У мене тут зламалася прасувальна система. Щось з клапаном. Генерує пару без зупинки. В ремонті сказали, що це буде коштувати 3 тис грн. Тобто, сенсу ремонтувати немає, враховуючи те, що цій речі більше 10 (?) років. За 3.5 - 4 тис нову куплю.
Постає питання, як її викинути. Я правильно розумію, що просто в смітник не можна? Тоді куди?
дай оголошення на олх в розділі "віддам безкоштовно" з описом проблеми і це не буде більше твоєю проблемою
дай оголошення на олх в розділі "віддам безкоштовно" з описом проблеми і це не буде більше твоєю проблемою
Ой, нє. Це займе багато часу, якого в мене немає. Зареєструватися, сфотографувати, описати, відповідати на дзвінки, якщо будуть. Не хочу.
...В ремонті сказали, що ...
От в той ремонт і віддати на запчастини.
Ой, нє. Це займе багато часу, якого в мене немає. Зареєструватися, сфотографувати, описати, відповідати на дзвінки, якщо будуть. Не хочу.
ну не знаю, колись мені не потрібні були панелі, лишив біля під'їзду, вранці їх вже не було
...В ремонті сказали, що ...
От в той ремонт і віддати на запчастини.
дивно, щовони самі це не запропонували
Все ненужные вещи выношу в коридор. Утром их уже нет. Чугунную ванну унесли через 30 минут.
Чугунную ванну унесли через 30 минут.
Це ще довго Мабуть "бригаду" хвилин 25 збирали. Дійсно якщо в непоганому стані, то любителі прийняти ванну їх шукають...
Я обычно такие вещи оставляю возле мусорного контейнера.Как правило пока поднимаюсь в квартиру - уже местный бомонд ее оценивает и тащит.Но у нас с этим четко - местные бомжи несколько раз в день обход делают и все что их заинтересовывает сразу забирают
Проміжний варіант між олкс і смітником. Мабуть є будинковий чат. Виносиш до ліфта, фотографуєш і викладаєш в чат. У нас в ЖБК працює на "ура"
Я обычно такие вещи оставляю возле мусорного контейнера.Как правило пока поднимаюсь в квартиру - уже местный бомонд ее оценивает и тащит.Но у нас с этим четко - местные бомжи несколько раз в день обход делают и все что их заинтересовывает сразу забирают
А у мене бомжі вже харчами перебирають. Мало того що ходять інколи у дирявих брендових речах типу Gucci та розпоротих норкових шубах, так ще й сталеву батарею 600х14000 тип 22 цілих 5 днів вагалися - брати чи не брати.
я не знаю що таке прасувальна система і якого вона розміру, але є купа телефонів купуємо хлам приїздять, платять 50 грн і забирають. я так пралку віддав, яку задовбався ремонтувати. приїхали і винесли з 4 поверху, ще й 50 грн дали. якщо ця система така, що можна самому винести, то винести до смітника і поставити поруч.
сталеву батарею 600х14000 тип 22
Важкувата була, холєра...
я не знаю що таке прасувальна система і якого вона розміру...
Реальний шанс зробити добре діло, підняти свій рівень самоосвіти, і познайомитись...
сталеву батарею 600х14000 тип 22
Важкувата була, холєра...
Так сталева ж, не чавунна. Кілограм 40. А новою менше 30 важила - взагалі пірїнка. Я її з квартири і аж до смітника самотужки виніс.
я не знаю що таке прасувальна система і якого вона розміру, але є купа телефонів купуємо хлам приїздять, платять 50 грн і забирають. я так пралку віддав, яку задовбався ремонтувати. приїхали і винесли з 4 поверху, ще й 50 грн дали. якщо ця система така, що можна самому винести, то винести до смітника і поставити поруч.
Та приблизно як невеличкий пилосос розміром, а то й менше, якщо простенька.
Так сталева ж, не чавунна.
Це зрозуміло. Я акуратно намагався звернути увагу на розміри...
то оце треба думати куди викинути праску з якимось додатковим прибамбасом? Хоч в контейнер, хоч поруч... я чогось вирішив що це як на фабриці, поклали брюки в прес пш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш і все
то оце треба думати куди викинути праску з якимось додатковим прибамбасом? Хоч в контейнер, хоч поруч... я чогось вирішив що це як на фабриці, поклали брюки в прес пш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш і все
Дійсно можна в контейнер??? Мені здавалося, що це заборонено.