Продам 2 костюмчика Тканина рубчик Стан нових Розмір 74 Фірма George Ціна за один 170 грн боді+штанці(ласіни) або 2 шт за 300 грн
Продам джинсы, штаны Красные штаны вельвет Benetton Джинсы синие Состояние штанов новое, пару раз одели Размер 82
Продам штани, ласіни 2 фото lupilu розмір 86/92 3 ф Carters пише 3 т , але маломір 4 ф Zara розмір 98 -2/3 роки 5 ф вельветові штани George 92/98 пише 2-3 роки 6 ф old navy пише 3 т Все в чудовому стані
Продам фирменный комбинезон Размер 86 , на бирке написано 1 ( может подойдет и на 92) На капюшоне мех , капюшон отстебывается Сезон демиссезон Подкладка флис, внутри пух 350 грн
Продам бодіки Фірма Carter's Розмір пише 12 міс але маломірить , можна одягати із зросту 74 Стан чудовий В їх кнопки не вириваються, так як там підшита тканина , показала на останньому фото Ціна за 4 шт 400 грн бажано всі разом
зав’язуваний пояс штанини з манжетами зі збірками декоративний принт трикотаж із петельною тканиною з внутрішнього боку 2 шт Фірма Sinsey Подарували, а нам малі
Продам чоловічок Стан нового , подарували ні разу не одягли так і пролежав Розмір +-68
Штани фірми Benetton Стан чудовий, як нові Розмір 74 Колір рожевий Ще є штанці теж фірмові 74 розміру , як нові 80 грн
Продам спортивний костюм Двухнитка, виробник Туреччина Розмір 3 роки Додаткові фото і заміри можу надати
Продам красивый детский , теплый костюм Состояние хорошее Размер 74-80
Продам человечек, комбинезон Размер 86 (12-18 меч) Все целое
Продам теплий костюм для дівчинки Розмір 86-92 орієнтуватися по замірах
Продам человечек, песочник Размер пишет 68 но маломерит , на 62 как раз хорошо Ткань велюр
Продам в'язаний комбінезон з утепленням Стан хороший Розмір 68
Продам шапочки Фірма H&m Розмір 42-44 Стан чудовий Всередині фліс
Продам набір Була наклейка як на останньому фото я її зняла(( Стан новий Розмір 68 Тканина чудова, м'ягенька до тіла Можна на подарунок
Продам фірмовий демісезонний комбінезон Фірма Tutta Розмір 80 Додаткові заміри можу надати 200 грн
Ще фото
Продам чоловічок, комбінезон Фірма Sinsey Розмір 68 Стан чудовий Ціна 130 грн
Продам фірмовий комбінезон для дівчинки Фірма Racoon видно на фото Розмір 86 180 грн