Андроїдо фани проходимо повз. Бо тут будуть запитуватись дуже жахливі речі.
На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші". Це він не передбачений виробником, чи я не увімкнув десь?
Андроїдо фани проходимо повз. Бо тут будуть запитуватись дуже жахливі речі.
На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші". Це він не передбачений виробником, чи я не увімкнув десь?
на самій кнопці червоним пофарбовано я сам так випадково зачепив її і два дні ходив не міг розуміти чому не чув дзвінків та повідомлень.
Коли вмикаєш, вимикаєш на екрані показує то ти не побачив
Коли вмикаєш, вимикаєш на екрані показує то ти не побачив
воно показує, але тільки під час перемикання. Індикатора того режиму немає.
воно показує, але тільки під час перемикання. Індикатора того режиму немає.
Мда, уж... Дякую.
Пс. Те що при перемиканні показує режими, це видно, але я не про це питав. Keen вже відповів, що саме цікавило.
я сам так випадково зачепив її і два дні ходив не міг розуміти чому не чув дзвінків та повідомлень.
Так отож, і індикатора немає ніякого, хоча би на шторці повісили, якщо зверху місця немає.
Рідні карти не підтримують прокладання маршруту з урахуванням громадського транспорту?
Рідні карти не підтримують прокладання маршруту з урахуванням громадського транспорту?
Хіба в Каліфорнії є громадський транспорт?
в Україні ніт , коли жив в Нідерландах, то там все це працювало, ну і взагалі там сильно кращі якості рідної мапи, ніж того ж гугла.
Хіба в Каліфорнії є громадський транспорт?
Не зрозумів жарту.
в Україні ніт , коли жив в Нідерландах, то там все це працювало, ну і взагалі там сильно кращі якості рідної мапи, ніж того ж гугла.
Просто дружина користується і питає, wtf з картами на ios. Прийшлось встановити Гугл Карти. Чесно кажучи, якось починає мене кумарити цей ios. Те що в Гугла гівно а не карти, то взагалі окрема тема. Просто очікував більшого. Ладно, може якісь інші фішки перекриють мінуси.
а ты упрямый
На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші"
Я цю кнопку взагалі не розумію Окрема кнопка для режимів Невже більшості ця кнопка дуже необхідна
На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші"
Я цю кнопку взагалі не розумію Окрема кнопка для режимів Невже більшості ця кнопка дуже необхідна
мабуть це фішка така. фапайте нею на екосистему та не відволікайтеся )
Прийшлось встановити Гугл Карти. Чесно кажучи, якось починає мене кумарити цей ios. Те що в Гугла гівно а не карти, то взагалі окрема тема.
А нащо ти встановлював гівно?
Прийшлось встановити Гугл Карти. Чесно кажучи, якось починає мене кумарити цей ios. Те що в Гугла гівно а не карти, то взагалі окрема тема.
А нащо ти встановлював гівно?
У тебе забув спитати.
ПС. Доповню, навігатор в Гугл картах гівняний, самі Гугл Карти і їхні фішки норм.
Я на ніч ставлю режим не турбувати (на Андроїді) , щоб різні чудікі не дзвонили зранку, на Айфоні також дружина ставить. Тільки бляха генії з Купертіно не догадались, надати інформацію споживачеві, який режим зараз увімкнений.
Я на ніч ставлю режим не турбувати (на Андроїді) , щоб різні чудікі не дзвонили зранку, на Айфоні також дружина ставить. Тільки бляха генії з Купертіно не догадались, надати інформацію споживачеві, який режим зараз увімкнений.
тобто червоної плямки на ричажку тобі мало, тобі потрібно ввімкнути екран, розблокувати телефон, щоб подивитись чи ввімкнув ти беззвучний режим. повернути корпус телефона на 45 градусів - це складніше? чи тобі саме в темряві, посеред ночі, потрібно впевнитись, що ти ввімкнув потрібний режим?
тобто червоної плямки на ричажку тобі мало, тобі потрібно ввімкнути екран, розблокувати телефон, щоб подивитись чи ввімкнув ти беззвучний режим. повернути корпус телефона на 45 градусів - це складніше? чи тобі саме в темряві, посеред ночі, потрібно впевнитись, що ти ввімкнув потрібний режим?
Стандартно, якщо хтось скаржиться, що в епл щось зроблено криво - то варіантів лише 2
- ти не розумієш, що то насправді емейзінг - ти нічого не шариш і просто заздриш
Ну, а ТС ще не дійшов до потрібного ступеня амейзінговості
Стандартно, якщо хтось скаржиться, що в епл щось зроблено криво - то варіантів лише 2
- ти не розумієш, що то насправді емейзінг - ти нічого не шариш і просто заздриш
Ну, а ТС ще не дійшов до потрібного ступеня амейзінговості
ну це дійсно зручно коли тебе ніхто не турбує. задокументований баг = фіча.