Пилосос на дачі раптом без якихось симптомів не ввідмкнувся. Постало питання нового. Дружина щось скептично відноситься до пилососів з колбами. Як їх не мий вони поступово засираються, виглядають не дуже, і ефективність теж під питанням. Але щодо пилососів з мішками, щось бачу пропозицій не дуже багато. Я так розумію більшість переходить на колби.
Власне полрекомендуйте зі свого досвіду якийсь не слабенький пилосос в бюджеті до 5000.
І все таки колба чи мішок?
в таком бюджете самсунг мешок. с регуляркой справляется.
Теж скептично ставився до пилососів з колбою. Основний в мене - миючий Томас. Вдома є дуже патлата собака, прибирати треба щодня, а миючий мити після кожного використання задовбало. Взяв на тиждень поюзати якийсь дешевий китайський на колбі у друга - сподобалося, в режимі кожен день по 10хв з ламінату і плитки прибрати шерсть на 45 квм підходить ідеально, колбу висипаю раз в пару днів. А миючий запускаю раз на тиждень для серйозного прибирання. Собі тепер планую брати колбовий від RZTK, він там десь 3 кгрн коштує
Теж скептично ставився до пилососів з колбою. Основний в мене - миючий Томас. Вдома є дуже патлата собака, прибирати треба щодня, а миючий мити після кожного використання задовбало. Взяв на тиждень поюзати якийсь дешевий китайський на колбі у друга - сподобалося, в режимі кожен день по 10хв з ламінату і плитки прибрати шерсть на 45 квм підходить ідеально, колбу висипаю раз в пару днів. А миючий запускаю раз на тиждень для серйозного прибирання. Собі тепер планую брати колбовий від RZTK, він там десь 3 кгрн коштує
Ну у нас тварин немає, а основна проблема то пил, бо будинок старенький дерев'яний. І колба здається з ним гірше справляється.
На Розетці всього доступно два Самсунги з мішками. По обом якісь неоднозначні відгуки. А бюджет можна і розширити якщо то того варто.
На Розетці всього доступно два Самсунги з мішками. По обом якісь неоднозначні відгуки. А бюджет можна і розширити якщо то того варто.
Мне лень идти смотреть модель. На регулярную уборку нормально вполне. РЗТК я-бі не брал, да и отзіві на розетке ни о чем вообще
Мешок лучше по фильтрации, чем колба, особенно, что касается мелкой пыли. У безмешковых хуже фильтрация и больше нагрузка на выходную хепу со всеми вытекающими. На розетке до 5к с мешками есть и бош, и электролюкс, и филипс У меня филипс, правда еще тот который на 2,2кВт и с указанной мощностью всасывания 500Вт. На даче самсунг какой-то мешковый на 1600Вт тоже норм. Крч, с мешком надо выбирать те, что помощнее, для циклона, подозреваю, это менее критично.
Любий з колбою, головне кольосіка, щоб не портили підлогу.
Я би брав мішковий Філіпс або Електролюкс, який підходить по бюджету. Чому ці бренди - в них однаковий тип мішка - S-bag. Доволі якісні мішки і, що теж важливо - є в кожному супермаркеті. Наприклад - Electrolux EB61C1OG
А є в когось досвід користування пилососом з аквафільтром? По ідеї від добре проти пилу має працювати. Але наскільки то зручно?
А є в когось досвід користування пилососом з аквафільтром? По ідеї від добре проти пилу має працювати. Але наскільки то зручно?
Не потрібен від для дачі. Набрати води, злити брудну, вимити, висушити. Для квартири ще норм, але для дачі краще з мішком. Незабуваємо, що в циклані після висипання бруду теж потрібно мити колбу. І фільтр з паралону під колбою.
Мити ту колбу... В мене Ховер з пароваркою котрий... Так, кахлі на полу кухні миє класно. АЛЕ мити кодного разу ту колбу та фільтр - ну його. Особливо в хаті кицька - то корм, то шерсть туди залітає. Приємного мало його мити.
Пилосос на дачі раптом без якихось симптомів не ввідмкнувся. Постало питання нового.
А я вот ворвусь в тему с неожиданным советом: проверить кнопку включения. У меня так уже два раза пылесос "ломался". Ну можно еще предохранитель заодно глянуть.
Хз як її перевірити. Треба розбирати пилосос... вона там кастомна якась.
Неудобно, "сухой" пылесос всегда на подхвате, что-то рассыпал - пылесос быстро достал, пропылесосил, убрал и все, а с аквафильтром - это фильтр налей, потом фильтр слей перед с каждым использованием. Это только разве что моющий пылесос и то второй, который для генеральной уборки.
Я би брав мішковий Філіпс або Електролюкс, який підходить по бюджету. Чому ці бренди - в них однаковий тип мішка - S-bag. Доволі якісні мішки і, що теж важливо - є в кожному супермаркеті. Наприклад - Electrolux EB61C1OG
+ 1 , в мене теж Електролюкс . Мені подобається , ще він дуже тихий
моющий пылесос и то второй, который для генеральной уборки.
абсолютли райт!
А є в когось досвід користування пилососом з аквафільтром?
Вище писав: працює классно, але мити його кожен раз, коли треба щось локально зібрати, задовбує. Тому треба ще один, сухий
Неудобно, "сухой" пылесос всегда на подхвате, что-то рассыпал - пылесос быстро достал, пропылесосил, убрал и все, а с аквафильтром - это фильтр налей, потом фильтр слей перед с каждым использованием. Это только разве что моющий пылесос и то второй, который для генеральной уборки.
Для "на підхваті" ідеально вертикальний акумуляторний. Набір з такого і миючого з аквафільтром, як на мене, найзручніший
Жена права. Мешковый это наиболее эффективный и комфортный в пользовании тип пылесоса. Колбовыми народ уже накушался, ИМХО. Поддержу мнение насчет Филипса и Электролюкса, у которых унифицированные мешки S-bag. Это удобно вследствие доступности, как оригиналов, так и украинских аналогов мешка. Филипс мне в комплект также дал многоразовый мешочек на случай экстренного склероза у хозяина. Пару раз использовал, для форсмажора удобно. ЗЫ. Таскать по комнате аккумулятор в составе вертикального пылесоса мне не нравится. Плюс, сниженная мощность и постоянный звоночек в голове про зарядку.