Швидко мене почули з попередньої теми. В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку. Вже частину рейок викопали.
давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья. Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
нещодавно закінчили такий ремонт на вулиці Кирилівській. Тепер підвіска відпочиває
давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья. Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
Там же воняет...
Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.
Там же воняет...
А что там кстати смрад дает?
Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.
а метро коли там збираються робити? За тиждень чи за 10 років? До початку робіт там, думаю, ще раз 10 асфальт поміняють
а метро коли там збираються робити? За тиждень чи за 10 років? До початку робіт там, думаю, ще раз 10 асфальт поміняють
Не буде там ніякого метро, так само як і на Троєщину. Тут станцію на Виноградар вже 5 років будують. Одну, маленьку станцію.
Канализация, натурально Коллектор дырявый. Кстати,в тендере на реконструкцию его не было, угадайте почему?
Канализация, натурально Коллектор дырявый. Кстати,в тендере на реконструкцию его не было, угадайте почему?
Ранее до постройки тех высоток такого не было 100%
Ранее до постройки тех высоток такого не было 100%
Согласен. Удивительно так совпало. Нагрузили русло реки, с коллектором канализации, многоэтажными ЖКшечками и внезапно начало вонять канализацией.
Согласен. Удивительно так совпало. Нагрузили русло реки, с коллектором канализации, многоэтажными ЖКшечками и внезапно начало вонять канализацией.
Там вже була ця історія, коли під час ремонту Набережно-Хрещатинської завалили свод колектору річки Глибочиця. Той колектор побудували під теперішньою вулицею і Валами до Дніпра ще за часів царської імперії. Полатали. Пару років було відносно чисте повітря. Але ж будівництво продовжилось, і мабуть, щось там знову завалили. Вода застоюється і маємо результат.
Той колектор побудували під теперішньою вулицею і Валами до Дніпра ще за часів царської імперії...і мабуть, щось там знову завалили. Вода застоюється і маємо результат.
Та отож, простояв всього нічого і розвалився. От ці імперці, не могли побудувати нормально.
Тут станцію на Виноградар вже 5 років будують. Одну, маленьку станцію.
Наче ж дві. Одна біля Квазару, друга на просп Євросоюзу.
это все пол беды, вонь слива канализации там, всегда отключаю забор воздуха из улицы...
Швидко мене почули з попередньої теми. В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку. Вже частину рейок викопали.
Частину рейок викопали та поклали нові, що ніяк не позначилось на їх геометрії Напаркуа ця заміна - я не знаю. При цьому серед білого дня я не побачив жодного працівника, натомість надихався смородом(
ну так приберуть плити, перекладуть асфальт і буде краса
Колії рівнятимуть потім. Спецдевайсом/машиною. І стануть рівненькі-рівненькі.
Там же воняет...
ХЗ, не помню я свое душевное состояние на тот момент:))). Квартира уж больно видовой была. Но так и не купил, что радует. Это все я сказал в контексте не квартиры, а рассказов отдела продаж, с картинками, как космические корабли будут бороздить просторы подола будет красиво и облагорожено.
Колії рівнятимуть потім. Спецдевайсом/машиною. І стануть рівненькі-рівненькі.