Так як я давно бородач то користуюсь таким не часто і мені мого жилета вистачає. Але тут уже син почав голитись і потрібно йому купити щось для цього. От питання, що є які зараз ноу-хау, чи що там зараз в тренді? Чи й досі жилет без варіантів ?
Різні продавці. Можливо вироблені для різних ринків, і може навіть у різних країнах.
Wilkinson Sword Hydro 5
Тільки вчора забрав 8 додаткових лез
Якщо бюджетніше - Shick quadro
Вже не підтримую таку пораду. Я років 20 голився отими quadro і був усім задоволений. Потім став помічати, що касети придбати стає все складніше. Перейшов на Hydro 5 (скористався послугами усім відомого форумчанина, який продає станки та касети цього виробника, бо в Україні їх купити не так то і просто у офлайнових магазинах). Начебто і голять трох краще, але немає отих захисних дротиків, які йдуть поперек лез у касетах quadro через що після заміни касети перші 5-10 голінь регулярно різався. Ну і касета Гідро ширша за квадро - під носом голити складніше. Потім вирішив все таки придбати наново станок та леза квадро - зараз це просто жах. Дводенну щітину практично неможливо збрити. Таке враження що виробник віддав комусь права на тм квадро, і їх виробляє який китайський лайнороб. То ж сьогодні вже не раджу нікому купувати Shick quadrо.
До а е і то і то але джилет подобается більше, вілкінсон закинув, леза і стінки вже довгі роки беру у нашого камрада( розділ реклама) якість на висоті
Хто займається?
Після останнього спілкування з "усім відомим" форумним продавцем я зарікся в нього щось купувати. Wilkinson зараз є в будь-якій Єві, є в Мейкапі.
Хто займається?
Kimi, ссилку скинув в приват
Після останнього спілкування з "усім відомим" форумним продавцем я зарікся в нього щось купувати. Wilkinson зараз є в будь-якій Єві, є в Мейкапі.
ну незнаю шо він Вам там відповів але Юру я знаю вже багато років і ще ні разу ні в чому мені не відмовив і якість лез на висоті, мені наприклад леза хватає на місяця три, голюся практично кожен день, це джилет, а Вілкінсон теж в нього брав то мені не зайшов чомусь то продовжую користуватися джилет
ну незнаю шо він Вам там відповів але Юру я знаю вже багато років і ще ні разу ні в чому мені не відмовив і якість лез на висоті,
+100500
Також у Юри беру касети вже років 10, проблем не виникало
До якості самого товару в мене теж претензій немає, я теж не один раз замовляв і собі і на подарунок.
А хто що скаже про оці всякі електростанки ?
непоганий варіант для підтримання акуратної неголеності, але для чистого, гладкого гоління мені більше подобаються звичайні леза або електро панасонік.
Валяється такий пару років без діла. Наче й непоганий, але не зайшов
А у него есть где-то актуальный обновляемый прайс-лист?
А у него есть где-то актуальный обновляемый прайс-лист?
у кого?
Ты написал такой текст "
Kimi, ссилку скинув в приват
Я спросил про прайс лист. Понятно же, что имеется в виду форумянин Kimi и не иначе.