Може хто знає - за 10-12 к знайти щось європейське (але не Меган) для людини 190 см економічне та для довгих поїздок, наприклад Вольво V60 чи А4 Ауді... Може 508 (але я в нього ще не мірявся) Дуже всередині сподобалась Е-шка, ну за ці бабки ясно що це трупак, і ДУЖЕ сподобався КросТур від Хонди. Там для мене прямо зручно-при зручно. Тіпа Q5 із кросів теж норм, але трохи не в бюджеті, ясно що щось продається за ці гроші, але не думаю що воно живе
Маю надію що хтось із наших займається підбором, надивився на жахіття авторинку і знає де закінчуються мрії і починається сувора реальність.
Може хто знає - за 10-12 к знайти щось європейське (але не Меган) для людини 190 см економічне та для довгих поїздок, наприклад Вольво V60 чи А4 Ауді... Може 508 (але я в нього ще не мірявся) Дуже всередині сподобалась Е-шка, ну за ці бабки ясно що це трупак, і ДУЖЕ сподобався КросТур від Хонди. Там для мене прямо зручно-при зручно. Тіпа Q5 із кросів теж норм, але трохи не в бюджеті, ясно що щось продається за ці гроші, але не думаю що воно живе
Маю надію що хтось із наших займається підбором, надивився на жахіття авторинку і знає де закінчуються мрії і починається сувора реальність.
Якщо для довгих поїздок і економічний, то це із дизелем. Для високого водія: Superb, Talisman, ... але чи вміститься в бюджет не труп?
У заголовку мова про 10Є, к варіанти, наче про 17-18Є
У 10ку.
Октава, гольф, 308
Талісман - не дуже часта машина, треба дивитись десь Суперб на ДСГ... якось стрьомно старий корч на ДСГ, а бажано все ж щось автоматичне. А вікові Шкоди не гнилі ще зовсім? Мій гольф за 10 років майже згнив
Талісман - не дуже часта машина, треба дивитись десь Суперб на ДСГ... якось стрьомно старий корч на ДСГ, а бажано все ж щось автоматичне. А вікові Шкоди не гнилі ще зовсім? Мій гольф за 10 років майже згнив
Може це збіг обставин і навколо мене живуть/працюють власники Талісманів, але протягом цього року я Талісмани універсали бачу набагато частіше, аніж Суперби універсали. І ще таке питання, а суперб 2.0 турбодизель хіба не з гідротрансформатором буває? Щодо гнилі - на роботі десь 10 супербів (правда седанів, 1,8 т, ДСГ-7) 2013 року. Не згнили досі. ДСГ капіталили у всіх (на пробігах до 100 тис.км.).
Тобі на автоматі чи механіка також підійде?
талісман наразі не така вже й дивина, але чи реально в такий бюджет знайти живого, наврядчи...
точно знаю, що значно реалістичніше знайти доволі живого "дизельгейного" гольфа 2015 р., за 12-13-14... в мого гольфа, за 5 років, навіть натяку на гниль... я, із своїм 190 зростом та +-100 кг, чудово та доволі комфортно поміщався у цей болід)...дуже рекомендую звернути увагу.
талісман наразі не така вже й дивина, але чи реально в такий бюджет знайти живого, наврядчи...
точно знаю, що значно реалістичніше знайти доволі живого "дизельгейного" гольфа 2015 р., за 12-13-14... в мого гольфа, за 5 років, навіть натяку на гниль... я, із своїм 190 зростом та +-100 кг, чудово та доволі комфортно поміщався у цей болід)...дуже рекомендую звернути увагу.
Мені Гольф дуже сподобався, просто в даний час траси мало, не ризикнув брати. Тип паче там 2.0 і дсг6. Для траси що доктор прописав. Але за 12 навряд чи буде щось нормальне, між 13-14 буде.
про Суперб не знав- дякую, подивлюсь. По іржі - мій еж не видно було якщо не придивляись. Але коли після ДТП крила склались - було видно місця які тримались тільки на фарбі))) Талісман мені подобається ззовні. Дивився огляди. Але коли сів у Меган - сидіння мені не сподобались зовсім. Думаю що в Талісмані такі самі, буде нагода - перевірю. Все решта влаштовувала, але комфорті сидіння це для мене основний параметр (після вмістимості)
так а кому він не подобається. я сам фанат Гольфа. Мені після мого, всі тачки каряві були))) Хай це буде запасний варіант, хоча більше Пассат би підійшов мабуть
особисто мені механіка може й більш бажана. Але так дружина не зможе (не схоче) сідати за кермо. Ясно що якщо щось трапится "волшебноє" на палці, то оберу той варіант забув сказати, мені цей авто потрібен на певні задачі і обмежений термін - умовно на пів року +- може на рік максимум, я не збираюсь помирати із тим авто в обіймах від глибокої старості
так а кому він не подобається. я сам фанат Гольфа. Мені після мого, всі тачки каряві були))) Хай це буде запасний варіант, хоча більше Пассат би підійшов мабуть
та, я ж не про подобається)...а саме про, увага!, дизельгейтні гольфи, яких завезли у 2018-му декілька тис. екземплярів й ще є можливість знайти живого, у хорошому стані та з реальним пробігом й з бюджетом близьким до означеного у темі, удачі
дійшло
про Суперб не знав- дякую, подивлюсь. По іржі - мій еж не видно було якщо не придивляись. Але коли після ДТП крила склались - було видно місця які тримались тільки на фарбі))) Талісман мені подобається ззовні. Дивився огляди. Але коли сів у Меган - сидіння мені не сподобались зовсім. Думаю що в Талісмані такі самі, буде нагода - перевірю. Все решта влаштовувала, але комфорті сидіння це для мене основний параметр (після вмістимості)
Я ніколи не сидів у талісмані отже про сидіння нічого не скажу. Може і не такі як в Мегані. Мене в талісмані більше відлякує кліренс. Там візуально сантиметрів 12-13.
Якщо будеш дивитись Талісман з пробігом за 200тис км, одразу готов 2.5-3 тис у.е на обслуговування.
а що там обслуговувати на 3К? в ходовку точно стільки не влізе)))
ну в порівнянні із Аутбеком багато де відлякує. Мене насправді теж. Я звик не думати про кліренс. тоді може аутбек? Чи він за ці гроші буде розвалений?
а що там обслуговувати на 3К? в ходовку точно стільки не влізе)))
Якщо там робот - прогнозована заміна зчеплення на таких пробігах. А там питання більше ніж на 1к..
дволітрова октавія, якщо один з критеріїв - "ненадовго"
дволітрова октавія, якщо один з критеріїв - "ненадовго"