Як думаєте якщо зараз брати айфон то брати вже з е сім чи фізичною сімкою? Да і е сім дешевше трішки, використовуватися буде тут , але і за кордоном інколи теж але е роумінг в пакеті щось там десь 10 гіг за кордоном без меж
в мене 2 номери - фіз+єсім. Так як є робочий номер, і нема бажання носити 2 телефоних апарата, то мій вибір 1+1. Як би розглядав тільки під один номер - брав би є-сім.
50 на 50. В межах України, ок мати єсім+єсім. За межами, краще фіз+єсім, бо фізичні сімки інтернету в Турції (лайф виключення), Єгипті, Азії дешевші від роумінгу оператора.
readrend 25.02.2025 17:06 пишет: 50 на 50. В межах України, ок мати єсім+єсім. За межами, краще фіз+єсім, бо фізичні сімки інтернету в Турції (лайф виключення), Єгипті, Азії дешевші від роумінгу оператора.
лайф дає 10 гіг за кордоном то для звʼязку з рідними цього вистачає
Alex2064 27.02.2025 08:10 пишет: только написал и Португалию добавили в роуминг. Явно читают форум. Но убрали Японию. т.ч. надо проверять перед поездкой наличие этого роуминга
дякую, зрозуміло, мабуть мінус якщо зломився тел то можна сімку переставити в інший тел, чи есім також можливо? Ну і я так зрозумів що тел есім це американська версія
Alex2064 27.02.2025 08:10 пишет: только написал и Португалию добавили в роуминг. Явно читают форум. Но убрали Японию. т.ч. надо проверять перед поездкой наличие этого роуминга
дякую, зрозуміло, мабуть мінус якщо зломився тел то можна сімку переставити в інший тел, чи есім також можливо? Ну і я так зрозумів що тел есім це американська версія
Ось, що пише кстар: "Зверніть увагу, що повторно можна сканувати QR-код тільки на один і той самий смартфон. Максимальна кількість спроб – 5"
Ось, що пише кстар: "Зверніть увагу, що повторно можна сканувати QR-код тільки на один і той самий смартфон. Максимальна кількість спроб – 5"
можливо є такі примочки у КС, але в цілому, я ось на лайфі та забугорних операторах перевірив - кількість спроб по-барабану наче, головне в попередньому телефоні видалити цей еСім профіль. Поки в старому телефоні не видалиш - на новий не можливо додати. Тож, якщо телефону повний кірдик, то це буде проблема, треба звертатися до оператора тоді і якось доводити, що номер твій..
YSK 27.02.2025 13:27 пишет: Ось, що пише кстар: "Зверніть увагу, що повторно можна сканувати QR-код тільки на один і той самий смартфон. Максимальна кількість спроб – 5"
Та кому така е-сім потрібна? Но імхо то про щось друге мова. Бо тут https://kyivstar.ua/esim пишуть як перенести з одного на другий телефон
В ответ на: Щоб перенести eSIM зі старого смартфона на новий Перейдіть у Мій Київстар з нового чи старого телефона — різниці немає У розділі Профіль тисніть Цей пристрій (якщо увійшли з нового гаджета) або Інший пристрій (якщо зі старого гаджета) Крокуйте підказками — це лише кілька кліків Зачекайте до 5 хвилин і щойно активується eSIM, вам надійде SMS Якщо SMS не надійшло, перезавантажте телефон і вручну виберіть мережу Київстар
YSK 27.02.2025 13:27 пишет: Ось, що пише кстар: "Зверніть увагу, що повторно можна сканувати QR-код тільки на один і той самий смартфон. Максимальна кількість спроб – 5"
Та кому така е-сім потрібна? Но імхо то про щось друге мова. Бо тут https://kyivstar.ua/esim пишуть як перенести з одного на другий телефон
В ответ на: Щоб перенести eSIM зі старого смартфона на новий Перейдіть у Мій Київстар з нового чи старого телефона — різниці немає У розділі Профіль тисніть Цей пристрій (якщо увійшли з нового гаджета) або Інший пристрій (якщо зі старого гаджета) Крокуйте підказками — це лише кілька кліків Зачекайте до 5 хвилин і щойно активується eSIM, вам надійде SMS Якщо SMS не надійшло, перезавантажте телефон і вручну виберіть мережу Київстар