Оглядав сьогодні дах на хаті, побачив що гідробар"єр простелений під профнастилом просто розсипався вже. Чотири роки назад його поклали разом з новим покриттям даху. Це нормально що він так швидко розсипався?
Це не нормально. Розсипається на мозаїку, а потім в порошок перебивається рукою? ПС. Скоріше за все дешевий (чогось я не здивований ), розсипався із-за високої температури і сухого повітря.
+1. так рассыпается обычная полиэтиленовая пленка. нормальный материал хрен рассыпится
Це не нормально. Розсипається на мозаїку, а потім в порошок перебивається рукою? ПС. Скоріше за все дешевий (чогось я не здивований ), розсипався із-за високої температури і сухого повітря.
Так, висипається квадратиками. Руками не пробував їх. Але виглядає як пережарена плівка. У нас тут в глушині вибір невеликий, що було у єдиному будівельному магазині, то і брав...
Так, висипається квадратиками. Руками не пробував їх. Але виглядає як пережарена плівка. У нас тут в глушині вибір невеликий, що було у єдиному будівельному магазині, то і брав...
а під ним що - утеплення? чи просто холодне горище?
Скупий платить двічі, жлоб тричі. Все що я можу резюмувати.
а під ним що - утеплення? чи просто холодне горище?
Під ним нічого. Неопалюване горище.
Якби ж то більша ціна автоматично давала гарантію якості.
...
Якби ж то більша ціна автоматично давала гарантію якості.
Візьми дешевше, ніж був, повинно пощастити.
Візьми дешевше, ніж був, повинно пощастити.
Я ж писав, у нас в будівельному магазинчику немає вибору. Ти приходиш і кажеш "дайте мені гідробар"єр", тобі виносять. Усе. Якихось різних видів його не було.
мне повезло. в селе нет такого магазина. приходилось возить с Киева. что мешало сделать также? крыша же заранее планируется
что мешало сделать также? кр
Бо був магазин поряд. То заднім часлом усі розумні. На вигляд був звичайний гідробар"єр.
Під ним нічого. Неопалюване горище.
Вважай - пощастило. Тоді нічого смертельного. За бажанням, підіб'єш на скоби вже щось гідне. Важливіше щоб горище було добре провітрюване і сам профнастил вологу не пропускав.
Вже недоцільно щось підбивати - гідро під метал кладуть щоб конденсат не протікав, а якщо підбити знизу то від нього намокатимуть крокви навіть від мембрани. Тут або демонтувати міняти або залиш як є, поглядай періодично
Чим закінчились твої митарства? А то я поліз на горище, підняв очі в гору і побачив що гідробар’єр почав розсипатись. Виробник JUTA, гідробар’єр Д90, 9 років.
где-то ультрафиолет попадает
Чим закінчились твої митарства? А то я поліз на горище, підняв очі в гору і побачив що гідробар’єр почав розсипатись. Виробник JUTA, гідробар’єр Д90, 9 років.
Та нічим. Знімати зараз повністю дах та міняти гідробар"єр немає можливості. Так і стоїть.
Не може він попадати на майже весь гідробар"єр під дахом. Першою обсипалась південна сторона, тож значить від спеки розсипається.
Не може він попадати на майже весь гідробар"єр під дахом. Першою обсипалась південна сторона, тож значить від спеки розсипається.
Колись коли я робив собі дах... Паробар'єр був нормальний, а гідро... отий треш у квадратики... Вже 20+ років стоіть - звичайний рубероїд. І не жалію що не витратив гроші на оте ГЕ