Однозначно не зв'язуватися з СОЛОМОНО. Красиво тільки розповідають.
Що зараз взяв-би... https://adm.tools/ в мене там хост и пошта и домен А в тому році з'явилося багато безкоштовних шаблонів магазинів. Плата за весь сервіс в рік досить демократична.
Якщо хош - маякуй зробимо мит та я зі своєї адмінки покажу
Однозначно не зв'язуватися з СОЛОМОНО. Красиво тільки розповідають.
Що зараз взяв-би... https://adm.tools/ в мене там хост и пошта и домен А в тому році з'явилося багато безкоштовних шаблонів магазинів. Плата за весь сервіс в рік досить демократична.
Якщо хош - маякуй зробимо мит та я зі своєї адмінки покажу
привіт. дякую, буду мати на увазі.
Без варіантів Хорошоп
Которые не смогли сделать даже украинскую версию сайта?
Без варіантів Хорошоп
Которые не смогли сделать даже украинскую версию сайта?
відкриває українську, але може бути таке, що мова браузера або ос девайса російська, тому автоматично переходить на російську версію.
ну это тоже свидетельствует о "пряморукости" толи девов толи продактов. Если человек явно открывает определенный язык, то тут уже не должно быть альтернатив по определению "что там у него в браузере".
...
И открывает рус версию
відкриває українську, але може бути таке, що мова браузера або ос девайса російська, тому автоматично переходить на російську версію.
ну это тоже свидетельствует о "пряморукости" толи девов толи продактов. Если человек явно открывает определенный язык, то тут уже не должно быть альтернатив по определению "что там у него в браузере".
Абсолютно верно
...
И открывает рус версию
сто відстотків руко- -пість Ось та браузер - українською. Сафарі норм відкриває. В хромі тупо редірект на ру-версію
...
сто відстотків руко- -пість Ось та браузер - українською. Сафарі норм відкриває. В хромі тупо редірект на ру-версію
Может, это у тебя что-то не так? У меня вин 11 украинская официал, хром на украинском - ссылка по дефолту открывается на украинском и никуда не редиректит, эдж тоже по дефолту открывает украинскую версию
Может, это у тебя что-то не так? У меня вин 11 украинская официал, хром на украинском - ссылка по дефолту открывается на украинском и никуда не редиректит, эдж тоже по дефолту открывает украинскую версию
при урле, где указан язык, НИЧЕГО не должно влиять на определение языка. Тоесть пофиг, какой язык в ОС, браузере и на Марсе. язык должен браться из урла.
чи я тупий чи адмінка в хорошопі корявая пипець
Ну так, у мене щось не так, саме в хромі. Він сам при вводі https://horoshop.ua/ua/ переходе на /ру, при тому що ось украінською, браузер українською, все на макі українською, сафарі норм відкриває, хром всі сайти норм відкриває. А саме цей редірект на ру.
мінуси. фактично він один. в функціоналі адмінки треба розбиратися - багато неочевидних речей.
все налаштував - запустив.
тепер шукаю якшогось seo-студента хто хоче підзаробити і додати в майбутнє резуме ще 1 проєкт.
тепер шукаю якшогось seo-студента хто хоче підзаробити і додати в майбутнє резуме ще 1 проєкт.
про сеошника не жартую. оплачувати по 500+ бакінських агенціям не готовий, проте якщо є головастий початківець - собі на пиво заробить. чи на апероль. що там вони зараз п'ють.