Таки треба міняти свою конячку. Першочерговий вибір - б/в С-класс 2016-2018р: Golf(Leon, А3). обов'язково - не гірше по ходовці, ніж поточна Elantra2008 , бєнз, і обов'язково - 140к.с.+ і 4 горшки. мене 4К об/хв на поточному атмо 1,6 на великій швидкості втомлює/вибішує гулом, сподіваюсь на потужнішому моторі на цій швидкості оберти будуть до 3х тис. Пішли по витрішки... Трохи розчарування продукцією VAG в кількості місця (сину позаду мене гірше, ніж в Hyundai, особливо для GOLF і А3, в LEON TS (вагон)трохи кращє). І якістю автівки (звук від водійських дверей при закривання - як якась каструлька, шо 7-й шо 8-й GOLF). Тому знову дивлюсь корейців. А от тут із матчастинодля мене мабуть все невідомо - за 1.4 TSI + & DSG чув багато, а от за корейців з цими моторами і дводисковим зчепленням - якось не дюже. Польський КІА-форум таки нахвалює. А на драйві ледь не перша тема - косяк маслонасоса і вкладений двигун через маслоголод. Хтось мав особистий досвід, чи шось таке, коли також дивився/тестив подібне авто? Або підкіньте, щє що мона подивитись за виключенням моїх тарганів нижче. Особливо цікавитьтдумка людей, через яких проходить багато автівок. Toyota - не роздивляюсь, за тиждень катання на аурісі 2019 так і не зрозумів, чого від неї пруться, здешевлено все шо можна - то таке... Але метал тонкий шо ..., щє й неприкритий - відсутність елементарних пластикових заглушок/панелей на отворах... якийсь ланос і той кращє виглядав. Стелантіс - боюся французько-італійських "оригінальних інженерних" рішень на 6-8річній автівці. Форд - туди ж. Беха копійка (F20)- дюже зайшла, але ж ціна... тут вже мона подивитись і a4/passat універсал (хоча вони мені вже і не потрібні).
обов'язково - не гірше по ходовці, ніж поточна Elantra2008
Куди вже гірше? Все що Європа/японці буде краще по ходовці за твого корейця. З купи букв написаних, тобі спочатку розібратися самому в своїх думках, тому навряд чи щось можна порадити. Чергова серія: хочу те не знаю що, дивлюсь туди не знаю куди".
Таки треба міняти свою конячку. Першочерговий вибір - б/в С-класс 2016-2018р: Golf(Leon, А3). обов'язково - не гірше по ходовці, ніж поточна Elantra2008 , бєнз, і обов'язково - 140к.с.+ і 4 горшки.
Судячи по бюджету - то це десь до 16-17? Що тобі важливіше - місце чи комфорт? Бо Октава дасть фору по місцю позаду, але Гольф буде тихіше, з кращими матеріалами, комфортніше. Якби не певні вимоги - собі брав Гольф.
Для 1,4 ТСІ на механіці - 140 км/год це близько 2800 обертів. На DSG думаю не гірше буде.
Гольф, Октаву треба брати рест. Це десь з 17 року. По леону не памятаю, коли рестайл. Але FR-ка виглядає бомбезно
І якістю автівки (звук від водійських дверей при закривання - як якась каструлька, шо 7-й шо 8-й GOLF).
Даже і сперечатись не буду, стара корейська школа робила якісні речі, не те що Гольф 7 і 8.
Пс. Із такого щоб їхало краще за Елантру і місця достатньо. Це Мазда 6 на 2.5 Або Сівік/Аккорд на 1.5 турбо. Вся Ваг група на 1.4тсі, якщо змиритись з каструлькою.
"Каструльку" можна виправити додатковою шумо-віброізоляцією дверей за 100 у.о.))
Якщо дивитись корейців глянь сід і і30 року так з 2018 наче симпатичні.
цікавий твій вибір. Я десь так само розглядаю, але треба дуже економічний піджоп... оці всі 1.4 з турбіною щось відлякують... Шо в них по витратам палива до речі?
Мазда 2.5 кажеш.... це негуманно по витраті імхо
оці всі 1.4 з турбіною щось відлякують... Шо в них по витратам палива до речі?
