В ідеальному стані, технічно справному. Колір байдуже.
Ну не в тему, але.... НАЩО 256 Гб? Що такого можна хранити на телефоні у такому обсязі? Ну там фото, якись документи - є облако. Більш того, в мене близько 180 Гб фото і відео з різних подорожій за майже 15 років на диску на компі. НИХТО іх не дивиться. Фільми, музику? А як дивитись на телефоні фільми? І коли?
Більш того, хто заважає взяти телефон на 64 чи 128 Гб та додатково карту пам'яти на скільки завгодно, яку можна перенести на інший телефон за 2 секунди?
Просто цікаво.
Ну не в тему, але.... НАЩО 256 Гб? Що такого можна хранити на телефоні у такому обсязі? Ну там фото, якись документи - є облако. Більш того, в мене близько 180 Гб фото і відео з різних подорожій за майже 15 років на диску на компі. НИХТО іх не дивиться. Фільми, музику? А як дивитись на телефоні фільми? І коли?
Більш того, хто заважає взяти телефон на 64 чи 128 Гб та додатково карту пам'яти на скільки завгодно, яку можна перенести на інший телефон за 2 секунди?
Просто цікаво.
Поступово забивається будь-який об"єм. Файли, фільми, скани і т.п. Більший об"єм дозволяє надовше на це забити. Карти пам"яті то геморой і пережиток. Тому зажди треба брати максимальний об"єм який тобі по кишені, то правило якому навчило мене життя...
Просто цікаво.
Спробуйте вставити карту пам'яті в Pixel 8pro.
Ну не в тему, але.... НАЩО 256 Гб?
В пріоритеті на 512гб. 256Гб як запасний варіант.
Просто цікаво.
Спробуйте вставити карту пам'яті в Pixel 8pro.
Настільки поганий телефон?
Просто цікаво.
Поступово забивається будь-який об"єм. Файли, фільми, скани і т.п. Більший об"єм дозволяє надовше на це забити. Карти пам"яті то геморой і пережиток. Тому зажди треба брати максимальний об"єм який тобі по кишені, то правило якому навчило мене життя...
Файли? ЯКИ? Фільми? Навіщо? НАВІТЬ скачав та подивився, і видалив. Скани це мізер. А чого це карти пам'яти стали "геморой і пережиток" ? Я щось пропустив? Ну то таке, кожен робить як хоче.
Зара вже і бритви на п'ять лез роблять, через пару років будуть на 10. Толку? :-)
Поступово забивається будь-який об"єм. Файли, фільми, скани і т.п. Більший об"єм дозволяє надовше на це забити.
Але потім чистити все це сміття буде складніше і в якийсь момент буде "а ну його - видаляю все!".
Поступово забивається будь-який об"єм. Файли, фільми, скани і т.п. Більший об"єм дозволяє надовше на це забити.
Але потім чистити все це сміття буде складніше і в якийсь момент буде "а ну його - видаляю все!".
Коли в тебе дофіга пам"яті то ще прості, ти просто не чистиш, а навіть не думаєш про це. І згадуєш коли продаєш телефон щоб купити наступний. Та і переплата за пам"ять насправді мізерна щоб цим заморачуватись...
І згадуєш коли продаєш телефон щоб купити наступний.
Про те і кажу, чим більше пам'яті, тим складніше потім все це розгрібати, та більше вірогідність, що все це взагалі буде викинуто в смітник. Одна справа проіндексувати вручну 100 фоток, інша - 10000.
І згадуєш коли продаєш телефон щоб купити наступний.
Про те і кажу, чим більше пам'яті, тим складніше потім все це розгрібати, та більше вірогідність, що все це взагалі буде викинуто в смітник. Одна справа проіндексувати вручну 100 фоток, інша - 10000.
То типу аргумент купляти меньше пам"яті тоді доведеться частіше чистити і меньше збереться на ньому? Такий собі аргумент... Важливі унфу я завжди копіюю у хмарні сховища. Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.
256 правильний вибір 👍 В мене на П8 зайнято 102 з 256 (з них 48 ГБ додатки).
Важливі унфу я завжди копіюю у хмарні сховища. Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.
Якщо копіювати в хмару, то не те що 512, а й 256 забагато.
Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.
І нащо зберігати неважливе? Аби виправдати купівлю 256/512 гіг?
Аби виправдати купівлю 256/512 гіг?
Саме так, по іншому і бути не може. Також, хочу як всі, виправдовувати купівлю 512.
Ні, настільки сучасний, що не передбачає використання повільних модулів пам'яті. Карти пам'яті то вже пережитки минулого.
Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.
І нащо зберігати неважливе? Аби виправдати купівлю 256/512 гіг?
Так. Там і виправдовувати нема чого, коли мав 64-гіговий самртфон то замахався чистити. Зараз 256 і я щаслива людина яка про цю прооблему, карти пам"яті, чистку файлів читає тільки на автоюа.
Ні, настільки сучасний, що не передбачає використання повільних модулів пам'яті. Карти пам'яті то вже пережитки минулого.
Существует два типа UHS: UHS-I и UHS-II. UHS-I поддерживает максимальную скорость до 104 МБ/сек, UHS-II обеспечивает до 312 МБ/сек.
Предположительно, базовая версия может быть медленнее в различных сценариях, чем версия Galaxy S23 на 256 ГБ. UFS 3.1 предлагает скорость последовательного чтения 2100 Мбит/с и скорость последовательной записи 1200 Мбит/с, а UFS 4.0 — скорость последовательного чтения 4200 Мбит/с и скорость последовательной записи 2800 Мбит/с.
І що? Де незручність? Де повільність? Нажав на кнопку "скачати фільм" та забув. Буде це через 10 секунд або через 30? Та навіть вранці поставив, а ввечері дивишся фільм на шмкарному екрані смартфону у 8К.
В пошуку.
Якщо мені таки відправлять 9ку (але це не точно) то в продажу буде п8/256 (в ідеалі). Якщо буде цікаво
Цікаво, але дивлячись яка ціна? 8 звичайна,і на 128 підійшла би.