Не дає спокою , саме Ultra...на новий не дотягую в бюджеті, а от вживаний в ідеальному (чи такі бувають взагалі?) стані все ще хочеться...
Хто, останнім часом, стикався з покупкою вживаних сабжів, порадьте, будь ласка притомних пристойних (за ціною/станом) продавців.
22 тут зайвий.
S23u новий 33-34, б/у від 21тис грн з потертостями, і 25+ тис в гарному стані. Але якщо це американець, то там не буде української мови, чи буде не в повному обсязі.
22 тут зайвий.
чому, так категорично? дійсно, він зовсім пропащий у порівнянні із 23/24? дивлюся, й 21-ші пропонують та купують ще повним ходом.
Різниця у ціні +-10к між 22U/23U...як на мене, дуже суттєва, невже на стільки кращий(для пересічного користувача із найпростішими вимогами) буде 23?
S23u новий 33-34, б/у від 21тис грн з потертостями, і 25+ тис в гарному стані. Але якщо це американець, то там не буде української мови, чи буде не в повному обсязі.
я в цінах орієнтуюся, дякую. про омериканські теж в курсі. питання ж, про досвід покупок/успішного(або ні) користування.
не фанат ультр але, у 22 проц ексінос (нормальних там не пам'ятаю), у 23 - 8снап2 найвдаліший по потужність-охолодження. у 24 - найкращий екран на ринку що імхо теж великий плюс.
не фанат ультр але, у 22 проц ексінос (нормальних там не пам'ятаю), у 23 - 8снап2 найвдаліший по потужність-охолодження. у 24 - найкращий екран на ринку що імхо теж великий плюс.
а що з ним не так? чому він ненормальний?
я в цінах орієнтуюся, дякую. про омериканські теж в курсі. питання ж, про досвід покупок/успішного(або ні) користування.
В магазинах я не бачив, щоб прийти, подивитись, і хоть якась гарантія була. На олх продають, є з високим рейтингом. Я свій Піксель купляв на олх, сину купляв на eBay. Працюють вже більше двох років. S22u там і процесор не дуже і акумулятор тримає мало. Подивись огляди і порівняння, якщо тебе влаштують переваги і не долівки, то купуй 22. Чого Піксель не хочеш? Тобі стілус потрібен?
Чого Піксель не хочеш? Тобі стілус потрібен?
Про піксель та інші несамси навіть не думав, бо за декілька років в родині майже усі (4 смартфони, планшет, 5 тв) самсунги, вже якась екосистема "виросла" й здається(?), що якийсь умовний піксель вже тупо буде "несумістний" з тою системою
До стілуса так, звик, але мабуть не так критично його відсутність, бо він все ще є на одному(не основному вже с10 лайт) з смартфонів та на планшеті й не скажу, що дуже часто його юзаю.
Взагалі то, неспішно обираю два самси: для дружини - майже визначився, що буде новий А55(бо поки не бачу жодного сенсу у, подвійній майже, переплаті за S24FE) на заміну старезному, але все ще цілком живому М30... для мене - на заміну М35(якому ледве рік й він з головою мене у всьому влаштовує) омріяну якусь С-Ультру ...може почекати трохи, поки викатять S25U... та ціни на 23 тисяч на 10 просядуть?
а що з ним не так? чому він ненормальний?
не ефективна архітектура (не швидкі), застарий техпроцес (сильно гріються, та батку сильніше жере)
S24fe, то взагалі відстій за такі кошти. Краще 23plus взяти.
не ефективна архітектура (не швидкі), застарий техпроцес (сильно гріються, та батку сильніше жере)
Вже рік чекаю, а він все не сильно гріється
Може не так щось роблю?
Просто йому вже декілька років, вибір має залежати від ціни
Але при переході з 22 на 23 чи з 23 на 24 не отримаєш вау ефекту, скоріше треба буде шукати різницю
Може не так щось роблю?
Просто йому вже декілька років, вибір має залежати від ціни
Але при переході з 22 на 23 чи з 23 на 24 не отримаєш вау ефекту, скоріше треба буде шукати різницю
тут потрібно розуміти що інший робив би на 10-30% холодніше та на стільки ж довше тримав батку. Але ексінос для гнусмас коштує набагато дешевше, а такі як ти не розуміють різниці то навіщо їм переплачувати? поділишся результатом тротлінгу 30хв ? https://cpu-throttling-test.en.softonic.com/android
тут потрібно розуміти що інший робив би на 10-30% холодніше та на стільки ж довше тримав батку. Але ексінос для гнусмас коштує набагато дешевше, а такі як ти не розуміють різниці то навіщо їм переплачувати? поділишся результатом тротлінгу 30хв ? https://cpu-throttling-test.en.softonic.com/android
Ну я ж к такий, як ти
Я телефоном роблю фото, спілкуюсь, виконую інші задачі
Але не займаюсь різними збоченнями, тестами заради тестів
Не дає спокою , саме Ultra...на новий не дотягую в бюджеті, а от вживаний в ідеальному (чи такі бувають взагалі?) стані все ще хочеться...
Хто, останнім часом, стикався з покупкою вживаних сабжів, порадьте, будь ласка притомних пристойних (за ціною/станом) продавців.
я теж думав 23 брати але задавив жабу і взяв в оплату частинами 24 на чорну пятницю, тоді якраз вуха давали в подарунок, тому може теж варто взяти в розстрочку новий?
читал форумы, так народ, который меняет свой текущий на каждую новую выходящую модель у самсунга, так в один голос говорили - переход с 22 на 23 и\или 24 никакого прироста.... все на уровне 22-го...
Ну я ж к такий, як ти
Я телефоном роблю фото, спілкуюсь, виконую інші задачі
Але не займаюсь різними збоченнями, тестами заради тестів
Це не так працює, імхо якщо ти придбав супершвидкий проц у флагмані але він після 1хв роботи перегрівається і тротлить означає що можна було встановити проц подешевше, поекономніше, а нам не купувати новий тел, а можна більш старий. Зараз наприклад така ситуация з 8 еліт.
це - саме про S22U?
а 23FE? ще попадаються (нові) офіційні за 21,5к.
а 23FE? ще попадаються (нові) офіційні за 21,5к.
23ФЕ за21.5кгрн vs A55 за 18.5кгрн? Із цих двух я би взяв 23ФЕ. Але якщо потрібно просто дзвонити і дивитись Ютуб з інстаграмом то для ціх цілей є М35 за 10кгрн, який я збираюся брати сину. Тупо той самий А55, тільки за 10кгрн. Да трохи більший і каструбатий, зато батарейка 6000 mAh.