У мене зараз середній 7,7 по місту.
Хетч з DSG має бути ще економніше
Власник сам не знає що хоче. Там кастрюлька, тут о ужас 1.4тсі, там не знаю, тут мало місця.
Якщо і брати 1.4тсі, то з невеликим пробігом. Мене не так 1.4тсв відштовхує, як dsg для міста. Ще варіант Сівік 2.0 атмо. Динаміка краща ніж у корейців з 1.6, витрата буде така сама, або менша. Вибір насправді є, потрібно правильно розставити акценти.
Власник сам не знає що хоче. Там кастрюлька, тут о ужас 1.4тсі, там не знаю, тут мало місця.
Якщо і брати 1.4тсі, то з невеликим пробігом. Мене не так 1.4тсв відштовхує, як dsg для міста. Ще варіант Сівік 2.0 атмо. Динаміка краща ніж у корейців з 1.6, витрата буде така сама, або менша. Вибір насправді є, потрібно правильно розставити акценти.
Ще є Аккорд 2.0 турбо на 250 коней + 10 АКПП (саме гідротрансформатор, а не варіатор).
знаю где взять хорошую беху ф20 но на механике бюджет 14
Ще є Аккорд 2.0 турбо на 250 коней + 10 АКПП (саме гідротрансформатор, а не варіатор).
Гарний С клас, питань нема
Такий самий, як і Мазда 6 2.5 атмо, яку тут пропонують, тільки якісніший. А взагалі то автівок с класу, в яких дорослий чоловік (син я так розумію) буде себе комфортно відчувати на задньому сидінні у природі не існує. Далеко не у кожному Д класі таке можливе.
меган4 имеет вполне себе места сзади, но ТС боится французов))
меган4 имеет вполне себе места сзади, но ТС боится французов))
Не те фото. Основна проблема хетчів та седанів С-класу не місце для ніг, а місце над головою задніх пасажирів. Якщо меган-універсал то ще більш менш.
По порядку 1. 1,4 у VAG за їх +- із коробкою відомо. Мені невідомо про такуж пару від корейців. турбовані 3 циліндри гарні для першого власника, але не після 150тис. Атмо звичайно довіряю більше (мона і газ втулити, та і на моєму зараз мої рідні 300 тис) 1,4 у VAG + це багатоважелька позаду. 2. Місце позаду мене у ВАГу (190/104) для малого (170/65) - малувато. В поточній і в Аурісі більше. За Д-класс - дякую, але там завсім інший колєнкор виходить. 3. З приводу каструлькі - це звичайно автівка, а не дружина, і поміняти мона, але нашо його брати те, що не приваблює таким виконанням (туди ж і ауріс/корола). Подібного зауваження по 5(6) гольфам і супєрбу 2013 в мене якраз не було. а тут я був неприємно здивований після 10-ка 7-8 гольфів. в а3 такого нема (але це було б вже за межею)
Такий самий, як і Мазда 6 2.5 атмо, яку тут пропонують, тільки якісніший. А взагалі то автівок с класу, в яких дорослий чоловік (син я так розумію) буде себе комфортно відчувати на задньому сидінні у природі не існує. Далеко не у кожному Д класі таке можливе.
Ми про хетч? Октава досить простора.
Новий Леон хетч підтягнув базу до 2,69м.
Це за яке покоління мова?
Ну все дуууже залежить від росту. Якщо всі до 175-180 - то всі норм вміщаються в Гольф. П.С.: Бачу ТС поправив вимоги - 190/170. Тоді так, місця мабуть малувато
Ну все дуууже залежить від росту. Якщо всі до 175-180 - то всі норм вміщаються в Гольф. П.С.: Бачу ТС поправив вимоги - 190/170. Тоді так, місця мабуть малувато
Тоді в цьому бюджеті октава. Або деякі універсали, де порівняно з хетчами база +10см довжини має.
У Октаві їздять 195/175
Єдине авто яке бачу, це Октавія А7/А8 і зробити вібро/шумку дверям, якщо це сама більша проблема. Все інше якісь підліткові забаганки. Ще, не було би лишнім написати бюджет на покупку, а то може виявитись, що і А7 не світить.