом крапельним.